training,,channelen met mijn lichaam,,

Training ,, Channelen met je lichaam,,

Deze techniek is zeer essentieel en waardevol voor jouw als je klanten in je praktijk ontvangt die fysieke klachten hebben. Door te channelen met het lichaam kan je de probleem, oorzaak en oplossing in kaart brengen.
Channelen met je lichaam bied jouw mogelijkheden om een probleem op verschillende manieren te behandelen.
In deze training leer je verschillende vormen van channelen met je lichaam en hoe je dit moet behandelen. Deze dag is ook praktijk gericht waarbij je informatie gaat krijgen en gelijk toepassen.

Programma voor deze dag:
*Channelen met de vijf bewustzijns niveaus.
Dit zijn de Hogere bewustzijn, je ziel, het lichaams bewustzijn, de regelaar en de ego. Elk bewustzijn heeft een functie en doet zijn deel van het werk. Alle vijf moeten met elkaar verbonden zijn en in balans . Als er geen verbinding is met elkaar dan ontstaat er storing in je lichaam maar ook in de dagelijkse bezigheden. Door te channelen met deze vijf bewustzijnen kun je het lichaam weer balanceren.

* Channelen met de geheugen van je cellen. Door te channelen met je geheugen cellen kan je terug gaan in de tijd en een probleem herstellen. Als je vroeger heel lenig en soepel was kan je die informatie downloaden in het hier en nu waardoor je je spieren kan herstellen. Ook gezonde organen kan je kopiëren en meenemen naar het hier en nu. Je kan in de tijd achteruit maar ook vooruit.

* Channelen met je organen. Door te channelen met je organen hoor je precies wat het probleem is van je klachten. Je hoort ook waar deze klachten vandaan komen. Zelfs entiteiten kun je traceren in je organen door te channelen. Heb je iemand die geen kinderen kan krijgen, ook daarvoor is deze techniek zeer geschikt.

* Channelen met je DNA. In jouw DNA zit informatie in over je vaderlijn en je moederlijn. Denk hierbij aan aandoeningen die genetisch zijn en van generatie op generatie door gaan. Je heb nu de mogelijkheid om deze informatie te doorbreken.
Dit alles en nog veel meer ga je leren op deze dag.

Jouw investering is €347- inclusief btw
Datum : In overleg
Tijd: 12.00 – 17.00 uur ( tenzij anders gewenst )
Plaats: Rotterdam
Inclusief:  koffie, thee, frisdrank en tussendoortjes

Deze training is  1 op 1 . Dat houd in dat je privé les krijgt van mij en we alles gaan behandelen wat JIJ nodig heb.

Heb je aangemeld en betaald dan is er plek voor jouw gereserveerd.

Heb je vragen of wil je deelnemen ?
Stuur dan een mail naar info@sitagoelab.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *