BannerSitaTheMantraSchool

The Mantra School

Herken je het gevoel van boos zijn en na het luisteren van een liedje heel blij en vrolijk worden?

Of heel onrustig zijn en na het luisteren van een mantra heel rustig worden en in je kracht staan?

Of juist een liedje luisteren en daardoor verdrietig worden en heel veel willen huilen?

Hoe komt dit bovenstaande en wat zijn de werkingen van mantra? Dit en nog heel veel meer ga ik je leren in THE MANTRA SCHOOL.

Welkom op deze mooie reis naar mantra`s, hun ontstaan, systemen en werking op jouw leven in MOEILIJKE TIJDEN. Ik ga je stap voor stap meenemen in deze reis en deel mijn 35 jaar aan kennis en ervaring om ervoor te zorgen dat mantra`s voor jou heel veel oplossing bieden tegen alle problemen en dat je daardoor meer rust en vertrouwen ervaart in jouw leven.

Ik geloof erin dat je geboren ben met een superkracht om moeiteloos te kunnen creëren, manifesteren en te schijnen als een ster.

Door je kracht en kennis toe te passen ga je meer impact maken in je leven en alles manifesteren waar je van droomt, verlangt en wenst.

Mijn naam is Sita, geboren en opgegroeid in Suriname met voorouders die afkomstig zijn uit India. In mijn dagelijks leven help ik vrouwen om te ondernemen vanuit hun hogere bewustzijn en hierdoor succesvol te worden in hun passie, potentie en zielen reis.

DSC_8860

Wat zijn mantra's?

Man = Gedachten

Tra = Bescherming

Mantra’s zijn gebeden met een helend effect die duizenden jaren worden gezongen, gezegd of gedacht, met name in het boeddhisme en hindoeïsme. Mantra’s komen oorspronkelijk uit India, waar ze in de heilige taal het Sanskriet werden gericht aan verschillende goden en goddelijke aspecten. In het Sanskriet wordt mantra beschouwd als ‘Dat wat onze geest beschermt en kan helen’.

Mantra`s bestaan uit woorden die bepaalde klanken (lading) hebben. Door mantra te chanten (zingen) of reciteren (opzeggen) ontstaat er een trilling. Deze trilling zorgt ervoor dat energie in beweging komt. Energie wordt meer, minder, hoog, laag of verdwijnt. Deze trilling van mantra`s zorgt voor reiniging, bescherming en vernieuwing.

Ons lichaam bestaat uit 108 drukpunten en 108 emoties. Door een mantra 108 keer te reciteren (herhalen) haal je een probleem vanuit de kern weg.

Je kan mantra luisteren of zelf chanten (zingen). Het krachtigste is het chanten want dan activeer je al je 5 zintuigen hiermee. Kies je voor luisteren dan activeer je alleen je zintuig horen.

Wat zijn moeilijke tijden?

Moeilijke tijden zijn MOMENTEN of SITUATIES in je leven waar je niet uitkomt of geen oplossing voor weet. Je voelt je hierdoor machteloos, alleen, wanhopig, verdrietig, onzeker, maakt je zorgen, word gauw boos en ziet geen uitweg. Je raakt geïrriteerd hierdoor, gaat piekeren en dit alles kost jou heel veel energie. Deze emoties die je draagt om je heen heeft ook gevolgen op je gezondheid, relatie, werk en je persoonlijke groei. Je straalt het ook uit en trekt daardoor de situaties die daarmee te maken hebben. Alles waar je aan denkt zul je ook krijgen. De wet van aantrekkingskracht!

In deze moeilijke tijden kan je mantra gebruiken om jezelf weer op te schonen van al die gedachten en terug te keren naar je bron. Dit is de plek waar je altijd hoort te zijn maar was even verdwaald.

Mantra`s kan je voor vele doeleinden gebruiken. Dit kan zijn voor reiniging van je lichaam, gezondheid, trauma`s, vloeken, emoties, je huis, je erf, je werkplek, vorige levens, voorouders lijnen of het weghalen van entiteiten. De mantra wat je gebruikt hangt af van het probleem, situatie en persoon. De juiste mantra voor iemand wordt bepaald aan de hand van je geboortedatum en tijd. Dit is het deel wat je terugziet in astrologie.

Mantra's en spiritualiteit

Mijn zintuigen zijn heel actief en kan ik hierdoor alles waarnemen wat een bewustzijn heeft. Deze gave heb ik al 35 jaar en gebruik ik om probleem, oorzaak en oplossing in kaart te brengen voor mijn klanten.

In mijn reis opzoek naar antwoorden WAAROM ik dit kon, heb ik geleerd dat het geen GAVE is maar een techniek en iedereen kan het leren. De meeste gebruiken deze kennis onbewust en noemen het, je gevoel, of, je intuïtie,

De techniek om alles waar te nemen is je zintuigen activeren. Wil je alles kunnen waarnemen dan moet je ervoor zorgen dat je zintuigen horen, zien, voelen, ruiken en proeven open zijn.

Elk zintuig heeft een mantra en door dit te chanten zijn ze scherp en kan je alles waarnemen. Dit is ook het belangrijkste onderdeel waar ik veel aandacht aan besteed in mijn training The Soul Connection Practitioner aan vrouwen die willen ondernemen vanuit hun hogere bewustzijn.

DSC_8954

Mantra's voor reiniging en bescherming

Als persoon ben je continue onder de invloed van een mening, kritiek, oordelen en overtuigingen. Dit alles maak je al eeuwen mee en word alles opgeslagen in je systeem. Alles wat je hebt bewaard of weggestopt zal je weer tegenkomen op een later tijdstip.

Al dit stapel onverwerkte delen kost jou heel veel energie en werkt ook tegen jou. Denk hierbij aan een trauma, misbruik of vloeken.

In mijn praktijk kom ik nog steeds mensen tegen die rondlopen als een robot en niet weten hoe ze hiermee moeten omgaan.

Ook voor dit soort problemen zijn er mantra`s om jezelf op te schonen van alle oude patronen en programma`s waar jij slaaf van ben geworden. Denk hierbij aan gewoontes die generatie op generatie doorgaan. Dit alles kan jij doorbreken door het gebruik van mantra`s. Met de kracht van mantra`s en je intentie kan je jouw vorige levens, heden en toekomst helen. Dit betekent dat je eigenlijk niet afhankelijk hoef te zijn in je leven wat eigenlijk de grootste angst is voor velen. Net als reiniging kan je jezelf beschermen tegen energie lekkage of herstel, straling en entiteiten door het chanten van mantra`s.

Programmaoverzicht van THE MANTRA SCHOOL tijdens jouw training:

Interessant voor ondernemers

Online – Offline
Werkplek – Praktijk
Tijdens een sessie
Als voorbereiding-effectief werken

Persoonlijk gebruik

Problemen – blokkades – klachten
Emoties – gezondheid
Reiniging – bescherming
Huis – werk
Kinderen – partner – familie

Gebruik bij speciale gelegenheid

Hoogtij dagen
Verleden, heden en toekomst
Opladen van voorwerpen
Rituelen, hoe maak ik mijn eigen mantra

Dit is een kort overzicht om jou een idee te geven wat je kan verwachten in de training.

Investering

Dit online programma kun je volledig op eigen tempo volgen, vanuit je eigen huiskamer en wanneer je wilt.

Je krijgt na aanmelding toegang tot een programma van 12 weken met  24 video's,  12 werkboeken en een community voor je vragen.

Je kunt direct starten met de eerste les. De andere lessen komen telkens na een week beschikbaar.

Jouw investering:  € 247.- inclusief btw.

NU VOOR MAAR €99,- ( aanbieding geldig tot 31 mei 2021 )