De laatste tijd ben ik steeds meer aan het verdiepen in de thema STRESS en kom ik achter dat stress veel meer is dan een emotie. Steeds meer mensen hebben er nu last van en weten vaak niet wat ze met deze stress moeten doen. Hoe zou dit komen en waar ligt het aan?

 

Wist je dat?

Vanaf het moment dat je geboren bent krijg je informatie binnen in de vorm van beelden, geluiden, herinneringen en gevoelens. Al deze informatie bij elkaar worden jouw gedachten. Deze gedachten zijn afkomstig van je omgeving, je voorouders, je ouders, je familie, je school, je vrienden, je partner, je geloof en je werk. Al deze gedachten heeft jou MIND waargenomen via je zintuigen.

Wist je dat 95 % van de gedachten in je mind NIET van jou zijn?

In deze gedachten zitten de minder goeie informatie die gekoppeld zijn met verdriet, pijn, angst, boosheid, frustratie, schaamte, gebrek aan zelf vertrouwen, faalangst, onzekerheid, zorgen, geloofsovertuiging, oordelen en shock & trauma van jou en je omgeving.

In deze gedachten zitten ook de goeie informatie die gekoppeld zijn met plezier, tevreden, rustig, zelfvertrouwen, zachtheid, soepelheid, energiek, levensgenieter, vriendelijk, geduldig, doorzetter, enthousiast, in balans en geaard.

GOED OF MINDER GOED BEPAALD JOU MIND AAN DE HAND VAN JE ERVARINGEN!

Al deze gedachten stuurt je mind naar de energie portalen van je lichaam. Deze energie portalen worden de chakra`s genoemd. Deze energie portalen sorteren je gedachten en sturen weer naar je organen. Van de goeie gedachten krijg je energie en de minder goeie ontwikkelt zich in een emotie. Deze emotie is wordt in dit geval STRESS genoemd.

 

Wat is stress?

Het leven is net een computer (je lichaam) met daarin een programma. Deze programma is gevormd door alles wat je hebt gevoeld, gezien, gehoord, geproefd, geroken en ervaren. Deze programma wordt bediend door je MIND.

Jouw mind is de beheerder van deze computer en bepaald wat er moet gebeuren. Het is heel belangrijk dat je deze programma op zijn tijd gaat schoonmaken, verversen en upgraden. Alles wat je niet nodig hebt ruim je op, haal je weg of gooi je weg. Doe je dit niet dan word je computer traag, loopt vast, kost meer energie, word teveel, verouderd snel en gaat overlopen. Dit overlopen wordt STRESS genoemd. Ga je stress niet opruimen dan ontstaat er een virus (ziekte).

Tijd voor CONTROL ALT DELETE!!!

 

Wat is de oorzaak en gevolg van stress?

De oorzaak van stress kan  zijn bijvoorbeeld:

-Voeding en Leefstijl.

-Omgeving en mentaliteit.

-Geen tijd meer hebben voor jezelf.

-Zorgen om het leven.

-Het gejaagde leven en op je tenen lopen hierdoor.

-Controle willen hebben en te veel zelf willen doen.

-Denkwijze en gewoonte.

-Geen nee durven zeggen.

 

We leven steeds in angst omdat we meer vertrouwen hebben in anderen dan in ons zelf. We zijn ons zelf steeds aan het vergelijken met anderen. Het leven is een wedstrijd geworden. Ons eigen plezier en geluk voelen we niet meer. We maken te veel zorgen om onbelangrijke dingen. Dit alles wordt te zwaar voor je lichaam als je het niet gaat stoppen. Deze gewoontes blijven steeds herhalen en word zo een programma.

Het gevolg van deze programma is dat je vol zit, geen focus, moeite hebben om te slapen, geen of te veel eetlust, slechte concentratie, hoofdpijn, angst, onzeker, moeite hebben om een beslissing te nemen, boosheid, prikkelbaar en lage energie.

 

Stress release program?

Dit is een behandeling waarbij je onder hypnose gaat. Hypnose is de staat van ontspanning waar je hersenen golven vertraagd. Je bent dan in een ontspannen staat. Deze staat maakt je ontvankelijk voor creatieve ideeën, beelden, fragmenten, dromen en herinneringen. Dit is ook de staat waar je alles kan veranderen, reinigen en verwijderen.

Tijdens de hypnose gaan we de oorzaak en gevolg van stress behandelen vanaf de wortel. We gaan samen jouw programma opschonen. We gaan langs alle energie portalen om alles eruit te halen wat stress heeft gecreëerd. We gaan alles verwijderen wat stress aantrekt. Na het opschonen gaan we jouw ziel helen van alle schade en pijn. Na het helen gaan we nieuwe hulpbronnen en eigenschappen downloaden om geen stress meer te hebben.  Deze hulpbronnen en eigenschappen worden van tevoren met jouw besproken. Na het downloaden gaan we alles opslaan en word je weer aangesloten aan je krachtbron om zo altijd je waarheid te herinneren.

DE WAARHEID IS DAT JE EEN KIND VAN GOD BEN MET HEEL VEEL MAGIE, KRACHTEN EN MOGELIJKHEDEN!

 

Deze behandeling is zeer geschikt voor het schoonmaken van je computer ( lichaam),herinrichten van je programma ( gedachten ),  loslaten van oude gedachten, loslaten van patronen en vastzittende emoties, los laten van traumatische ervaring, opruimen van je prullenbak, angst, problemen met focus en concentratie, gezondheid klachten, problemen met je evenwicht, onbalans , moeite om jezelf te accepteren, moeite om plezier te hebben in het leven, relatie problemen, werk druk, liefdes problemen, schaamte gevoel, moeite om jezelf lief te hebben en lage energie.

 

Resultaat!

Je hoofd is opgeruimd van alle vuil waardoor je stress kreeg. Je hebt meer energie, je krijgt weer vertrouwen in jezelf, het leven ziet er zonnig uit, je staat weer in je kracht, je kan beter focussen, je bent in balans, je durft meer, je voelt liefde voor jezelf, je voelt je veilig, je ben niet meer bang om je waarheid te spreken, je bekijkt alles positief en je leeft de beste versie van jezelf.

 

Kosten €99.- per sessie via Skype ( duurt 2 uren )

(Beter resultaat bij 3 of meer sessies)

 

Een afspraak maak je door te bellen of een email te sturen.

06-14807782

info@sitagoelab.nl

Geschikt voor mannen en vrouwen.