mijn reis van gezond naar ziek

Ik ben heel gezond en vrolijk opgegroeid. Ik had zoveel energie. Ik had zoveel fantasie. Ik kon zo goed leren op school. Ik was avontuurlijk. Aan dit alles kwam een einde toen ik ziek werd op 11 jarige leeftijd. Ik heb alles moeten opgeven wat mij plezier gaf, wat mij blij maakte, wat mij energie gaf. In deze 32 jaren heb ik verschillende vormen van ziek zijn meegemaakt. Het waren fysieke klachten, maar ook gedachten, emoties, situaties, klachten, blokkades, geen zin hebben in het leven, maar ook energetisch had ik er last van. Dit geeft mij de reden om te zeggen dat er meer vormen van ziek zijn bestaat. De fase van gezond naar ziek heb ik heel bewust meegemaakt.

De reis van gezond naar ziek was voor mij net een rugzak, die eerst leeg was en geen gewicht, maar daarna steeds zwaarder werd. Het leek voor mij alsof mijn rugzak een vrachtwagen was geworden. Het leek alsof deze vrachtwagen vóór mij reed en ik erachter. Het leek alsof ik geen zicht meer had naar voren, naar mijn toekomst. Het leven voelde zo zwaar aan. Het voelde als een gat waar ik steeds dieper ingezakt was. Het leven voelde meer als overleven. Mijn lichaam voelde als een robot, die gewend was om te MOETEN. Ik had een uit knop gecreëerd.

Ondanks alles had ik ergens een kleine licht in mij, een kracht in mij, een stemmetje in mij, een hoop in mij. Dit zorgde ervoor, dat ik door alles heen ben gegaan. Mijn geloof in GOD zorgde ervoor dat ik houvast had. Mijn fantasie zorgde ervoor dat ik creatief werd. Dit alles was mijn afleiding om niet te denken dat ik ziek was. Ik leefde meer zielsbewust en kon met de mooiste energieën channelen (praten). Ik had onbewust mijn magie ontdekt.

Tien jaar geleden ben ik op zoek gegaan naar antwoorden op mijn vragen. WAAROM ik ziek was. WAT was de boodschap van mijn ziekte. HOE kon ik omgaan met mijn ziekte. WAT kon ik eraan doen?

In mijn online programma “Van ziek naar gezond in 21 dagen” ga ik je leren hoe je jouw rugzak gaat opruimen. Je gaat leren omgaan met je gedachten, je emoties, je lichaam en je ziekte. Je leert tools en technieken om zelf aan de slag te gaan.
Ben je bereid om deze stap te zetten?
Ben je bereid om de controle over je leven weer terug te nemen?
Ben je bereid om te kiezen voor jezelf?

Als jij JA durft te zeggen op al deze vragen, dan is dit programma waar jij naar op zoek naar bent.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *