Referenties

Anjali

Ik heb bij Sita Self healing sessies en de Soul connection gevolgd. Ik kwam bij haar doordat ik al jaren bepaalde angsten had en maar niet wist waarom ik niet vooruitkwam in het leven. De sessies bij haar hebben hier duidelijkheid in gebracht, ik heb veel geleerd en ik ben heel erg gegroeid op geestelijk/ spiritueel vlak en accepteer mijzelf nu hoe ik ben.

Ik zou Sita aanbevelen aan mensen die willen groeien op spiritueel vlak en naar zichzelf durven te kijken, of als je maar niet weet waardoor bepaalde problemen blijven terugkomen in het leven en je al andere wegen bewandeld hebt maar deze niet voldoende zijn geweest.

Ghaitrie

Je hebt mij geholpen door meer vertrouwen in mezelf te hebben, als ik ergens meezit, dan weet ik het antwoord onbewust al en dat is wat ik van je geleerd heb. Ik zal je zeker bij anderen adviseren, omdat je eerlijk bent en heel veel kennis hebt. Je straalt vertrouwen uit. En je weet wat je doet.

Amrita

U heeft mij geholpen met de beste versie van mezelf worden. Leren om in mijn eigen kracht te staan en een zelfverzekerde onafhankelijke vrouw te worden met verschillende tools en technieken toe te passen in mijn dagelijks leven. Door opruimen/oplossen/loslaten van angsten verdriet trauma's, kortom dingen uit het verleden die mij niet meer dienen om het beste uit mijn leven te halen. Ik zou u zeker aanbevelen aan anderen. U bent heel open en oordeelt niet, geen enkel verhaal is raar ook al hoort u het voor de zoveelste keer en is het elke hetzelfde verhaal. U luistert goed, stelt kritische/confronterende vragen om de oorzaak van het probleem te achterhalen en vervolgens op te lossen ♡♡

Ankie

Sita, kan ik van harte aanbevelen als therapeut/coach.

Zij is een gedreven jonge vrouw die, deels door eigen ervaringen zeer veel kennis en tools heeft om je op een adequate manier te ondersteunen in je proces.

Ze haakt in op wat je vertelt en integreert dat in de sessies op een natuurlijke, liefdevolle manier.

Thea Dijk

In de afgelopen 10 jaar heb ik Sita leren kennen als een empathische vrouw met zeer veel skills. Eén van haar vele gave is dat zij weet wanneer zij jou het antwoord moet geven op jouw vraag, of dat zij je begeleid om zelf het antwoord te vinden.

Op deze manier helpt ze je bij jouw groei en blijft de verantwoordelijkheid bij jezelf, waardoor je niet afhankelijk van haar wordt, doch je jouw eigen authenticiteit blijft behouden.

Je kunt met al jouw vragen bij haar terecht, of het nu persoonlijk, zakelijk of spiritueel is.

Sandra Bakker

Hallo lieve Sita,

Je vroeg mij te vertellen hoe ik de soul connection training heb ervaren. Nu moet ik je daarbij vertellen dat er voor mij geen ontkomen aan was. Ik moest deze training bij jouw doen. Je berichtjes op facebook kwamen zo diep binnen bij mij, ik zoog ze op.

Als eerst heb ik 5 healings bij jou gedaan. Dit heeft mij geholpen oude emoties en overtuigingen op te ruimen. Dit was heel bijzonder. Het was alsof mijn leerproces in een stroomversnelling raakte. Alsof er allerlei blokkades weg vielen.

Na deze healingen ben ik gestart met de soul connection training. Ik had altijd al het gevoel dat ik op een of andere manier zou kunnen communiceren met de natuur om mij heen, maar wanneer ik dit probeerde bleef het heel stil. Jij leerde mij connectie te maken met moeder aarde en met mijn hogere zelf. Bij jou in de praktijk lukte dit heel goed. Maar thuis leek het abracadabra. Wat had ik nu op mijn hals gehaald. Jij hielp mij hier heel goed bij. Dit was een fase die je vaker bij mensen gezien had. Met jouw hulp begon ik vertrouwen te krijgen. De connectie met mijn hogere zelf wordt hierdoor steeds sterker en duidelijker.

Zoals jij zegt “door het vaak te doen gaat de energie steeds meer stromen en wordt de connectie steeds sterker”.

Het voelt nog steeds alsof ik net mijn rijbewijs heb gehaald. Ik moet nog kilometers gaan maken.

Maar in mijn ayurveda praktijk heb ik er nu al dagelijks profijt van.

Mijn energie en marma behandelingen lijken meer effect te hebben.

In mijn counseling gesprekken kom ik met de hulp van mijn hogere zelf sneller tot de kern.

Channelen met mijn cliënten gaat steeds beter. Het is zo mooi om teruggekoppeld te krijgen dat de informatie die je de mensen door kan geven zo binnenkomt. De juiste woorden, de juiste info. Precies wat ze nodig hebben. Het is heel bijzonder om hiermee te mogen werken. Ik ben nu al een betere ayurvedisch therapeut.

Angelien

Ik heb hulp gezocht bij Sita toen ik vaststelde dat ik niet verder kwam op bepaalde punten in mijn leven door allerlei invloeden van buitenaf. In eerste instantie zocht ik de hulp buiten mij om en dat heeft Sita omgedraaid door de focus op mijzelf te richten. Zij heeft mij geholpen om mij bestand te maken tegen externe invloeden en zo meer vrij te maken om meer naar binnen te kijken. Het pellen van de ui die ze zo mooi als metafoor gebruikt. Er ontstond bij elke stap meer rust in mijn hoofd en lichaam. Hierdoor ben ik steeds meer gaan inzien en voelen dat alle oplossingen in onszelf zitten. Ik heb van Sita de handvatten meegekregen om mijzelf verder te ontplooien. Ik ben je daar ontzettend dankbaar voor lieve Sita!

Archana

Waarmee heb je me geholpen! Terug naar de basis was voor mijn vooruitgang noodzakelijk.  Onprettige ervaringen uit het verleden waren "ergens" onbewust opgeslagen waardoor het enigszins een obstakel vormde voor mijn persoonlijke groei in alle segmenten.  D.m.v. chakra healing behoren deze obstakels enigszins tot het verleden. Ik moet zelf hieraan werken. Hiervoor heb ik tools meegekregen.

Advies naar anderen, het is altijd goed om een healing te doen om obstakels welke in ons onderbewustzijn zijn vastgeklemd te verwijderen. Net als het deleten van oude mailberichten. Op deze manier maakt de mens ruimte voor nieuwe inzichten en positieve energie. Het was voor mij persoonlijk waardevol dat ik enkele sessie hebt genoten. Door de ervaring van Sita, herkent zij obstakels meteen. Op basis van deze herkenning geeft ze gericht advies welke healing past. Want wij vergeten vaak 1 ding om ook zelf even een behandeling mogen ontvangen. Sita bedankt voor alles wat jij mij heb geleerd.

Prija

Sita heeft mij geholpen bij het verwerken van situaties uit het verleden en ik heb van haar geleerd hoe ik beter voor mezelf kan zorgen om de beste versie van mezelf te zijn. Ik zou haar diensten zeker adviseren aan anderen, omdat ze duidelijk, open en eerlijk is en werkelijk alles bespreekbaar is.

Bidia

Hi ik ben Bidia Ramdin ,61 jaar oud , verdriet, pijn en angst en opzoek naar spirituele groei kwam ik Sita Goelab in 2014 op mijn pad ,wat Sita Goelab in mijn leven transformeerde was dat ze alles wat ik had herkende ,wat ook in mijn vorige levens was gebeurd ,ze heeft mij keurig uitgelegd en toen begin de acceptatie in mij ook te werken dat wij allemaal wel degelijk met een bagage op de wereld komen , zij heeft mij toen een healing gegeven ,en ook heel veel tot mij gesproken ,daarna elk keer toen ze naar Suriname kwam mocht ik  steeds met haar opgedane kennis geheeld worden ,laatste was hypnose sessie wat ook zo succesvol was ,Sita Goelab heeft mij tot die vrouw gemaakt, waar nu geen plek is vr angst verdriet en pijn, ben nog steeds bezig spiritueel te groeien , en als je goed bezig bent komen mensen met hogere inzichten op je pad om je te begeleiden o.a. als Sita het maakt je tot een heel mooi mens.

Kewita

Ik ken Sita al vele jaren en zij is iemand die oprecht en zonder oordeel jou meeneemt naar de volgende level. Dat heeft mij een richting gegeven en daarop koers ik verder. Iemand die vastloop met zichzelf en toch het gevoel heeft om verder te kunnen, daar kan Sita zeker bij helpen. Ik kan haar zeer zeker aanbevelen.

Dankjewel lieve Sita.

Yvonne Scholtes

Wat heb ik niet geleerd bij jou! Bijna alles! Het begon op 10 maart 2013 met het verbinden met mijn innerlijke kracht. December 2013 Channelen als een Orakel. Februari 2015 The Oracle School level 1,2 en 3. Met grote stappen vooruit gestreden. Nu behandel ik cliënten met mijn eigen kracht. Zo heb ik ook meerdere behandelingen mogen ontvangen van Sita waardoor ik mij meer in Balance voelde.

Karin

Hallo Sita, jij hebt bij mij de verbinding geactiveerd in Bosnië bij de Ravne tunnel en dat was heel speciaal. Ik heb bij jou ook de Soul Connection booster gedaan en daar heb ik veel aan. Maak nu dagelijks contact met mijn hogere zelf. De meditatie die je gaf tijdens de booster heb ik opgenomen en luister ik dagelijks af. Het helpt me om mijn kanaal goed open/schoon te houden. Liefs Karin.

Petra Broere

Ik ken Sita nu enkele jaren en het is inmiddels alweer een tijdje geleden, dat ik bij haar was. Wat me toen gelijk opviel was dat voor ze nog maar een woord gesproken had, haar pure verschijning vertrouwen, rust en zachtheid in pure liefde uitstraalde. Wat was dat een warm bad, want dit had ik nog nooit zo ervaren. Sita is echt een pure verschijning en verbonden met al wat is. Bij haar voelde ik me dan ook gelijk thuis. Ik had een eerste afspraak gemaakt, omdat ik totaal niet geaard en in mijn lichaam aanwezig was. Na jaren andere wegen te hebben bewandeld, was het nog steeds niet gelukt in mijn eigen kracht te staan; ik wilde dit veranderen. Ik wilde gelijk alles in één keer voor elkaar maar Sita liet me zien, dat alles een proces is en zo niet werkt. Ik weet nu, dat het pellen van die uit zeker bij Sita is begonnen en ben haar hier heel dankbaar voor. Dankbaar,  omdat hier de basis is gelegd  voor mijn weer gegronde aarding. Ze ondersteunde me liefdevol in alles wat ik toen nodig had vanuit mijn eigen verantwoordelijkheid. Ze raakte de juiste snaren aan en we maakte samen een mooie en diepe innerlijke reis. Ik ervaarde daar voor het eerst mijn eigen drakenkracht, Wow. Ze gaf me verschillende en mooie tools mee om (thuis) aan de slag te gaan en nog steeds gebruik ik deze nog regelmatig. Sita kan vanuit haar gaven en jarenlange kennis, kunde en eigen persoonlijk verhaal mensen raken en precies daar ondersteunen wat geheeld of ondersteund mag worden Ik kreeg zelfs nog een persoonlijk cadeautje van haar mee. Ik ga binnenkort zeker nog eens terug, want voel dat het weer tijd is om te gaan. Bedankt lieve Sita voor alles wat je voor mij en veel anderen heb gedaan en wens je nog heel veel mooie paden waarin anderen door jou aangeraakt mogen worden.

Ik zou dus graag weer eens een afspraak met je maken. Zie het maar als een apk check en update. Ik hoor wel wanneer het eens voor je uitkomt.

Een hartverwarmende groet,

Petra Broere