Soul Session

Herken jij dit?

Je bent op zoek naar antwoord op al je vragen.

Je bent nieuwsgierig naar je vorige leven.

Dezelfde situaties blijven zich herhalen, steeds weer.

Er gebeuren dingen in je leven die je niet kunt verklaren

Je wilt graag weten wat de oorzaak is van de problemen die je ervaart.

En je wilt vooral weten wat de oplossing is voor je problemen.

DSC_8836

Al langer ben je zoekende. Je hebt zoveel vragen, zoveel onzekerheid, zoveel gedachten en angsten. Je voelt verdriet, blokkades en je hebt het gevoel dat het leven 1 groot raadsel is. Het frustreert je en je hebt echt het gevoel dat je dit NU wilt veranderen.

Wat is de oorzaak van jouw probleem?

De oorzaak van je probleem kan van alles zijn. Het kan een verzameling zijn van verschillende invloeden uit dit leven, maar kan ook iets zijn uit je vorige levens.

Problemen kun je onderverdelen in 5 categorieën. Deze categorieën zijn met elkaar verbonden. De oorzaak van een probleem kan heel dichtbij zijn, maar soms moet je er iets verder naar zoeken. Dan is het belangrijk om naar de 5 categorieën te kijken.

Tijdens de Soul Session ga ik op zoek naar de oorzaak van het probleem. Ik zoom in op de 5 categorieën, scan de invloeden die er zijn en maak ik een energie vrij, waardoor de eerste behandeling al start.

Een Soul Session is een reading en heling tegelijk is.

Soul Session als oplossing

Door tijdens een Soul Session de 5 verschillende invloeden te scannen zullen situaties duidelijker worden. Bij resultaten kun je denken aan:

het duidelijk krijgen van de oorzaken van jouw problemen, zodat ook de oplossingen helder worden

antwoorden krijgen op vragen, die al die tijd al een raadsel voor je vormden

het bekijken van situaties vanuit een ander oogpunt

het kunnen loslaten van pijn uit het verleden

meer rust in je leven, omdat je de puzzel compleet hebt en hebt kunnen oplossen

een heldere focus krijgen

meer vertrouwen krijgen in jezelf en in je leven

Sita Goelab

Over sita

Als Surinaams / hindoestaans kind ben ik opgegroeid met alternatief geneeswijze, energie, waarnemen en magie. In mijn land is dit een bekend thema en het heeft te maken met de verschillende culturen. Wij Surinamers geloven in Magie en alles wat niet leeft. Een andere voordeel wat ik had was de gave vanuit mijn voorouders. Ik kon al heel jong van mezelf contact maken met energieën. Dit was voor mij heel normaal.

In mijn leven heb ik heel vele soorten van magie en waarnemingen gezien. Ik ben mezelf gaan specialiseren op deze thema. Ik ben gaan leren hoe, wat, waarom er dingen gebeuren in onze leven en wat je ermee kan doen. Ik heb geleerd dat iedereen een gave heeft en hoe je het moet activeren en gebruiken. Ik ben gaan verdiepen in de systeem , in de soorten  en de voordelen van waarnemen. Met deze kennis wil ik nu andere mensen gaan helpen, begeleiden en opleiden. Tijdens deze sessie  ga je kennis maken met mijn  jaren ervaringen uit mijn praktijk in Nederland en Suriname. Daarnaast maak ik veel gebruik van mijn kennis als trance coach, regressie therapeut, master oracle, healer, lichtwerker, entiteiten coach, access bars practitioner, remote view (techniek om in te zoomen), omega coach, touch of matrix en mijn eigen hogere bron. 

Jouw lichaam en hogere bewustzijn zijn jouw archieven, waar alle informatie aanwezig is van jou verleden, heden en toekomst van dit leven en van vorige levens. Omdat mijn zintuigen sterk ontwikkeld zijn en ik alles kan waarnemen, kan ik verbinden met dit archief van jou, Op die manier krijg ik informatie krijgen over wat jij nodig hebt. Je krijgt de oorzaak te horen van je probleem en hoe je het kunt oplossen. We gaan gelijk de oorzaak en probleem oplossen / behandelen. Ook krijg je van mij te horen wat je zelf kunt doen.

In deze sessie kun je vragen stellen over:

 • je gezondheid
 • je verleden
 • je vorige leven
 • je toekomst
 • je relatie
 • je huis
 • liefde in je leven
 • geld
 • entiteiten
 • overleden familie
 • emoties
 • trauma's
 • misbruik
 • verslaving
 • je voorouders
 • je gave
 • blokkades
 • klachten
 • en nog veel meer.

Via je vragen ga ik waarnemen WAT de oorzaak en oplossing is van jouw probleem/thema. 

Je meld je eenvoudig aan voor de Soul Session door de knop hieronder te gebruiken. Zodra je hebt betaald, krijg je een bevestiging binnen. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op om de afspraak in te plannen.

Tijdens de sessie ga ik channelen, waarnemen en praten zodat je antwoord(en) krijgt over wat de oorzaak is van jouw probleem. Voor deze antwoorden verbind ik met je hogere bewustzijn, je lichaam, met je organen, met je onderbewustzijn, met je lichaamsbewustzijn, ego, ziel, aura, verleden, huis, voorouders, met de overleden mensen in je omgeving en met entiteiten waarmee jij in contact bent gekomen.

De energie tijdens deze sessie is heel erg sterk. Alles wat ik tijdens deze sessie tegenkom, wordt direct opgeruimd. 

De sessie vindt plaats via Skype of per telefoon en duurt ongeveer 60 minuten. Je ontvangt van deze sessie ook een opname, zodat je het altijd terug kunt luisteren.