The Oracle University

The Oracle University is onze magische school waar je kennis krijgt op hoog niveau.

Het is een school waar je mag spelen met energie.
Je maakt kennis met de magie in je hart. Het is de sprookjes school met heel veel fantasie die je altijd gezien hebt op de tv of gelezen hebt in boeken. Je maakt kennis met je dromen. De dromen die jij had weggestopt en nu waarheid worden. Deze kennis gaat voorbij onze denken, voelen, horen en zien. Deze kennis is onze geboorterecht, die we niet meer herinneren. Deze kennis is onze kracht, die wij vergeten zijn om te gebruiken. Deze kennis is jouw navigatie, waardoor je altijd weet welke kant je op moet gaan. Deze kennis is je blauwdruk, waar alle informatie zit van jouw leven hier en alle andere levens. Deze kennis is jouw persoonlijke cadeauwinkel, waar jij mag kiezen. Je maakt kennis met andere werelden, met andere dimensies, met andere portalen, met andere geloofsovertuiging, met andere krachten. Het is de 90 % aan mogelijkheden, die wij niet gebruiken. Je bent niet meer alleen, want je wordt gedragen door je hogere bewustzijn, gidsen, engelen, goddelijke zielen en meesters. Het is een school, waar je gaat leren wat jouw mogelijkheden zijn. Je gaat leren channelen als een oracle.

Wie is een Oracle?
Een oracle is iemand die kan channelen (praten) met alles wat een bewustzijn heeft. Dit is een kennis, die we onbewust al doen via ons gevoel. Een oracle kan alles waarnemen, omdat de zintuigen heel actief en open zijn. Onze zintuigen zijn de kanalen, die open moeten zijn om informatie te kunnen ontvangen.

Wat is channelen?
Channelen betekent letterlijk praten. Channelen is een techniek waarbij je informatie krijgt over iets, over jezelf of iemand anders.De meest voorkomende vormen van channelen zijn:

  • Channelen met een energie, die je uitnodigt in je lichaam (Abraham Hicks). Hierbij maakt deze energie gebruik van jouw lichaam en zintuigen en geeft informatie door.
  • Channelen met een energie, die alleen gebruikt maakt van je zintuigen.
  • Een andere soort van channelen is waarnemen. Bij het waarnemen ga jij via jouw zintuigen verbinden met de energie van anderen.
  • Je kan ook ervoor kiezen om combinaties te maken.

Deze training is een totale pakket die bestaat uit behandeling, reiniging,  verbinding, tools en technieken, coaching om gelijk je praktijk te startten. Na deze training kan je praten met alles met een bewustzijn en kan je probleem, oorzaak en oplossing waarnemen.

In deze 90 dagen krijg je meerdere behandelingen om jezelf vrij te maken van alles waar jij emotioneel mee verbonden ben zodat je als een Master een ieder kan coachen.

Samenstelling van het pakket

€ 3200

  • 3x dagsessie
  • 5x persoonlijke sessie (90 minuten)
  • 5x online sessie (90 minuten)
  • 5x voice healing audio