Take Control of Your Mind

Take Control of  Your Mind is een programma om je te herinneren waarvoor je geboren bent. Deze programma brengt je terug in je leeuwen kracht. Deze programma geeft je een grote boost om uit je luie stoel te stappen en actie te nemen. Deze boost maakt je wakker. Deze boost geeft je energie om jezelf weer terug te vinden. Deze programma opent de deuren naar je mogelijkheden.

 

Deze programma is geschikt voor jou als je te lang in een cirkel aan het rondjes draaien ben en het lukt je niet om uit deze cirkel te stappen, als je het zat ben om afhankelijk te zijn van anderen, als je zoekende ben , als je wil leren om snel  en makkelijk  uit je emotie te stappen, als je zelfstandig wil zijn, als je meer uit je spiritualiteit wil halen, als je je plek in het leven wil overnemen, als je klaar ben om in je kracht te stappen, als je klaar ben om van jezelf te houden, als je je eigenwaarde wil terug vinden, als je klaar ben om kennis te maken met je  LEEUW en een Booster wil krijgen. Als je klaar ben om je Leeuwen kracht op te eisen!

 

Vaak weten we wat het probleem is maar kunnen we er niet zelf uitkomen. We zien het probleem maar hebben de tools niet om eraan te werken. Ook kan het zijn dat je de tools wel heb maar moeilijk vind om jezelf tegen te komen en hieraan te werken. Het moeilijkste in het leven is vaak jezelf coachen. Als je deze gebrek heb overwonnen  dan kan je echt alles aan. Je lichaam en je ziel  gaat weer samen werken. Je leven word aangenamer en je ervaart meer rust. Je haalt meer uit je spiritualiteit omdat je een heldere verbinding heb met je hart. Je kan beter naar je gevoel gaan. Je staat steviger in het leven. Je heb geen angst om te vallen. Je neemt makkelijk een besluit en kan NEE zeggen zonder schuld gevoel. Je heb weer zin. Je gaat weer leven en niet overleven. Je gaat weer genieten. Je word weer blij. Je word weer zichtbaar voor jezelf en voor anderen. Je gaat jezelf weer waarderen.

 

Ben je een schaap of een leeuw?

We zijn als leeuwen geboren maar leven als schapen. Een schaap doet alles om niet te groeien in zijn leven en een leeuw kiest bewust om een leider te zijn en succes te hebben op alle gebieden in het leven. Een schaap is heel afhankelijk en zoekt graag hulp buiten zichzelf. Een leeuw is zelfstandig en DE koning van de dieren wereld. Een schaap laat zich afleiden door emoties, maar een leeuw neemt een beslissing en blijft erachter staan. Een schaap kan heel onzeker zijn en heeft vaak moeite om zichzelf te vertrouwen, maar een leeuw gelooft en vertrouwt zijn kracht en staat achter zijn waarde. Een schaap is de kracht in ons die aan het proberen is en aan het overleven. Een leeuw is de kracht in ons die weet wat ze wil en gaat met een geheven hoofd door het leven. Ben je klaar om weer LEEUW te zijn? Ben je klaar om alle excuus los te laten ? Ben klaar om afscheid te nemen van je schaap ?

 

Wat is een succesvol leven ?

Om een succesvol leven te hebben moet je lichaam en je ziel op één lijn zijn . Ze moeten met elkaar verbonden zijn. Ze moeten in balans zijn. De één kan niet zonder het ander. Door je lichaam en je ziel in verbinding te krijgen maak je contact met je Innerlijke Ik.  Je maakt contact met je leeuwen kracht. Je voelt de liefde voor jezelf  weer stromen. Je word de koning van je eigen leven. Je gaat weer van jezelf houden .Je kan  jezelf op de eerste plaats zetten. Je haalt alle kracht uit jezelf. Er komt geen einde aan je kracht en je energie. Je word een bron van energie. Deze kwaliteiten zorgen voor succes op je werk, je bedrijf, je relatie, je gezondheid en je toekomst. Je heb de verbinding met jezelf eindelijk weer gevonden.  Je ervaart succes in je leven omdat je er bewust voor heb gekozen.

Je ben terug bij je ROOTS !

 

Hoe word je weer koning van je leven?

Om weer koning van je leven te worden moet je je leeuwen eigenschappen weer gaan herinneren. Je moet de leeuw in je weer wakker maken. Je moet de vuur in jezelf weer aanzetten. Je moet weer terug gaan naar je basis. Je moet alles wat jouw afleid weghalen. Je moet een beslissing nemen. Je moet een keuze maken. Je moet de verbinding met jezelf  weer opzoeken. Je moet werken aan je emoties en je lifestyle. Je moet je lichaam en je ziel weer in balans  krijgen. Je lichaam en ziel is samen je leven en hieruit stroomt je Leeuwen energie. Je leeuwen energie is je levens energie voor dit leven.  Zonder deze energie ben je niet compleet.

 

Wat zegt de hindoeïsme over onze leeuwen kracht?

De leeuwen kracht word in de hindoeïsme  geëerd als  moeder DURGA. Zij is de moeder van alles en iedereen. Zij is zorgzaam en waakt over zijn kinderen. Zij is de heerser  in ons. Moeder Durga houd  het vuur in ons wakker. Moeder Durga is de Shakti ( kracht ) in elke vrouw. Moeder Durga is de berijder van de leeuw. Door te verbinden met Moeder Durga ga je je leeuwen kracht weer activeren. Haar energie is het sterkst op vrijdag, op vollemaan dagen en tijdens de Nav Raatri ( 9 nachten ) festival.

 

Wat is mijn bijdrage in deze programma ?

Ik word begeleid door Moeder Durga. ZIJ is de grote kracht in mij en ZE begeleid mij in mijn spirituele groei.

Het is niet makkelijk om de controle over je leven weer te nemen, maar je ben nu niet alleen. Jij hoef niet zo lang te wachten en gaat het in minder tijd leren en doen. Mijn bijdrage in deze programma is dat ik je alles ga leren wat mij succesvol heeft gemaakt in mijn leven. Ik ga je alles geven wat mij sterk heeft gemaakt. Samen gaan we al je krachten weer activeren.

Ik ga je leren om van jezelf te houden. Ik ga je leren om alles uit de kast te halen. Ik ga je leren om onafhankelijk te worden. Ik ga je leren om succesvol te zijn in je leven. Ik ga je leren om uit je comfortzone te komen. Ik ga je leren om wat eerst onmogelijk was mogelijk te maken. Ik ga je leren om  de plek in je eigen leven in te nemen. Ik ga je leren om weer een leeuw te worden. Ik ga je leren om de controle over te nemen van je leven. Ik ga je leren om koning te worden van je leven. Ik ga je leren om je krachten weer te gebruiken. Je hoef alleen Ja te zeggen en te vertrouwen op je gevoel. Je hoef alleen aanwezig te zijn.

 

Take Control of Your Mind programma is het vuur in jouw.  Het vuur die jouw de weg wijst. Het vuur die zorgt ervoor dat het niet donker word in je leven. Het vuur die jouw vertrouwen geeft. Het vuur waardoor je focus heb. Het vuur waardoor je niet onnodig keuzes maakt. Deze vuur breng je weer terug waar je ECHT wil zijn. Nu is het tijd om deze vuur aan te zetten. Het is tijd om met deze vuur  je leven te verlichten. Je heb gewacht op deze programma en je mag er volledig in stappen. Deze programma is jouw geboorte recht. Je hoef het alleen te herinneren. Samen gaan we werken aan deze geboorterecht. Samen gaan we deze kracht weer activeren.

 

Deze programma is speciaal voor jouw :

Als je jezelf krachtig wil neerzetten.

Als je het vuur in jezelf kwijt was en dit wil terug halen.

Als je weer liefde wil ervaren.

Als je plezier wil hebben net als toen je klein was.

Als je vast zit in je emoties en deze wil loslaten.

Als je vast zit in je verleden en wil stappen in het heden.

Als je je klein voelt in je leven en nu in je grootsheid wil stappen.

Als je gevoelig ben voor energie.

Als je open staat voor spiritualiteit.

Als je meer uit je leven wil uit halen.

Als je 100 % je leven wil leven.

 

Wat is de oplossing als je deelneemt aan deze programma ?

Je bent niet meer afhankelijk . Je leert luisteren naar je gevoel.  Je leert jezelf vertrouwen. Je leert technieken om snel uit je angst te stappen, snel uit je verdriet te stappen, snel uit je boosheid te stappen. Je krijgt tools om je hoofd leeg te maken. Je leert positief denken. Je leert om de minder leuke momenten te omarmen. Je leert hoe je energie kan verhogen. Je focus word helder. Dit alles geeft je ruimte om in je leeuwen kracht te stappen. Je doet alles in je leven vanuit liefde en dankbaarheid. Je heb  vertrouwen in je jezelf en je leven.

 

Welke resultaten heb je na deze programma ?

Je bent weer energiek. Je bent weer blij. Je heb weer zin in het leven. Je heb vertrouwen in jezelf. Je ben zeker van jezelf. Je ben niet meer bang. Je maakt geen zorgen om je toekomst. Je bent soepel. Je geniet meer van het leven ,van jezelf en van je omgeving. Je voelt de liefde in je hart weer stromen. Je voelt je licht. Je voelt je weer groot. Je ziet  de waarde van jou leven. Je voelt je weer vrouw. Een vrouw die krachtig is. Een vrouw die liefdevol is. Een vrouw die sexy is. Een vrouw die schaamteloos en grenzeloos leven heeft. Een mooie vrouw die heel veel HOUD van zichzelf. Dit voelt als weder geboorte. Geboorte van jouw . Geboorte van jouw Inner Kind. Je leert tools en technieken om elke keer in je kracht te komen.

 

Take Control of Your Mind programma  bestaat uit een grote schoonmaak en daarna gaan we alle leeuwen krachten activeren. Je gaat werken aan alles wat je NIET wil en wat je WEL wil.

Programma :

*Lichaamsreiniging

*Chakra reiniging

*Vader- Moederlijn reiniging

*Emotie reiniging

*OER moeder energie activatie

*Moeder Durga energie activatie

* Vuur element activatie

*Je leert klanken en mantra`s om je leeuwen energie altijd omhoog te houden.

* Na elke reiniging is er een meditatie om je leeuwen energie te laten stromen en te ankeren.

 

Deze programma is een actieve dag met reiniging, behandeling, beweging, meditatie, oefeningen , wandeling buiten in het natuur om onze zintuigen te prikkelen en nog veel meer…

Dat betekent dat je het gelijk gaat LEREN en DOEN !

Extra geschikt voor jouw als je te maken heb met een ziekte of je heb gezondheidsklachten.

Deze programma kan je in een groep volgen of individueel.

 

Take Control of Your Mind  – Groep programma

Datum : Zaterdag 4 april  2020

Tijd : 10.00 – 17.00 uur

Plaats : Rotterdam

Kosten zijn inclusief btw, vegetarisch lunch, thee en gezonde tussendoortjes

Kosten Groep €275,-

 

Bij keuze voor een individuele programma maken we in overleg een afspraak.

Kosten Individueel ( Privé ) €550.-

Kosten zijn inclusief een Soul Session, btw, vegetarisch lunch, thee en gezonde tussendoortjes

 

Let op!! Er is plek voor 5 personen in een groep.

Alleen toegankelijk voor vrouwen ! 

Voor alle vragen of aanmelding kan je een email sturen naar info@sitagoelab.nl