je lichaam kan alles manifesteren!

Als je naar god aan het zoeken bent dan hoef je niet ver te gaan, want het meest heilige, krachtige en magische in je leven is je lichaam. Door dit bewustzijn ben je een magneet die alles kan aantrekken, alles kan manifesteren, alles kan creëren. Dit zou de perfecte situatie zijn.

Maar hoe denken wij in het dagelijks leven over onze lichaam?
In onze dagelijks leven zoeken wij alles buiten ons. We kijken voorbij onze neus naar alle oplossingen terwijl alles vlakbij ligt terwijl je lichaam schreeuwt en jou het antwoord heel graag wil geven. Je ontwijkt deze antwoorden en oplossingen die GRATIS zijn en gaat naar buiten zoeken. Je betaald anderen voor antwoorden die je eigenlijk al weet.

Waarom vinden wij het moeilijk om te luisteren naar ons lichaam?
Je hele leven draait om je lichaam vanaf dag 1 tot de laatste dag. Hoe meer ik in het spirituele verdiep, hoe dichter ik bij mijn lichaam kom en het spel begrijpt.

De beste situatie zou zijn als je jouw lichaam kan horen, voelen, zien, ruiken en proeven. Maar waarom DOEN wij dit niet? Waarom vinden wij dit MOEILIJK? Waarom KUNNEN wij dit niet? Waarom NEGEREN wij dit? Of is dit onwetendheid.
Er zijn meerdere reden waarom we niet op alle niveaus de verbinding hebben met ons lichaam. Het kan de overtuiging zijn waarmee je bent opgegroeid. Het kan een blokkade zijn. Het kan genetisch zijn. Het kan een entiteit zijn die jou tegenhoudt. Het kan zijn dat je niet houd van jezelf en daardoor je lichaam niet ziet. Het kan zijn dat je moeite hebt om je lichaam te vertrouwen waardoor je alle informatie wat er komt niet geloofd. Het kan zijn dat je jezelf niet mooi vind. Je vind jezelf niet waardevol. Het kan onwetendheid zijn. Er zijn zoveel redenen waardoor we de verbinding niet hebben met ons lichaam. Dit is vaak een storing in het systeem van het lichaam.

Wat is het systeem van je lichaam

Het systeem van ons lichaam bestaat uit 5 hoofd personen die alle functies onderhouden. Elk persoon heeft zijn taak om ervoor te zorgen dat het goed gaat met je lichaam en met dat deel hier op de aarde. Samen zorgen ze ervoor dat je jouw doelen bereikt waarvoor je bent gekomen naar de aarde.
Deze 5 personen die ons lichaam bedienen zijn :
1 = Het hogere bewustzijn zorgt voor alle goddelijke verbindingen van het lichaam
2 = Onze ziel is de bestuurder van het lichaam.
3 = Het lichaamsbewustzijn zorgt voor alle taken wat er moeten uitgevoerd worden in dit leven.
4 = Het Ego is de poortwachter en heel kritisch met alles en iedereen toelaten in ons leven.
5 = De regelaar zorgt ervoor dat de organen goed met elkaar communiceren en hun taken uitvoeren.

Deze 5 personen zorgen samen ervoor dat je leven hier op aarde een succes wordt. Ze zorgen samen ervoor dat je een krachtige magneet wordt om alles aan te trekken wat je maar denkt, alles wat je wenst, alles wat je verlangt, alles wat je hoopt, alles wat je wilt. Dit is de perfecte situatie. Samen vormen ze de vijf punten ster van je leven.

Storing in je vijf punten ster

De bedoeling is dat alle 5 personen met elkaar communiceren. Dat alle 5 personen met elkaar in harmonie verbonden zijn, dat ze elkaar vertrouwen, dat ze elkaar geloven, dat ze elkaar de ruimte geven, dat ze elkaar steunen. Het moet een gezin worden waarin iedereen gelijk is.
De verbinding tussen alle 5 personen kunnen verstoord raken als je ziek wordt, of als je iets traumatisch meemaakt, als je teveel open staat en energie van anderen aantrekt, als je ego te hoog wordt, als je ziel teveel buiten het lichaam aanwezig is, als je last krijgt van entiteiten, als je aura een lekkage heeft, als je eetpatroon niet goed is, als je lichaam vervuilt is, als je teveel rotzooi met jezelf draagt, als je elkaar niet vertrouwt.

Wat is de oplossing?

Om ervoor te zorgen dat deze 5 personen in harmonie met elkaar verbonden zijn en waardoor jouw leven heel plezierig wordt, dat je een krachtige magneet wordt, dat je je doelen bereikt in het leven waar je naar verlangt, dat je in overvloed gaat leven MOET je kunnen praten met deze 5 personen en het probleem oplossen. Je moet kunnen channelen met deze 5 personen om de storing te traceren en het op te lossen.
PRATEN is de oplossing!
PRATEN bied mogelijkheden!
PRATEN opent deuren!
Channelen met je lichaam is de oplossing!

Wil jij meer weten hoe deze techniek “channelen met je lichaam” werkt?
Wil jij deze techniek leren en je klanten meer kwaliteit bieden?
Neem gerust contact met me op, laat een reactie achter of stuur een e-mailtje naar info@sitagoelab.nl.
Voor nu wens ik je een fijne week.

Lieve groet,
Sita

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *