stilstaan is achteruit gaan in je leven!

Stilstaan is achteruit gaan heeft de wet van natuur bepaald. Alles wat stil staat gaat bevriezen. Alles wat stilstaat gaat verharden. Alles wat stilstaat gaat stof trekken. Alles wat stilstaat gaat verouderen. Alles wat stilstaat wordt stijf. Alles wat stil staat heeft geen balans. Alles wat stilstaat is achteruit gaan. Als jij stilstaat lopen anderen JOU voorbij.

Stilstaan heeft heel veel gevolgen op je lichaam maar ook op je ziel.

Oefening:

Visualiseer dat je in een drukke straat stilstaat en alle mensen lopen je voorbij! PRECIES!!! Dat gebeurt er met jou als je stilstaat in je leven.

Wat gebeurd er als je lichaam stilstaat?

Denk hierbij aan iemand die in coma ligt. Ik was 18 jaar toen ik een hersenbloeding kreeg en daardoor 3 dagen in coma lag. Toen ik uit coma kwam was ik verlamd. Ik kon niet lopen. Ik kon niet praten. Al mijn functies waren uit gevallen. Al mijn functies waren uit balans. Ik had daarna weken nodig om te herstellen. Ik had weken en maanden nodig om weer te gaan lopen. Deze 3 dagen was ik gewoon WEG en kan ik me niks van herinneren. Dit is weer een extreem geval van stilstaan maar het effect is hetzelfde als je lange periode stilstaat of op automatische pilot loopt.

Wat gebeurd er als je ziel stilstaat?

Denk hierbij aan de wind die stilstaat. Er komt geen zuurstof. Je wordt er heel benauwd van. Precies zo reageert je ziel als je stilstaat, heel benauwd. Onze ziel is net als de wind die je niet kan stil zetten. Die moet en gaat in beweging willen. Je ziel gaat in protest als je het toch probeert vast te houden of wil stilzetten. Als je het toch doet ga je je leeg voelen want je weet dat je meer kan. Je gaat je geblokkeerd voelen terwijl je weet dat je kan bewegen. Je gaat je beperkt voelen terwijl je weet dat je kan lopen. Je gaat je vervelen als je stilstaat. Je ziel verlangt naar MEER en dat voel je tot in je cellen.

Je bent geboren voor de grote ZEE maar je blijft in het vijver zwemmen!

Wat is de reden dat we stilstaan?

Stilstaan kan een gewoonte zijn en daardoor kom je niet verder in je leven. Je vind deze gewoonte zo fijn en veilig en blijft liever op dat punt staan. Een ander reden van stilstaan kan zijn dat je hebt geleerd van je omgeving om niet te hard te gaan lopen of bewegen want dat is “niet normaal”. Jij wil normaal en gewoon zijn. Een andere reden kan een vloek zijn. Deze vloek bevriest je vooruitgang. Een andere reden kan entiteiten zijn. Deze entiteiten zorgen ervoor dat je stilstaat zodat hun niet opvallen en zo veilig bij jou kunnen blijven. Soms kunnen emoties ervoor zorgen dat je stilstaat. Mijn hele leven was ik bang om mijn lichaam te bewegen omdat ik reuma heb. Deze angst heeft ervoor gezorgd dat ik zo stijf was als een hark. IK heb nu bewust gekozen om te lopen omdat ik weet wat de voordelen zijn. Ik heb mijn angsten moeten behandelen en mijn lichaam een ander verhaal moeten vertellen. Nu kan ik kilometers lopen en voel ik me eindelijk VRIJ.

Wat zegt spiritualiteit?

Spiritualiteit zegt dat stilstaan jezelf opsluiten is. Stilstaan is geen keuze durven maken. Stilstaan is niet durven uit je comfortzone komen. Je ontneemt jezelf iets moois. Je blijft klein terwijl je weet dat je voor het grote werk bestemd bent. Je wil liever werknemer zijn terwijl je weet dat je een leider bent.

Het is je geboorte recht om het uiterste uit je leven te halen. Hiervoor moet je in beweging komen. Je moet blijven lopen. Je moet blijven doorgaan. Je moet geloven in jezelf. Je moet blijven leren. Je moet alleen stilstaan als je even rust nodig hebt, maar daarna ga je weer verder. Door in beweging te zijn krijg je meer energie, je krijgt vertrouwen, je wordt krachtig, je voelt je sterk, je hebt geen tijd voor onzinnige dingen. Je hebt respect voor jezelf en je tijd. Lopen betekent meer vrijheid en meer mogelijkheden. Lopen betekent zelfstandig zijn in je leven.

God zegt: Mijn kind jij hoef alleen de eerste stap te zetten en de andere 99 zullen wij voor jou zetten. Dus waar ben je bang voor!!!

Nu is de vraag aan jou welke reden JIJ hebt om stil te staan in je leven. WAT weerhoud jou om verder te gaan in je leven? Wat weerhoud jou om NIET de beslissing te nemen en datgene te doen wat je heel erg verlangt? WAAROM hou je jezelf achter terwijl je beter wordt door zichtbaar te zijn? WIE probeer je te beschermen door stil te staan? WAAROM loop je gebogen terwijl je alle recht hebt om met een rechte rug te lopen? WAT probeer je te verbergen door stil te staan? Wat gebeurt er als je besluit om in beweging te komen? Welke cadeau krijg als je in beweging komt? Welke angst ga je doorbreken? Welke kracht ga je toelaten door in beweging te komen?

WAT ZOU JE KIEZEN ALS GELD GEEN ROL ZOU SPELEN?

Met trots maak ik hierbij bekend dat de training :

“The Oracle practitioner” weer online staat.

Deze training opent alle deuren van MAGIE!

Lees hier alle informatie over deze training

Neem gerust contact met me op of stuur je reactie naar mijn email info@sitagoelab.nl.

Lieve groet,

Sita Goelab

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *