SpiritueelLeiderschapBanner

Spiritueel Leiderschap

Herken jij dit?

Je zou graag meer zelfvertrouwen willen ervaren.

Je hebt moeite om jezelf te accepteren zoals je bent.

Je vindt het lastig om controle te hebben over je eigen leven.

Zelfliefde is iets wat je nog nooit hebt kunnen ervaren.

Je hebt door dit alles de leiding nog niet kunnen nemen over JOUW leven.

Dit alles houdt je tegen om in je kracht te staan en de dingen te doen wat je echt wil. Je durft de stappen niet te zetten wat je graag wenst. Je doel blijft staan en heb je de kracht niet om ermee te startten. Als je toch begint dan ben niet gemotiveerd om door te gaan. Je verveelt je heel erg en alles is zo saai. Niks trigger jou meer.

Dit alles maakt je boos, verdrietig en moedeloos. Zo wil je niet oud worden. Je voelt elke dag minder energie en moet zoveel doen om door je dag heen te komen. De echte vreugde van het leven is weg en alles is een MOET geworden. Je doet alles om maar door te gaan zonder enig sprankje hoop. Wat voelt dit alles als een sleur. Wat voelt dit als een zware last. Wat is dit alles vermoeiend. Je ben vergeten wanneer je ECHT blij was. Zo wil je niet doorgaan en zie het licht niet meer door alle donker.

Je bent heel prikkelbaar, snel geïrriteerd, alles is te veel en niks is leuk. De omgeving voelt het ook en hebben er ook last van dat je niet lekker in je vel zit. Doordat je dit alles hebt ben je snel moe en trekt te veel energie van anderen. Je merkt heel duidelijk dat dit alles niet jouw oorsprong is maar weet niet HOE en waar je moet beginnen om antwoorden te krijgen. Het lijkt alsof je heel ver van huis ben en eigenlijk een beetje verdwaald.

Je maakt je zorgen om je toekomst en wat er gaat gebeuren als je niks doet aan deze situatie. Je voelt je zo moedeloos.

Wat is Spiritueel Leiderschap

Het woord Spiritueel betekent verbinding met je ziel en Leiderschap betekent in je kracht staan. Door deze twee bij elkaar te brengen krijg je een magisch kracht dat stroomt vanuit je bron.

Spiritualiteit is een innerlijk proces en verbonden met al je kwaliteiten, wijsheid, passie en intelligentie. Door dit alles toe te passen word je Leider van je eigen leven.

Spiritualiteit is de creator van je verlangens, dromen en wensen. Leiderschap is de uitvoerder van dit alles. Samen vormen ze jouw leven. De Yin en de Yang.

Spiritualiteit is de vrouwen energie en leiderschap is de mannen energie.

Spiritualiteit is de maan en Leiderschap is de zon in je leven.

De ene kan niet zonder het andere. Wil je succesvol worden dan moet je ze bij elkaar brengen en samen toepassen.

De training Spiritueel leiderschap

Wil jij weer leider zijn van je eigen leven?

Wil je leren om onafhankelijk te zijn?

Wil je vreugde ervaren in je leven?

Als het antwoord op al deze vragen JA is, dan heb ik een waardevolle training voor je. Deze training is gebaseerd op de kennis, ervaring en onderzoek over Spiritualiteit en Leiderschap die ik gedurende 35 jaar heb opgedaan in mijn praktijk hier in Nederland, Suriname en India. Al deze kennis heb ik bij elkaar gebundeld voor je in een mooie 10-daagse training.

SpiritueelLeiderschap

In deze training leer je eerst WIE je bent, WAT je doel is hier op de aarde, WAAROM je geboren ben en bij wie je moet zijn als je vragen hebt. Je leert alles loslaten wat je tegenhoudt om verder te komen in je leven. Je leert om de valkuilen te herkennen WAARDOOR je niet vooruitkomt en steeds blijft hangen in oude patronen. Je leert je slechte eigenschappen omzetten in goeie eigenschappen. Je leert om van onzekerheid naar leiderschap te gaan.

Door het volgen van deze training ga jij in je kracht staan en je dromen, wensen en verlangens weer realiseren. Je zult de mogelijkheden en je eigen potentie zien waardoor je meer zelfvertrouwen krijgt. Je voelt weer de vreugde en ziet weer het licht schijnen in je leven. Je staat krachtig in je vel en krijgt weer vertrouwen in het leven. Je begint weer te geloven dat het leven waardevol is. Dit alles zorgt ervoor dat jij succesvol gaat ondernemen!

Om dit alles te bereiken ga ik gebruik maken van al mijn kennis uit spiritualiteit, trance coaching, kwantum hypnose, regressie en past life therapie, access bars, mantra`s, amazone heling , chakra therapie en mijn oracle wijsheid.

Deze 10-daagse training is online (via zoom) en gaan we samen aan de slag, JIJ en IK. Elke les bestaat uit 120 minuten en begint eerst met de theorie en gaat over op praktijk. Elke les eindigen we met een hypnose sessie waar we de oude patronen gaan helen en de nieuwe weer integreren.

Deze training is geschikt voor jou als je gemotiveerd ben, uit je comfortzone wil komen, meer rust wil ervaren in je leven, wil groeien naar een volgende level, spiritueel ben, een coach of therapeut ben, last hebt van emoties, moeite hebt om oude gewoonte los te laten, je hoofd zit vol en bereid ben om los te laten.

De kosten voor deze 10 daagse training is €799,-

(Totaal waarde wat je krijgt is 20 x €99,-)

Start datum gaan we in overleg inplannen