je lichaam is niet tegen maar met jou!

Ik was afgelopen week bij de tandarts voor een wortelkanaalbehandeling. Je voelt het al denk ik want ik was er niet blij mee. Ik was zo bang. Ik was bang voor ik weet niet wat. Ik kreeg netjes eerst een verdoving en daarna begon de tandarts met zijn behandeling. Normaal was ik gewend om uit mijn lichaam te treden en alles vanaf buiten mee te maken. Ik was gewend om de pijn niet te voelen en mijn lichaam in de steek te laten. Best wel gemeen vind ik als ik nu eraan denk, maar dat heb ik gedaan omdat ik het niet beter wist. Ik was onwetend. Ik wist niet dat ik moest blijven om mijn lichaam te steunen en alles samen te doen.

Nu weet ik ook heel zeker dat mijn lichaam mij nooit in de steek laat, maar dat IK mijn lichaam vaker in de steek heb gelaten

Wat ik deze keer heb gedaan tijdens de behandeling bij de tandarts is BLIJVEN. Ik ben gebleven in mijn lichaam en ben gaan praten met mijn lichaam. Ik ben mijn lichaam gaan vertellen dat ze niet alleen is maar dat we dit samen gaan doen. Ik ben gaan werken aan de pijn en de angst. Ik bleef in contact met mezelf en bleef mijn lichaam gerust stellen dat het goed komt. In plaats van mijn energie verspillen aan de angst ben ik de situatie positief gaan veranderen. Ik ben gaan channelen met mijn lichaam en daardoor heb ik minder pijn gehad.

Na de behandeling kreeg ik te horen van de tandarts dat ik bijwerkingen kan verwachten en ik kreeg een kuur mee. Wat ik gelijk heb gedaan is de overtuiging van de tandarts retour sturen. Ik heb besloten om niet mee te doen aan de bijwerking. Ik bleef mijn lichaam vertellen dat ik van haar hou en dat liefde veel groter en krachtiger is dan bijwerking.

Wat zou er gebeuren als ik wel de tandarts had gelooft?

Alles wat je gelooft gaat gebeuren, dus welke verhaal vertel je aan je lichaam?

De bezoek aan de tandarts heeft mij meerdere dingen duidelijk gemaakt en dat wil ik graag delen met jullie.

Laat je lichaam nooit in de steek!

Ga niet mee in wat anderen jou vertellen!

Geloof in jezelf!

Anderen kunnen vanuit hun waarheid jou iets adviseren, jou vertellen of een diagnose stellen, maar zolang JIJ het niet gelooft gaat het niet gebeuren. Het is heel makkelijk om mee te gaan met de overtuiging van anderen. Dit doen we al eeuwen en generaties op generaties. Dit is een kopieer gedrag van ons wat heel diep zit geworteld in ons DNA. Luisteren naar anderen, kijken naar anderen en jezelf vergelijken met anderen is de grootste bezigheid van ons mensen. We laten ons leiden en verleiden en zijn vergeten om ons eigen verstand en gevoel te gebruiken. Alles wat we zien gaan we geloven en alles wat je gelooft gaat ook echt gebeuren. Dat is de wet van aantrekking kracht.

Als je naar een ander kijkt moet je jezelf daarmee omhoog halen en anders moet je niet kijken naar anderen!

Wat zegt spiritualiteit over geloven in jezelf?

Geloven in jezelf is de basis van je leven.

Geloven is de zuurstof van je leven.

Geloven geeft jou kracht en hoop.

Geloven creëert vertrouwen en samen zijn ze de 2 pilaren van eigenwaarde.

Heb je moeite om te geloven dan is je eigenwaarde wankel en heb je moeite om van jezelf te houden.

Je hebt dan moeite om te aarden. Je wordt afhankelijk van anderen.

Je wordt onzeker en gaat zorgen maken om de kleinste dingen.

Je raakt geïrriteerd.

Je creëert ziektes en klachten. 

Je lichaam is niet TEGEN jou maar MET jou

Wees lief voor jezelf en luister naar je lichaam. Luister naar de stem wat van binnen komt. Dit is namelijk de stem van je innerlijke kind. Je lichaam is er altijd voor jou en zal je nooit in de steek laten. Geloof in jezelf en je eigenwaarde. Heb jezelf lief. Praat met je lichaam. Geef jezelf de allerbeste. Gun jezelf het allerbeste. Geef jezelf toestemming dat je het waard bent om het allerbeste zelf te creëren. Maak jezelf schoon van alle ballast en ruim je leven op. Ruim je energie op. Ruim je lichaam op. Maak jezelf los van alle koorden die jou tegenhouden en die jouw energie opzuigen. Maak je vrij van de rugzak die je al jaren draagt. Doe deze zware rugzak weg en maak je leven lichter. Ga leven hoe JIJ wil!

Wil jij meer weten hoe deze techniek “channelen met je lichaam” werkt?
Wil jij deze techniek leren en je klanten meer kwaliteit bieden?

Wil jij je lichaam opschonen, reinigen of behandelen?

Neem gerust contact met me op, laat een reactie achter of stuur een e-mailtje naar info@sitagoelab.nl.
Voor nu wens ik je een fijne week.

Lieve groet,
Sita

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *