Mantra reciteren is een innerlijke proces

Mantra reciteren is een innerlijke proces betekent letterlijk dat je tijdens het reciteren contact maakt met je innerlijke wereld waar je dagelijks geen tijd voor hebt.

Mantra’s zijn heilige affirmaties die zijn gechanneld door goden om ervoor te zorgen dat wij mensen beter met het leven om kunnen gaan. Voor een ieder die een gave heeft, hoog sensitief is, werkt met energie en engelen, is dit blog mega waardevol om te lezen.

In het dagelijks leven ben je zo druk bezig met alles en iedereen en vergeet hierdoor jezelf. Dit zorgt vaak ervoor dat je momenten hebt dat je energie laag is, je hoofd helemaal vol zit en heel prikkelbaar bent. Herken je dit?

Als je zo doorgaat met continu geven, geven en geven dan ga je merken dat er een moment komt waar je een uitgeput raakt. Dit heeft te maken met de spaarpot is leeg!

Je spaarpot is dat deel van jou wat je opspaart op de momenten als je iets voor jezelf gaat doen, vrolijk bent of gaat mediteren. Tijdens deze momenten ben je in contact met het INNERLIJKE wijsheid. Je bent jezelf aan het opladen en dan kun je alle energie weer gebruiken voor je hele dag. Doe je dit niet, dan ga je geven uit een lege spaarpot. Een telefoon moet je ook vaak opladen om het optimaal te kunnen gebruiken.

Geven uit je lege spaarpot betekent een stukje van jezelf geven

Zonder dat je het in de gaten hebt wordt deze gewoonte van jou om niet op te laden een dagelijks, wekelijks, maandelijks en jaarlijks proces. Dit betekent dat er teveel vuil wordt opgestapeld, je hebt teveel van jezelf weggeven en nu heb je moeite om naar huis te keren. Je bent de weg naar huis vergeten!

Mantra (heilige affirmaties) zorgt ervoor dat je de weg naar huis terug vind, bij je voordeur komt en dan naar binnen gaat lopen. Nadat je binnen bent aangekomen ga je aansluiten op je INNERLIJKE wijsheid en jezelf weer opladen.

Door mantra te reciteren ruim je oude gewoontes van jezelf op, die zorgen dat je geen tijd maakt voor jezelf. Je haalt alle reden tot uitstel weg en komt direct in contact met je kern.

Voor mij is mantra reciteren heel essentieel en zorgt ervoor dat ik in verbinding blijf. Dit is een belangrijke resultaat voor mij om mijn klanten te kunnen helpen met een aangepaste oplossing. Vaak heb ik te maken met negatieve energie of emoties van mijn klanten die blijven hangen nadat hun weg zijn. Door mantra te reciteren kan ik alle hangende en negatieve energie omzetten in positief en aan moeder aarde geven.

Mantra & innerlijke proces

Ik geloof erin dat je geboren bent met een mega kracht en dat je moeiteloos mag gaan creëren en manifesteren. Je innerlijke proces is dat deel van jou die heel magisch is en jou helpt om een beter leven te hebben. Dit deel van jou geeft jou kracht en zorgt voor liefde in je leven.

Mantra zorgt ervoor dat je goddelijke en innerlijke lichamen bij elkaar komen. Ze komen in verbinding met elkaar en zorgen voor heel veel resultaten. Belangrijkste resultaat is dat je bescherming hebt, altijd weet HOE je naar huis moet komen als je verdwaalt bent en een hoge energie.

Speciaal voor jou heb ik een video opgenomen met handige tips voor een goeie houding om mantra te chanten en hierdoor meer resultaat te hebben.

ONTVANG HIER de video met 7 waardevolle tips voor de juiste houding en meer resultaat.

Heb je vragen of wil je meer weten over mantra `s?

Dan raad ik je aan om zeker mijn pagina The mantra school te bezoeken .

LEES HIER alle informatie.

Heel veel liefs,

Sita Goelab

2 reacties op “Mantra reciteren is een innerlijke proces”

  1. Erg interessant Sita en spreekt mij zeker aan! De video met de 7 tips vond ik erg waardevol. Ik ga zeker op jouw pagina Mantraschool kijken.

    Liefs José den Ronde

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *