kleuren, chakra en spiritualiteit

Op mijn laatste beurs in Ahoy viel het me op dat mijn buurvrouw en ik op de eerste dag minder aanloop hadden op onze stands. De volgende dag verwisselde mijn buurvrouw het donkere tafelkleed van haar stand naar lichte kleur tafelkleed en ineens kregen we meer aanloop en werd het veel drukker. Zit dit tussen onze oren? NEE!

Emoties bepalen je kleur!

Ben je verdrietig dan zit je liever in het donker. Je draagt dan liever zwart / grijze kleuren. Alles ziet er donker en somber uit in je omgeving. Je hebt geen zin om iets te ondernemen. Je ziet letterlijk het licht niet meer. Je hecht geen waarde aan plezier. Alles is negatief. Je zit letterlijk in een donker gat en als je niet oppast dan zak je nog meer in het diepe en donkere weg. Alle kleur in je leven is weg.
Maar ben je vrolijk dan kies je voor kleur. Je kiest voor plezier. Je geniet van de natuur. Je ziet de kleine bloemetjes die in de bloei zijn. Het valt je op dat de vogels fluiten. Je neemt alles waar. Je hebt zin in het leven. Je bent energiek. Je hebt zin in alles. Je ziet kleuren en je wordt er blij van. Je bekijkt alles positief.

Kleuren bepalen je emoties!

Kleuren kunnen je blij maken maar ook somber. Kleuren geven je energie maar kunnen ook je energie nemen. Kleuren geven hoop maar kunnen ook je onzeker maken. Kleuren zetten je in je kracht maar kunnen je ook uit je kracht halen. Kleuren kunnen je beschermen maar ook onveilig maken. Kleuren kunnen je waarschuwen maar let je niet op dan kan er gevaar komen. Kleuren zeggen iets over je persoonlijkheid. Kleuren geven betekenis aan je leven. Kleuren openen je energie maar kunnen je energie ook sluiten. Kleuren geven aan hoe je je voelt.
In mijn cultuur (Hindoeïsme) hebben kleuren heel veel betekenis. Wij hebben een festival (Holy feest) waar we elkaar bepoederen met kleur. Dit feest wordt elk jaar tijdens de lente gevierd. Met dit festival luiden de hindoes hun nieuwjaar in. De hindoes geloven ook dat niet alle kleuren bij iedereen passen. Dit heeft te maken met de planeten en geboorte constitutie. Door de juiste kleur steen aan te doen kan je je chakra`s in balans brengen.

Wat zijn Chakra’s?

In ons lichaam hebben we een lichtbuis /kanaal die informatie ontvangt en doorgeeft. Deze lichtbuis is verdeeld in zeven energie portalen. Deze energie portalen worden chakra`s genoemd. Deze energie portalen zijn verdeeld in ons lichaam vanaf onze stuit tot de kruin. Elk chakra heeft zijn eigen kleur. Als er informatie binnen komt in de lichtbuis dan wordt het verdeeld in de chakra waar deze hoort te zijn. Hoe deze informatie in emotie en gevoelens veranderd heb je al gelezen in mijn vorige blogs.

Iedereen is spiritueel / paranormaal!

Spiritueel betekent dat je lichtbuis helemaal vrij is en je helder informatie kan ontvangen en doorgeven. Deze lichtbuis is ook het kanaal waar alle informatie binnen komt van je hogere bewustzijn en alle andere goddelijke wezens. Iedereen is spiritueel / paranormaal. Hiervoor heb je geen gave nodig. Wil je een heldere verbinding met je hogere bewustzijn en kunnen channelen en dan moet je je licht buis vrij houden door je chakra`s continu op te schonen en te draaien.

Wil je hier meer over weten, stuur me een mailtje via info@sitagoelab.nl of laat een berichtje achter hieronder.
Liefs Sita.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *