Ben je opzoek naar bevestiging op al je vragen?
Ben je nieuwsgierig naar je vorige leven?
Blijven dezelfde situaties steeds herhalen ?
Gebeuren er dingen in je leven wat je niet kan verklaren ?
Wil je weten waar je problemen vandaan komen?
Wil je weten wat de oorzaak is van je problemen?
Wil je weten wat de oplossing is van je problemen?

 

Wat is Soul Session ?
Soul Session is een privé sessie waarin ik een uitgebreide scan ga maken van je verleden, heden en toekomst. In deze sessie ga ik letterlijk je lichaam en ziel lezen met mijn spirituele ogen en deze informatie doorgeven aan jouw. In deze scan ga ik kijken naar dit leven maar ook naar vorige levens. Omdat ik mijn zintuigen heb ontwikkeld kan ik de oorzaak en oplossing van alle problemen waarnemen. In deze uitgebreide scan ga ik inzoomen in het probleem om te kijken waar het vandaan komt, wat de mogelijke oorzaken zijn en welke oplossingen er zijn om van deze problemen af te komen. Na deze sessie krijg je van mij tools om te werken aan je problemen.

 

Welke categorie heeft invloed op je probleem ?
De oorzaak van je probleem kan van alles zijn. Het kan een verzameling zijn van verschillende invloeden uit dit leven, maar kan ook iets zijn uit je vorige levens. Om dit in kaart te brengen ga ik kijken naar 5 hoofd categorieën en daarin ga ik inzoomen. Deze 5 categorieën zijn met elkaar verbonden en zeer essentieel om naar te kijken. Een oorzaak kan soms heel dichtbij zijn, maar soms moet je er iets verder naar zoeken. Uiteindelijk zal het na de sessie voor jouw heel logisch zijn waar je probleem vandaan komt. Door al deze categorieën en invloeden te scannen maak ik een energie vrij waardoor de eerste behandeling gaat startten. Dit houd in dat de hele sessie een reading en heling tegelijk is.

 

Soul Session bestaat uit 5 hoofd categorieën :
– Bodyscan – chakra/ organen/ zintuigen/ emoties
– DNA – vaderlijn / moederlijn
– Past life – Vorige levens
– Omgeving – Huis / werk/ relatie en partner
– Entiteiten

 

MAAK HIER JE AFSPRAAK

 

Waarom ik?
Als Surinaams / hindoestaans kind ben ik opgegroeid met alternatief geneeswijze, energie, waarnemen en magie. In mijn land is dit een bekend thema en het heeft te maken met de verschillende culturen. Wij Surinamers geloven in Magie en alles wat niet leeft. Een andere voordeel wat ik had was de gave vanuit mijn voorouders. Ik kon al heel jong van mezelf contact maken met energieën. Dit was voor mij heel normaal.
In mijn leven heb ik heel vele soorten van magie en waarnemingen gezien. Ik ben mezelf gaan specialiseren op deze thema. Ik ben gaan leren hoe, wat, waarom er dingen gebeuren in onze leven en wat je ermee kan doen. Ik heb geleerd dat iedereen een gave heeft en hoe je het moet activeren en gebruiken. Ik ben gaan verdiepen in de systeem , in de soorten en de voordelen van waarnemen. Met deze kennis wil ik nu andere mensen gaan helpen, begeleiden en opleiden. Tijdens deze sessie ga je kennis maken met mijn jaren ervaringen uit mijn praktijk in Nederland en Suriname. Daarnaast maak ik veel gebruik van mijn kennis als trance coach, regressie therapeut, master oracle, healer, lichtwerker, entiteiten coach, access bars practitioner, remote view (techniek om in te zoomen), omega coach, touch of matrix en mijn eigen hogere bron.

 

Resultaat na de Soul Session!
In deze 5 categorieën krijg je een overzicht van je leven waardoor situaties duidelijker worden. Elk categorie is dichter bij je oplossing komen en meer inzichten krijgen in je leven. Je krijgt antwoorden op vragen wat al die tijd een raadsel waren. Er vallen kwartjes waardoor je situaties met een andere oog gaat bekijken. Doordat je antwoord krijgt op je vragen kan je je pijn loslaten. Je krijgt rust in je leven nu de puzzel compleet is. Door de Soul Session krijg je een overzicht van je leven waardoor je meer rust gaat creëren. Je krijgt een richtlijn om op te focussen. Je krijgt een bevestiging. Je voelt je niet meer machteloos. Elke oplossing zorgt ervoor dat je meer vertrouwen krijgt in jezelf en in je leven.

 

Hoe gaan we aan het werk?
Eerst maken we een afspraak voor een Soul Session. Je heb een thema en vanuit deze thema gaan we startten met deze sessie. Tijdens deze sessie ga ik channelen / waarnemen / praten zodat je antwoord(en) krijgt wat de oorzaak is van jouw probleem. Voor deze antwoorden ga ik verbinden met je hogere bewustzijn, je lichaam, met je organen, met je onder bewustzijn, met je lichaamsbewustzijn, met je ego, met je ziel, met je aura, met je verleden, met je huis, met je voorouders, met de overleden mensen in je omgeving, met entiteiten waarmee jij in contact ben gekomen. In deze sessie word ik begeleid vanuit de hogere krachten en de goddelijke wereld om jouw vragen te mogen lezen. Alles wat naar boven komt in deze sessie ga ik bespreken met jou.Het is mogelijk om na deze sessie begeleiding of behandeling te krijgen van mij.

Soul Session kan via Skype / telefonisch of persoonlijk en duurt ongeveer 60 minuten.
Kosten €99.- inclusief btw

 

MAAK HIER JE AFSPRAAK