Soul Connection practitioner 

Verbinding met je  hogere bewustzijn /bron

Herken je dit ?

Je bent bewust van je spirituele mogelijkheden. Je weet al heel lang dat je een gave heb en dat DAT de reden is waarom je mèèr kan horen, zien en voelen. Je weet nu dat je anders ben dan andere mensen.  Je ben benieuwd wat je nog meer kan doen met deze gave. Je staat open voor het spirituele in je leven. Je wil leren begrijpen WAT je ziet, hoort en voelt. Je wil meer doen dan met energie spelen.  Je wil leren praten met alles met een bewustzijn. Je wil weten wat het doel is van jouw hier in dit leven. Je wil meer magie in je leven. Dit alles klinkt zo onwerkelijk, maar je weet dat het mogelijk is. Je wil weten wat de volgende stap is voor jouw hier op de aarde. Je wil weten wat dit alles jouw gaat brengen. Je wil weten wat je dromen betekenen. Je heb contact met de andere kant van de wereld, maar weet niet hoe je hiermee moet omgaan.Hoe zou het zijn om iemand te hebben die alle antwoorden heeft op jouw vragen ?

Bij wie zou je terecht kunnen ?

Hoe zou het zijn als je weet wat je kan doen, als je weet wat je problemen betekenen, als je weet wat de oorzaak is van je zorgen, als je weet welke beslissingen je kan nemen, als je niet onnodig tijd verspilt, als je je eigen navigatie heb die jouw de weg wijst, als je niet onnodig geld uitgeeft aan iets wat toch niet voor jouw is weggelegd, als je niet onnodig je energie verbruikt aan iets en als je een vriend heb met wie je alles kan delen. Een vriend die al heel lang bij jouw is. Een vriend die alles over jouw weet. Een vriendschap die verder gaat dan jouw denken. Een vriend die 24 uur per dag bereikbaar. Deze vriendschap kent geen ego en word nooit boos. Deze vriend geeft jouw altijd een schouderklop en verteld jouw waarom je moet doorgaan en wanneer je moet stoppen. Deze vriend is heel eerlijk en verteld je altijd de waarheid. Deze vriend gaat met je mee als je hier straks klaar bent. Deze vriend beschermt jouw in alle tijden.

Wat wil je nog meer !!!!

Wie is je  hogere bewustzijn ?

Wij zijn van nature heel puur, zuiver en deel van de  hogere bewustzijn. Dit is onze afkomst. Als mens hebben we geboorte genomen op de aarde, omdat we willen leren en groeien naar een volgende level. Leren kun je alleen op de school en dat is de aarde. Als een vonkje ( ziel )zijn we geboren hier op de aarde, maar zijn we altijd verbonden met onze  hogere bewustzijn.  Deze verbinding vind plaats door middel van onze gevoel en intuïtie. Er zijn heel veel redenen waardoor deze verbinding vervuilt raakt of verstoord. Door bewust te zijn van deze verbinding ga je effectief om met je leven hier op de aarde.

Wat is Soul Connection?

Soul Connection is je ziel weer bewust en helder verbinden met je  hogere bewustzijn . Door deze verbinding ga je bewust leven waardoor je tijd , energie en geld gaat besparen. Tijdens de Soul Connection gaan we eerst alle vuil ( emoties ) opruimen die jouw belemmert om helder te verbinden. Na deze schoonmaak ga je leren verbinden. Na de verbinding ga je leren channelen ( praten ) met je hogere bewustzijn en leren WAT je met deze kennis kan doen en HOE je het moet gebruiken. Je leert omgaan met deze verbinding. Je leert vragen stellen over probleem en oorzaak.  Je leert oplossing zoeken voor je problemen. Je leert tools en technieken om het probleem  op te lossen.

Voor wie ?

De Soul Connection is geschikt voor jouw als je hoog gevoelig ben of een gave heb en niet weet om te gaan hiermee. Als je jouw intuitie wil ontwikkelen. Als je meer uit je leven wil uithalen. Als je niet afhankelijk wil zijn in het leven. Als je toegang wil krijgen tot je archief kamer waar alle informatie opgeslagen zit van jouw vorige leven, dit leven en de toekomstige leven. Als je vanuit je bron wil werken. Als je oplossing zoekt voor je problemen. Als je meer kwaliteit wil bieden aan je klanten.

Waarom ik ?

Als Surinaams / hindoestaans kind ben ik opgegroeid met alternatief geneeswijze, energie, channelen en magie. In mijn land is dit een bekend thema en het heeft te maken met de verschillende culturen. Wij Surinamers geloven in magie en alles wat niet leeft. Daarnaast is de thema channelen heel bekend in het hindoeïsme. Een andere voordeel wat ik had was de gave vanuit mijn voorouders. Ik kon al heel jong van mezelf channelen met energieën. Dit was voor mij heel normaal.

In mijn leven heb ik heel veel soorten van channeling gezien. Ik ben mezelf gaan specialiseren in het channelen. Ik ben gaan leren hoe, wat, waarom. Ik heb geleerd dat iedereen deze gave heeft en hoe je het moet activeren en gebruiken. Ik ben gaan verdiepen in de systeem van channelen, in de soorten channelen en de voordelen van channelen. Met deze kennis wil ik nu andere mensen gaan opleiden. Deze kennis wil ik gaan delen met mensen, omdat het zeer waardevol is. Dit is een kennis waardoor onze leven veel makkelijker word. Onze leven word magisch waar alles mogelijk is.

Maak HIER kennis met mij en waarom ik de persoon ben voor deze training.

Deze  training bestaat uit 3 module`s  :

-De eerste  module ( duurt  3 uren ) gaan we de lijn schoonmaken tussen jouw en je hogere bewustzijn. Denk hierbij aan entiteiten, emoties, chakra`s, aarding, DNA en je bloedlijnen naar vader en moeder. We gaan werken aan alles wat jou blokkeert om te verbinden.

-De tweede module (duurt  3 uren) gaan we werken aan je activatie en verbinding met je hogere bewustzijn. Na deze verbinding ga je leren werken ermee.

-De derde module (duurt 3 uren) ga je tools en technieken leren om je verbinding te onderhouden. Denk hierbij aan jezelf  beschermen,  aarden, je emoties behandelen en je verbinding schoon en actief houden.

Wat krijg je EXTRA in deze training ?

-Bonus 1 = 5 audio`s,, Eeuwen oude familie geheimen,,  om de overtuiging van je voorouders los te laten.

-Bonus 2 = 9 audio`s,, Oerkracht van de vrouw,, om je innerlijke kind te activeren en je energie te verhogen.

-Bonus 3 = 1 x audio ,,Muladhaara ritueel opgenomen met vollemaan ,, voor het opschonen van de basis chakra.

-Bonus 4 = 1 x audio met entiteiten behandeling

-Je krijgt toegang tot de online omgeving waar alle bonussen klaar staan voor jouw .

-Je rond deze training af met een deelname certificaat als Soul Connection practitioner.

Dit houd is dat je alle kennis mag toepassen bij je klanten.

JAA, IK MELD ME AAN VOOR DEZE TRAINING.

Deze training is privé, dat houd in dat je hele traject een VIP behandeling krijgt .

Datum training  is in overleg.

Plaats : Rotterdam

Jouw investering :  €997.- inclusief btw  

Vraag naar de mogelijkheid om in 2 termijn te betalen !!!

( totale waarde  wat je gaat krijgen is meer dan €4000.- )

JAA, IK MELD ME AAN VOOR DEZE TRAINING

Wat is de resultaat van deze training?

  • Je kan channelen/ praten met je hogere bewustzijn.
  • Je kan alle informatie wat je krijgt helder waarnemen.
  • Je heb oplossing voor al jou problemen.
  • Je heb toegang tot je eigen archief kamer.
  • Je hogere bewustzijn kan behandelingen voor jouw doen.
  • Je bent niet afhankelijk van anderen.
  • Je bespaart tijd en geld omdat je nu gericht een besluit kan nemen.

Hoe ziet jouw leven na deze training eruit?

Na deze training is je leven helemaal veranderd. Je heb vertrouwen in jezelf. Je heb vertrouwen in je toekomst. Je heb vertrouwen in je leven. Je voelt je niet meer alleen. Je bent niet meer afhankelijk. Je ben in staat om zelf te channelen. Je ben in staat om vragen te stellen aan je Hogere bewustzijn . Je ben in staat om antwoorden te krijgen op je vragen. Je ben in staat om zelf een oplossing te krijgen voor je vragen. Je ben in staat om oplossing te krijgen voor je angsten, voor je zorgen, voor je pijnen, voor je verdriet. Je bent in staat om oplossing te krijgen over je werk, je relatie, je gezondheid, je verleden, je huis, je klachten en alles waar je geen energie van krijgt. Je heb een navigatie die jouw de weg wijst. Je heb een vriend die je gaat helpen om de beste uit je leven te halen. Een vriend die jouw elke keer omhoog helpt. Een vriend die jouw herinnert wie je werkelijk bent.

JAA, IK MELD ME AAN VOOR DEZE TRAINING.