Hoeveel controle heb je over je leven?

Hallo lief mens,

Na 2 maanden weg geweest te zijn ben ik weer terug met heel veel nieuws. Deze keer ben ik voor een cursus naar India geweest. Ik ben de Indian Philosophy aan het leren om het leven beter te begrijpen. Deze reis heeft mij weer nieuwe inzichten en tools gegeven om nog meer van het leven te genieten en meer uit mijn leven te halen.

Wat betekent controle hebben over leven?

Tegenwoordig willen we meer controle hebben over anderen dan over ons zelf. In onze agenda is er meer tijd voor anderen dan voor ons zelf. Er is heel veel onrust in onze mind. We weten niet meer wat we met ons leven moeten doen en zijn aan het overleven. We zijn bezig om naar anderen te kijken dan naar ons zelf. Ons hoofd is een open huis geworden van gedachten. We hebben geen controle meer over ons denken. Onze mind is losgeslagen. Het leven lijkt stuurloos en gaat alle kanten op. We zijn heel onzeker en afhankelijk geworden.

Controle hebben over je leven betekent op één lijn staan met je body, mind en je hart. Dit betekent rust hebben in je leven, stilte ervaren in je hoofd, in harmonie zijn met je geweten, durven nee te zeggen, in balans zijn met je doen en denken, tevreden zijn met wat je wel hebt en niet wat je NIET hebt, situaties positief benaderen, achter je beslissing staan, tijd maken voor plezier, houden van jezelf, focus en een doel gericht leven.

Controle betekent baas zijn over gedachten. Controle betekent jezelf heel goed kennen. Controle betekent niemand toelaten om je pijn te doen. Controle betekent stoppen met denken aan iets wat jou geen energie geeft. Controle betekent met je zintuigen naar binnen kijken.

Yoga geeft richting aan het leven!

Tijdens mijn reis in India heb ik geleerd dat Yoga meer is dan een lichaamsoefening. Yoga brengt je body, mind en hart in balans. Yoga geeft vorm aan het leven. Yoga geeft innerlijke rust. Yoga geeft houding aan je lichaam. Yoga geeft jou plek in het leven. Yoga ontspant de spieren waardoor er meer ruimte komt in je lichaam. Yoga leert ons om controle te hebben over onze mind. Yoga leert ons controle te hebben over onze emoties. Yoga leert ons om het positief te staan in het leven. Yoga leert ons om in je kracht te staan. Yoga leert ons om gemotiveerd te zijn. Yoga leert ons om meer focus te hebben over onze gedachten.

Wil jij leren om meer controle te hebben over je leven?
Stress release behandeling is de oplossing.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *