SOUL CONNECTION CARE

Leer in 12 weken channelen met je hogere bewustzijn

Herken jij dit?

Je weet al heel lang dat je een gave hebt en hierdoor meer kan horen, zien en voelen.

Je weet nu dat je anders ben dan andere mensen.

Je staat open voor het spirituele en voelt dat het nu tijd is om hier wat mee te doen.

Je wilt begrijpen WAT je ziet, hoort en voelt.

Je wil leren channelen (praten en bellen) en vragen stellen over je problemen.

Je wil weten wat het doel is van jou hier in dit leven.

Je wil weten wat dit alles jou gaat brengen en wat je dromen betekenen.

Je bent bewust van je spirituele mogelijkheden maar weet niet hoe je dit moet gebruiken.

Je voelt je alleen in dit alles en zoek iemand die je begrijpt en kan begeleiden.

Dit alles klinkt zo onwerkelijk, maar je weet dat het mogelijk is. Maar hoe zou het zijn om iemand te hebben die alle antwoorden heeft op jouw vragen?

Hoe zou het zijn als je...

Weet wat je kunt doen…

Weet wat je problemen betekenen…

Weet wat de oorzaak is van je zorgen…

Weet welke beslissingen je kunt nemen…

Niet onnodig tijd verspilt…

Je eigen navigatie hebt die jou de weg wijst…

Niet onnodig geld uitgeeft aan iets wat toch niet voor jou is weggelegd…

Niet onnodig je energie verbruikt aan iets wat je niets oplevert…

Een vriend hebben met wie je alles kan delen…

Stel je voor dat dit een vriend is die al heel lang bij je is en alles over jou weet. Een vriendschap die verder gaat dan jouw denken en 24 uur per dag bereikbaar is. Deze vriendschap kent geen ego en wordt nooit boos. Deze vriend geeft jou altijd een schouderklop, vertelt je waarom je moet doorgaan en wanneer je moet stoppen. Deze vriend is heel eerlijk, vertelt je altijd de waarheid en gaat met je mee als je hier straks klaar bent. Deze vriend beschermt jou in alle tijden en kan je helpen bij alle vragen.

Het hogere bewustzijn als je vriend

Wij zijn van nature heel puur, zuiver en deel van het hogere bewustzijn en dit is onze ware afkomst. Als mens hebben we geboorte genomen op de aarde, omdat we willen leren en groeien naar een volgende level. Leren kun je alleen op de school en dat is de aarde. Als een vonkje (ziel) zijn we geboren hier op de aarde, maar zijn we altijd verbonden met ons hogere bewustzijn. Deze verbinding vindt plaats door middel van onze gevoel en intuïtie en hebben we onbewust contact met ons hogere bewustzijn. Er zijn heel veel redenen waardoor deze verbinding vervuilt raakt of verstoord. Door bewust te zijn van deze verbinding ga je effectief om met je leven hier op de aarde.

Soul Connection Care is in 12 weken je ziel weer bewust en helder verbinden met je hogere bewustzijn. Door deze verbinding ga je bewust leven waardoor je tijd, energie en geld gaat besparen. Tijdens de Soul Connection Care gaan we eerst al het vuil (emoties) opruimen. Dit vuil belemmert je om helder te verbinden. Na deze schoonmaak ga je leren verbinden en channelen (praten) met je hogere bewustzijn. Je gaat leren WAT je met deze kennis kunt doen en HOE je het moet gebruiken. Je leert omgaan met deze verbinding, vragen stellen over problemen, ontdekking van alle oorzaken, oplossingen zoeken voor je problemen, tools en technieken om het probleem op te lossen.

De Soul Connection Care is geschikt voor jou als je hoog gevoelig bent of een gave hebt en niet weet hoe je hiermee om kunt gaan. Als je jouw intuïtie wilt ontwikkelen. Als je meer uit je leven wilt uithalen. Als je niet afhankelijk wil zijn in het leven. Als je toegang wil krijgen tot je archief kamer waar alle informatie opgeslagen zit van jouw vorige leven, dit leven en het toekomstige leven. Als je vanuit je bron wil werken. Als je oplossing zoekt voor je problemen. Als je meer kwaliteit wil bieden aan je leven en niet meer afhankelijk wil zijn.

Resultaten van Soul Connection Care

Je kunt channelen/ praten met je hogere bewustzijn.

Je kunt alle informatie die je binnenkrijgt, helder waarnemen.

Je hebt een oplossing voor al jouw problemen.

Je hebt toegang tot je eigen archiefkamer.

Je hogere bewustzijn kan behandelingen voor jou doen.

Je bent niet afhankelijk van anderen.

Je bespaart tijd en geld omdat je nu gericht een besluit kan nemen.

Na deze training is je leven helemaal veranderd. Je hebt vertrouwen in jezelf. Je hebt vertrouwen in je toekomst. Je hebt vertrouwen in je leven. Je voelt je niet meer alleen. Je bent niet meer afhankelijk. Je ben in staat om zelf te channelen. Je ben in staat om vragen te stellen aan je Hogere bewustzijn. Je ben in staat om antwoorden te krijgen op je vragen. Je ben in staat om zelf een oplossing te krijgen voor je vragen. Je ben in staat om oplossing te krijgen voor je angsten, voor je zorgen, voor je pijnen, voor je verdriet. Je bent in staat om oplossing te krijgen over je werk, je relatie, je gezondheid, je verleden, je huis, je klachten en alles waar je geen energie van krijgt. Je hebt een navigatie die je de weg wijst. Je hebt een vriend die je gaat helpen om de beste uit je leven te halen. Een vriend die jou elke keer omhoog helpt. Een vriend die jou herinnert aan wie je werkelijk bent.

Sita-Foto-1

Over Sita

Als Surinaams/ hindoestaans kind ben ik opgegroeid met alternatieve geneeswijze, energie, channelen en magie. In mijn land is dit een bekend thema en het heeft te maken met de verschillende culturen. Wij Surinamers geloven in magie en alles wat niet leeft. Daarnaast is de thema channelen heel bekend in het hindoeïsme. Een ander voordeel wat ik had, was de gave vanuit mijn voorouders. Ik kon al heel jong van mezelf channelen met energieën. Dit was voor mij heel normaal.

In mijn leven heb ik heel veel soorten van channeling gezien en ben mezelf gaan specialiseren in het channelen. Ik ben gaan leren hoe, wat, waarom en heb geleerd dat iedereen deze gave heeft en hoe je het moet activeren en gebruiken. Ik ben gaan verdiepen in het systeem van channelen, in de soorten channelen en de voordelen van channelen. Met deze kennis leid ik nu andere mensen op. Omdat deze kennis zo waardevol is, deel ik het met liefde met anderen waardoor ons leven veel makkelijker wordt. Ons leven wordt magisch waarin alles mogelijk is.

Praktische informatie over Soul Connection Care

Deze training bestaat uit 12 weken en word gegeven door middel van video, audio en een werkboek met opdrachten. Elke week na aanmelding komt er een les vrij in de online omgeving met theorie en praktijk. De hele training is verdeeld in 3 delen waarbij:

Deel 1

Je gaat leren wie JIJ bent en waarom je hier op de aarde bent gekomen, wat je doelen zijn, wie de mensen in je leven zijn, wat moeilijke tijden zijn, hoe JIJ bent geprogrammeerd met valse overtuigingen en wat is Soul Connection. Voorbereiding, systemen en de basis van channelen.

Deel 2

Je gaat de lijn schoonmaken tussen jou en je hogere bewustzijn. Denk hierbij aan entiteiten, emoties, chakra's, aarding, DNA en je bloedlijnen naar vader en moeder. We gaan werken aan alles wat jou blokkeert, activatie en verbinding met je hogere bewustzijn. Na deze verbinding ga je leren channelen en werken met je hogere bewustzijn. Denk hierbij aan probleem, oorzaak en oplossing.

Deel 3

Je gaat tools en technieken leren om je verbinding te gebruiken voor je dagelijkse problemen, gezondheid, je huis, je werk, je relatie, persoonlijke groei, alles waar je tegen aan loopt. Je leert ook je verbinding onderhouden. Denk hierbij aan reiniging, bescherming, opladen, je energie en je zintuigen schoon gaat houden.

Investering

Jouw investering: € 247,- inclusief btw.
Inclusief: Besloten groep op Facebook voor al je vragen!

Deze training is volledig online en in je eigen tijd beschikbaar. Na je aanmelding kun je direct beginnen.

LET OP!!! Dit is een training waar je de basis van channelen gaat leren in 12 weken en gaat over je EIGEN problemen en oplossingen. Wil je kunnen channelen voor anderen, dan sluit daar Soul Connection Practitioner beter aan.