Take control of your life!

Take Control Of Your Life is de spreuk van mijn leven. Dit doe ik elke dag en dat lukt mij al 44 jaar. Take Control betekent letterlijk controle hebben over je leven. Dit houd in dat je controle moet hebben over je denken, je gevoel, over je lichaam en over je ziel. Als JIJ geen controle neemt over je leven, dan zal er altijd iemand of iets anders zijn die het overneemt van JOU. Controle betekent voor mij een keuze maken WAT IK WIL. Waar word ik blij van? Waar word ik gelukkig van? Waar word ik vrolijk van? Waar gaat mijn hart van zingen? Waar gaat mijn lichaam van dansen?

IK ben een liefhebber van Surya die is afgebeeld in het hindoeïsme als de Zonnegod die 7 teugels vast houd met aan elke teugel een paard. Dit betekent voor mij symbolisch een persoon die 7 dagen in de week in verbinding moet zijn met zijn lichaam en zijn ziel. Ik heb een Surya schilderij van 1 meter in mijn woonkamer hangen om mij elke ochtend te herinneren aan deze kracht.

Dagelijkse invloeden

Er zullen heel veel redenen zijn om uit je kracht te stappen, maar de kunst is om weer terug te komen naar je basis. Emoties zorgen vaak ervoor dat je niet meer in je kracht bent en je laat afleiden. Angst zorgt bijvoorbeeld dat je verstijft raakt en niet durft om dingen te doen wat je graag zou willen doen. Door deze angst ga je je verlangens onderdrukken. Alles wat je onderdrukt wordt verdriet. Alle verdriet gaat in je lijf ergens een plek nemen en worden een ziekte of klacht.

Je eten kunnen ervoor zorgen dat je uit je kracht gaat. Als je ongezond of teveel eet dan je lichaam aankan word je moe en heb je geen zin om iets te ondernemen.

Wist je dat er meer mensen dood gaan door TEVEEL eten dan NIET eten?

Je lichaam is net een auto die bij verkeerde benzine vast gaat lopen!!!

Waarom kunnen we ons lichaam niet de voeding geven die goed is?

VRAAG – Eet je om te leven of leef je om te eten?

Verkeerde beweging of geen beweging kan je ook uit je balans halen. Zo kan je doorgaan met dagelijkse invloeden om geen controle over je leven te hebben. Deze invloeden zijn vaak het begin van een ziekte of een emotie die steeds groter of erger gaat worden als je er geen aandacht aan gaat besteden.

3 stappen om terug te keren naar je Bron, naar je controle kamer!

Het moment dat je merkt dat je te ver van jezelf ben verwijderd en geen controle hebt over je leven moet je iets gaan doen om terug te keren. Elke probleem in het leven heeft 3 fasen van komen en ook 3 fasen van gaan. Het is heel belangrijk om te kijken in welke fase je zit en daardoor kan je jezelf de juiste behandeling geven. Dit stappenplan wordt ook gebruikt door de huisarts. Als je een virus hebt kan hij je geen paracetamol meer geven maar gelijk een kuur!

Ik neem hierbij mezelf als voorbeeld bij ziekte. Ik ben gaan werken aan mijn eten en leefstijl (1ste fase) toen ik merkte dat mijn ziekte erger werd. Dat was niet genoeg en ben ik supplementen (2e fase) gaan nemen. Ook dat was niet genoeg en moest ik overstappen naar de 3e fase. Dit was een totale Pancha Karma (Detox / reiniging) in India. Deze reiniging had mijn lichaam nodig om schoon te worden omdat er teveel vuil was. Er was teveel schade.

Voor mijn 3e fase had ik iemand buiten mij nodig om weer terug te keren naar mijn controle kamer. Had ik misschien gelijk de 3e fase gekozen dan zou het mij heel veel tijd, geld en energie besparen. Dit wist ik niet omdat ik zelf probeerde op te lossen totdat een professor ernaar keek. Deze professor heeft eerst een scan gemaakt om te kijken in welke fase ik zat en heeft daarna een behandel plan gemaakt.

Zo zullen er meer problemen zijn in het leven waarbij je het overzicht verliest en daardoor ook de controle van je kamer.

Wil Jij de controle over je leven in eigen handen nemen?

Wil Jij de heerser zijn van je 7 paarden?

Wil Jij meer succes in je gezondheid, relatie of werk?

Wil Jij de plek in je leven bepalen?

Life Booster is wellicht het programma wat alle oplossingen heeft voor jou.

LEES HIER alle informatie.

Neem gerust contact met me op of stuur je reactie naar mijn email info@sitagoelab.nl.

Lieve groet,

Sita Goelab

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *