Oerkracht van de vrouw!

Als ik nu om mij heen kijk dan word ik verdrietig van alle mooie en prachtige vrouwen die hun krachten vergeten zijn. Ze zijn hun passie, potentie en purpose aan het zoeken buiten hun zelf. Ze willen graag geliefd worden en verwachten dat anderen dit gaan geven aan hun. Ze zijn afhankelijk geworden van anderen en worden bang als ze alleen zijn. Ze worden boos als anderen hun niet begrijpen wat ze heel graag willen. Ze worden verdrietig als anderen hun niet zien. Ze worden onzeker en hebben moeite om een besluit te nemen. Ze hebben pijn en willen dat anderen een pleister aan hun gaan geven. Deze mooie vrouwen verwachten dat anderen hun begrijpen terwijl ze niet weten wat ze echt willen. Ze vergelijken zichzelf continue met anderen en willen liever iemand anders worden. Ze blijven klagen over anderen en raken geïrriteerd als er niet wordt geluisterd naar hun. Ze voelen zich niet gezien, niet gehoord en niet gewaardeerd. Ze hebben moeite om zichzelf te vertrouwen en hierdoor durven ze niet zichtbaar te zijn. Ze hebben moeite om te geloven dat ze zo mooi zijn en zoeken continue bevestiging bij anderen. Ergens diep in hun hart weten ze dat het leven mooier, gelukkiger en makkelijk kan maar weten niet HOE. Dit alles heeft ervoor gezorgd dat ze nu heel ver van hun huis zijn en niet meer de weg terug weten. 

Oerkracht van de vrouw!

Oerkracht van de vrouw betekent letterlijk het BEGIN, OORSPRONG en HERKOMST van de vrouw. Om dit beter te kunnen begrijpen is het belangrijk om naar het ontstaan van de vrouw te gaan. De OERMOEDER heeft de vrouw geschapen in haar buik met water en alle ingrediënten van een gelukkig leven. In dit water ligt alle wijsheid, kleuren, elementen, mineralen en hulpbronnen voor een gezond leven. Dit water wordt gezegend door de zon, de maan en alle 9 grootmoeders om haar te creëren. De buik van de OERMOEDER is de oceaan van vruchtbaarheid, zorgzaamheid, zachtheid, gevoel, liefde, tederheid, rust, kracht, harmonie, heling en daadkracht. In de buik van haar moeder heeft ze alle liefde, warmte en veiligheid gekregen om te groeien en voor te bereiden op haar mooie reis hier op de aarde. De grond waar we op staan en lopen is ook een moeder die ons draagt. Eerst in haar buik en nu daarbuiten.  

Wat zegt spiritualiteit?

Spiritualiteit zegt dat de vrouw alle kennis, wijsheid en hulpbronnen heeft gekregen voor een leven vol gemak, genot en gratie. Hierdoor weet ze wat ze moet doen, hoe ze het moet doen en waarom ze het moet doen. Ze is geschapen voor het creëren van een nieuw leven vol verlangens, wensen en doelen. Ze is veelzijdig en kan een moeder, dochter, zus, vriendin of echtgenoot zijn. Ze heeft de zegen gekregen om een kind te baren en hierdoor te zorgen voor de mensheid. Het is nu tijd dat ze haar krachten weer herinnerd en de dingen doet waarvoor ze is gekomen. Ze mag nu gaan opstaan voor haar rechten en dit ook delen met anderen die het nodig hebben. Ze mag weer in verbinding komen met MIJ  zodat ik haar kan helpen om te ontwaken. Het is nu tijd dat ze haar licht mag laten schijnen naar eenieder die nu in het donker zitten. Om dit alles te kunnen doen mag ze de deuren van haar hart openen zodat IK haar hierbij kan helpen. Het is nu TIJD!

Heb je genoeg gelezen en wil je meteen aan de slag, dan kun je ook een gratis kennismakingsgesprek van 30 minuten plannen. Dan weet je meteen waar jij kan beginnen met de reis terug naar je OER kracht.

Stuur een email naar info@sitagoelab.nl en vraag naar een afspraak.

Liefs, Sita

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *