Spirituele Detox – Reiniging voor je lichaam en geest

Spirituele Detox  is een audio met reiniging en behandeling .

Je lichaam energetisch schoon maken is essentieel van belang en doe ik elke dag. Als je dat niet doet ben je verbonden met anderen en geef je onnodig energie weg of er word energie getapt van jouw lichaam zonder dat je het weet. Deze koorden maken ons afhankelijk en leiden ons af. Herken je het gevoel dat je heel vrolijk was en plotseling heel verdrietig word? Je was heel energiek en plotseling voel je alle energie weg stromen? Je was heel erg gemotiveerd om iets te doen en ineens wil je het niet meer? Je begint te twijfelen?

Dit soort situaties zullen de hele dag door gaan want je bent aangesloten op de netwerk van andere mensen.

 

Wist je dat 99 % van onze gedachten NIET van ons zijn maar van anderen ?

Dit houd in dat je de hele dag het leven aan het leiden ben van anderen, de gedachten aan het leven ben van anderen, de overtuiging van je omgeving aan het beleven ben, je ben de gevoelens van anderen aan het leven, je ben de angsten van anderen aan het leven, je ben het verdriet van anderen aan het beleven , je ben de boosheid van anderen aan het leven. Al deze koorden zijn verbonden met je lichaam en zuigen je energie. Het zijn net bloedzuigers die jouw leeg zuigen.

De oorzaak dat we zo verbonden zijn kan van alles zijn. Het kan zijn dat je een lekkage heb in je aura. Het kan zijn dat je teveel uit je lichaam ben. Het kan zijn dat je een entiteit heb zitten in je lichaam. Het kan zijn dat je geen controle heb over je lichaam. Het kan zijn dat je lichaam vervuil is en vuil aantrekt. Het kan zijn dat je een verslaving heb en daardoor geen controle heb op je lichaam. Het kan zijn dat  het een gewoonte is van jouw om koorden aan te trekken. Het kan een belofte zijn van een ander leven. Het kan een vloek zijn om steeds problemen aan te trekken. Er zijn zoveel redenen waardoor het lichaam vervuilt kan raken.

Ik ben technieken gaan leren om mezelf schoon te maken en te beschermen, maar ik laat vaker door een ander mijn lichaam schoonmaken. Dit doe ik omdat het niet mogelijk is om alles zelf te doen.

Speciaal voor jouw heb ik  audio`s samengesteld met de nodige reiniging wat je  dagelijks nodig heb. Voordeel van deze audio is dat je het meerdere keren op een dag kan draaien en zelfs op de achtergrond kan aanzetten:

Lichaams reiniging € 47.-

Entiteiten reiniging € 144.-

Huis reiniging € 144.-

Vaderlijn reiniging €144.-

Moederlijn reiniging €144.-

Zielenlijn reiniging €144.-

Hart healing €47.-

Chakra reiniging €47.-

 

Deze audio`s kan je bestellen en beluisteren wanneer jij wil,  meerdere keren op een dag en zelfs op de achtergrond aanzetten zonder geluid. Het gaat uiteindelijk om  de trilling. Deze audio`s zijn gechanneld waardoor de energie, kracht en trilling hoger is dan we gewend zijn. Deze audio`s zijn altijd geldig en heeft geen houdbaarheid datum.

Heb je besteld en betaald dan krijg je van mij de link opgestuurd om gelijk te beginnen met je reiniging.

Heb je vragen of wil je bestellen ?
Stuur dan een mail naar info@sitagoelab.nl