Over mij

Sita Goelab

Mijn naam is Sita en ik ben geboren en opgegroeid in Suriname (Zuid-Amerika) tussen bananen en kokos bomen.

Als kind was ik heel avontuurlijk, creatief, vrolijk, levendig en had heel veel fantasie. Ik hield van de natuur, buiten zijn en wist dat de takken, bladeren en bloemen van de meeste bomen een medicinale werking hadden. Mijn fantasie was zo groot dat ik als een aap in elke boom kon klimmen om mijn vruchten zelf te plukken.

In mijn fantasie kreeg ik bezoekjes van hindoe goden en kon met hun praten over mijn ideeën, wensen, dromen en verlangens. Ik had plezier en vond dit heel stoer om te doen. In mijn fantasie was alles mogelijk en was er geen beperking. Deze fantasie ben ik in alles gaan gebruiken in mijn leven en werd daar heel goed in.

Multi Culti Spiritualiteit

In Suriname waren onze buren afkomstig uit heel veel culturen. Er waren Hindoestanen, Javanen, Creolen, Mohammedanen, Chinezen en Indianen. Al hun vormen van spiritualiteit als Sjamanisme, Voodoo, Winti waren de  normaalste zaak van de wereld voor mij en zag ik in alle huizen iets spannends gebeuren.

Fantasie of.....

Als kind noemde men het fantasie, maar later leerde ik alles over mijn spirituele gave, mijn fantasie is de weg naar mijn hoger bewustzijn. Ik leerde steeds meer, trainde en leerde praten met alles met een bewustzijn. Ik leerde te leven met mijn gave om heel ver in het verleden, heden en toekomst te kijken. Door al deze ervaringen werd ik steeds bewuster en bleek mijn fantasie een enorme gave en groot cadeau dat ik met iedereen kan delen.

Ik vind het heerlijk om mijn kennis en ervaring te delen door middel van behandelingen, consulten en trainingen. Hoe mooi is het om samen deuren te openen waarvan je niet wist dat open konden. Voor mij bestaat er niets mooiers dan anderen te leren dat hun fantasie de weg is naar hun hogere bewustzijn.

Ik voel het als een eer om zo mijn leven te leven, het voelt als sewa (onvoorwaardelijk geven).

Altijd blijven leren

Ik ga voor 100 % kwaliteit en leef mijn leven voluit. Ik ben gierig naar kennis en wil graag meer leren. Ik kies ervoor om steeds beter te worden en verder te groeien via opleidingen zoals Omega Health coach, Trance coach, Regressietherapeut, Christallin Oracle, Healer, Practitioner, Entiteiten coach, Hypnose therapeut, Yoga teacher, Ayurveda, Access Consciousness. Door het volgen van deze opleidingen kom ik steeds weer een stapje dichter bij mezelf en ik geef die kennis graag door om zo anderen te helpen hetzelfde te doen.

Wat ik weet is dat hel en hemel hier op de aarde zijn en alles heeft te maken met je eigen mindset. Wat ik heel zeker weet is dat alles mogelijk is in het leven zolang je dat wil en gemotiveerd ben om te doen. Waar ik in geloof is dat JIJ een mooi mens bent en een fantastisch leven kunt creëren.

Ayurveda

Al mijn trainingen waren waardevol maar Ayurveda heeft mij geholpen om te leven volgens de natuurwetten van de 5 elementen, aarde, water, vuur, lucht en ether. Door middel van deze 5 elementen heb ik geleerd om liefde voor mezelf te hebben en dat is essentieel voor een gezond leven en spiritualiteit.

Ayurveda is een levenswijze in de vorm van een geneeskundig systeem dat wereldwijd meer dan 5000 jaar wordt beoefend en daardoor kan worden bestempeld als de oudste geneeswijze
die de mens kent. Ayur betekent leven” en Veda betekent “kennis”. Ayurveda is dus in de ruimste betekenis van het woord kennis over het leven.

Inmiddels ben ik gaan samen werken met twee Ayurveda professoren uit India, prof. Ish Sharma en prof. Pardeep Kumar. Samen verzorgen we meerdere workshops, lezingen, behandelingen en consulten in Nederland en India. Zelf reis ik nu elke jaar naar India om mijn eigen kennis te vergroten, lezingen bij te wonen en detox reizen te begeleiden voor mensen die daar interesse in hebben.
Stuur me gerust een bericht als je er meer over wilt weten.

india 4
roy 1

Favoriete persoon

Een belangrijke leermeester voor mij is Roy Martina. Mijn spirituele kennis ben ik meer gaan omarmen sinds ik de trainingen van hem ben gaan volgen. Op een gegeven moment had ik zoveel ervaring dat ik werd gevraagd in Nederland en Italië om te assisteren en steeds ervaren hoe bijzonder zijn energie is.

Mijn laatste reis met Roy Martina was in februari 2020 toen hij mij vroeg om hem te assisteren met zijn team naar de Amazone in Suriname. Op deze reis mocht ik hem begeleiden met mijn kennis uit sjamanisme, mijn praktijkervaring uit Suriname, mijn kennis van werken met Afrikanen en Indianen en mijn ervaring uit de reiswereld. Samen hebben we een onvergetelijke tijd gehad  in Suriname en binnenkort krijgt dat een vervolg.

Wat ik weet

  • is dat ik een natuurmens ben en hou van de bergen
  • is dat ik heel blij wordt van zonsop- en ondergang
  • is dat ik dol ben op romantische boeken en Bollywood films
  • is dat ik altijd een metafoor zoek om ergens kracht uit te halen
  • is dat hel en hemel hier op de aarde zijn en alles heeft te maken met je eigen mindset.

Wat ik heel zeker weet is dat alles mogelijk is in het leven zolang je dat wil en gemotiveerd ben om te doen. Waar ik in geloof is dat JIJ een mooi mens bent en een fantastisch leven kunt creëren.

Sita Goelab