Self Healing Program

Ben jij er klaar voor?

Ben je klaar om de controle over je leven over te nemen?

Ben je klaar om baas te zijn over je emoties?

Ben je bereid om te veranderen?

Ben je bereid om je verleden los te laten?

Ben je bereid om te stappen in je leiderschap?

Ben je klaar om je ziele missie te leven?

Ben je bereid om je diepste verlangens waar te maken?

Ben je klaar om baas te zijn over je emoties?

Ben je klaar om alle shit uit je leven te verwijderen?

Voel je ook dat je geboren ben voor iets groots?

Geloof je erin dat je voor mèèr ben geboren?

Geloof je erin dat er meer mogelijk is?

Geloof je erin dat je alles zelf kan helen?

Als je antwoord JA is op al deze vragen, dan ben je van harte welkom bij het Self Healing Program

Wist je dat

95 % van je gedachten en emoties NIET van jouw zijn maar van de mensen in je omgeving uit DIT leven, maar kan ook veel uit je vorige levens zijn?

Je gevormd bent met de informatie uit je verleden en daardoor moeite heb om te kijken naar je toekomst?

Je onbewust slachtoffer ben geworden en nu bewust kunt kiezen uit deze programma uit te stappen?

Je slaaf ben geworden van alle gedachten van je verleden en dit alles kunt verwijderen?

Je de beste versie van jezelf kan leven en alles kunt manifesteren wat je verlangt?

Je leven NIET de waarheid is maar een trance waarin je bent terecht gekomen?

We leven continue in het verleden tijd met beperkende gedachten zoals, boosheid, angst, verdriet, pijn, stress, onrust, frustratie, zorgen, shock & trauma, oordelen en gebrek aan zelf vertrouwen. Deze beperkende gedachten zijn tijdens de conceptie in onze lichaam terecht gekomen en de bouwstenen geworden van onze DNA. Deze beperkende gedachten blijven steeds draaien in onze mind en zijn wij zo in de trance gekomen.

Je leeft eigenlijk het leven van anderen en niet van jezelf. Je wordt in trance gehouden door al deze informatie. Deze trance is een programma geworden die dag en nacht blijft draaien. Deze programma hebben wij heel sterk gemaakt door de emoties steeds te herhalen. Het is dan ook heel moeilijk om een leven te creëren wat je echt wil. Tijd om deze programma te verwijderen en uit deze trance te stappen!

Wat is hypnose?

Hypnose is een techniek waar je lichaam wordt begeleid om te gaan naar een relax staat, waardoor je hersenen kunnen ontspannen. Deze ontspanning heeft een positief effect op je DNA. Deze ontspanning zorgt ervoor dat je DNA zich gaat openstellen om geheeld te worden. Hypnose is de krachtigste manier om oude patronen, gewoontes, overtuigingen, emoties, blokkades, shock & trauma`s te verwijderen en weer je zelf helende kracht aan te zetten om de beste versie van jezelf te leven.

Wie is je Quantum bewustzijn/self?

Quantum bewustzijn/self is de beste versie van jezelf met alle krachten en magie.  Doordat je in trance bent terecht gekomen ben je deze krachten en magie vergeten. Door deze kracht van jezelf te herinneren en bewust contact mee te maken, kan je jezelf helen van alle ongemakken in jouw leven.

Wat is je Quantum veld?

De Quantum veld is de ruimte waar al onze mogelijkheden staat opgeslagen. In dit veld staat al onze kennis, krachten, gave, wijsheid, magie, herinneringen en onze waarheid opgeslagen. Deze veld verbindt ons ook met alle andere krachten waar wij toegang tot hebben. Door je te verbinden van de Quantum veld heb je weer toegang tot je mogelijkheden.

Self Healing Program

Het Self Healing Program is een grote schoonmak om jezelf te bevrijden uit de trance van je verleden en te leren om de beste versie van jezelf te leven. Gedurende 5 dagen gaan we alle beperkende programma's in je lichaam verwijderen, alle negatieve gedachten vanuit de wortel weghalen, alle shocks en trauma's helen. We doorbreken oude patronen, stoppen alle gewoontes en schaffen de slavernij in jouw lichaam af.

Na deze grote schoonmaak gaan we hulpmiddelen, eigenschappen en ingrediënten downloaden voor een perfecte toekomst die je zelf gaat creëren vanuit je eigen verlangens.

Na het downloaden gaan we alles opslaan in alle delen van je bewustzijn voor een nieuw programma die dag en nacht blijft draaien. Elke week ga je een laag opschonen wat jouw dichter bij jezelf gaat brengen.

Wat je kunt verwachten is dat je als een waarnemer terug zult gaan in de tijd naar de plek waar alle problemen zijn begonnen. Je wordt in hypnose gebracht voor deze schoonmaak. Je zult situaties tegenkomen waar je emotioneel van kan worden. Je zult afscheid moeten nemen van de dingen die jou niet meer dienen. Je zult moet loslaten wat geen bijdrage meer heeft. Je zult moeten vergeven om zo jezelf los te maken van situaties. Na deze twee dagen zul je opnieuw moeten beginnen zonder excuses en uitstel gedrag.

Na dit programma ben je helemaal schoon ben van alle onzin die jou in trance hebben gehouden. Verder:

Je beschikt over tools en technieken om jezelf te helen van pijn en ongemakken.

Je bent niet meer in trance.

Je bent niet meer afhankelijk.

Je bent geen slaaf meer en vrij van alle beperkingen.

Je voelt meer energie.

Je voelt je lichter.

Je hebt vertrouwen in jezelf en het leven.

Je hebt weer zin in het leven.

Je voelt rust in je hoofd.

Je gezondheid wordt beter.

Alle reden voor stress verdwijnt.

Je hebt jezelf weer gevonden.

Je hebt geen reden voor angst.

Je gaat de beste versie van jezelf leven.

Sita Goelab

Over sita

Ik ben geboren en opgegroeid in Suriname tussen mensen waar het heel normaal was om naar een priester, medium of sjamaan te gaan als je problemen had en die je kon vertellen wat de oorzaak en oplossing was van deze problemen. Op 11-jarige leeftijd werd ik ziek en kreeg vaak te horen dat dit te maken had met mijn voorouders. Ik kreeg te horen dat mijn bloedlijn negatief invloed op mij had en daardoor ik ziek werd. Ik had toen zoveel moeite om dit te geloven en ging opzoek naar antwoorden. Ik ben gaan leren en begon het systeem te begrijpen van de 95% gedachten en emoties.

Waar ik achter kwam was dat de voorouders NIET verkeerd waren, maar hun negatieve gedachten en emoties waar ik las van had en die als een programma in mijn DNA zat en bleef draaien en ziekte had veroorzaakt. Denk hierbij aan hun gedrag, manier van leven, hun oordelen, vloeken, shock & trauma, misbruik, verslaving, beperkt denken, armoede, geen scholing, geloofsovertuiging of hun ervaring.

Wat ik ook leerde was dat mijn voorouders heel veel kennis hadden van spiritualiteit en dat ik dit ook had meegekregen. 

Jouw gedachten creëren jouw realiteit!

Je bent heel puur, zuiver, magisch, krachtig en met heel veel liefde gekomen naar de aarde om de beste versie van jezelf te leven. DAT IS EEN FEIT!

De situatie nu is dat jouw puurheid, zuiverheid, magie, kracht en liefde is onderdrukt door alle leed van je omgeving. Je zuiverheid is terecht gekomen in een donkere kamer. Je magie ben je vergeten door alle negativiteit. Je verliest je kracht en word je energie hierdoor minder. Dit alles zorgt ervoor dat je jezelf afsluit voor het leven.

Mijn bijdrage in dit programma is mijn 35 jaar levenservaring en 15 jaar praktijkervaring in Nederland en Suriname. Mijn kennis als groepsbegeleider van spirituele groepsreizen naar de Piramide in Bosnië, India en Suriname. Ik maak gebruik van mijn kennis als trance coach, regressietherapeut, master oracle, healer, lichtwerker, entiteiten coach, access bars practitioner, remote viewer (techniek om in te zoomen in het verleden), omega health coach, touch of matrix, yoga teacher, ayurveda consulent en mijn eigen krachten.

Omdat mijn zintuigen heel erg open staan en mijn derde oog heel scherp is ingesteld kan ik tot het kleinste informatie waarnemen met mijn zintuigen.

Praktische informatie over het Self Healing Program

Deze training bestaat uit 5 sessies van 2 uur.

Wat staat er op het programma?

Dag 1

Theorie over wat hypnose is.
Reiniging en heling van je chakra’s.
Verbinding met je innerlijke kind.
Verwijdering van alle negatieve beelden, geluiden en herinneringen.

Dag 2

Weerstand en sabotage heling.
Reiniging en heling van je ziel.
Verbinding met je Quantum self en de Quantum veld.

Dag 3

Meester worden van je angsten.
Verwijder alle gewoontes en beperkende overtuigingen.
Verbinding met je krachtdier.

Dag 4

Connectie met je dromen, doelen en je verlangens.
Authentiek zijn en in je kracht staan.
Onvoorwaardelijk geloof en vertrouwen in je zelf.

Dag 5

Patronen doorbreken.
Strijd, pijn en lijden uit het verleden loslaten.
Connectie met je dromen, doelen en je verlangens.

Investering

Deze training is 1-op-1, je krijgt dus het hele traject een persoonlijke behandeling. De datum van de training is in overleg.

Jouw investering:  € 555

Dit programma is geschikt voor jou als je

 • last hebt van je gezondheid en je je beperkt voelt
 • heel emotioneel bent en moeite heb om dit los te laten
 • continue blokkades heb in je leven en het gevoel hebt dat je vast zit
 • moeite heb om je verleden los te laten
 • geldproblemen hebt
 • angstig bent en het leven als heel zwaar ervaart
 • de vreugde in het leven mist
 • last heb van stress
 • een leegte voelt
 • moeite heb om jezelf lief te hebben
 • je niet geliefd voelt hier op de aarde
 • het leven als last ervaart
 • depressief bent
 • zorgen maakt over je toekomst
 • gevoelig bent voor negatieve energie
 • gevoelig bent
 • hooggevoelig en sensitief bent
 • boos bent op het leven.