hoe moet ik mijn gave onderhouden?

Als klein kind kon ik heel veel waarnemen. Ik zag meer, ik hoorde meer en ik voelde meer. Ik was er niet bang voor,, omdat dit voor mij heel bekend was. In mijn geboorte land is een gave heel normaal. Wel is er veel angst erom heen. Dit komt omdat er mensen zijn die een gave verkeerd gebruiken of negatief gebruiken. Daardoor zijn er mensen die een gave hebben maar toch er niks mee doen door de angst dat je iets verkeerd kan doen. Dit was ook mijn overtuiging geworden. Ik had een gave maar was bang om het iemand te vertellen en had ook moeite dat IK zo gezegend was. Dit veranderde toen ik in 2009 ziek werd en hulp nodig had. Ik had geleerd dat je met een gave heel veel kon doen en ook je gezondheid kon verbeteren. Je kon het onmogelijke, mogelijk maken. Hier ben ik volledig voor gegaan.

Het eerste wat ik moest doen in de Omega Health coach training was mijn emoties opruimen. Dit heb ik een paar maanden gedaan en ineens kon ik nog meer horen, zien en voelen dan wat ik al deed. Ik begreep dat door de emoties op te ruimen mijn zintuigen schoon zijn geworden. Zintuigen zijn de doorgeef kanalen van informatie. Het gaat om alle soorten informatie. Een ieder heeft één of meerdere zintuigen die je het meest gebruikt. Je hebt mensen die graag leren door informatie te horen, anderen door het te zien en weer anderen door het te voelen.

Het zintuig reuk is heel sterk verbonden met onze emoties en kan je al helen door essentiële olie te ruiken. In mijn praktijk gebruik ik vaak essentiële olie van Doterra. Door een olie te verdampen heb ik 50 % gewerkt aan de emotie en de andere 50 % gebruik ik technieken bij om te helen.

Er zijn meerdere manieren om je emoties te helen. Ik hou van snel, effectief en krachtige technieken. De techniek die ik het meest gebruik is de evenwichtspunten (meridiaan punten). Door te werken aan deze punten werk je aan de emotie en het orgaan waar deze emotie is opgeslagen. De emotie boosheid zit op je lever en zorgt ervoor dat je vast zit in je energie. Via deze punten kan je zelf boosheid van je voorouders helen die onbewust bij jou zit.

Ben je medium, helderziend, helderhorend of heb je een gave?

Werk aan je emoties om meer te kunnen zien, horen en voelen.

Dit is mijn gouden regel voor de spirituele wereld!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *