eeuwen oude familie geheimen!

Vanuit het hindoeïsme is er 2 keer per jaar de tijd van de overleden voorouders (pitru paksha). Dit is vaak in het voorjaar en het najaar. Het voorjaar is begonnen op de volle maan dag (12 maart) samen met de Holika verbranding. Dit is de tijd waarbij de voorouders op de voorgrond zijn en de goden op de achtergrond volgens de geschriften. In deze periode worden er rituelen gedaan voor de overleden voorouders of andere entiteiten zonder lichaam. Als klein kind ben ik opgegroeid met angst voor deze periode. Angst voor de overleden voorouders die op zoek waren naar verlichting.

In mijn eigen familie zijn er generaties terug heel veel offers gedaan. Deze offers werden vaak gedaan uit gewoonte of uit angst. De angst kwam ik ook tegen op mijn zoektocht naar antwoorden over mijn gezondheid. Er is zoveel vragen over dit onderwerp maar ook heel veel taboe. Er wordt uit angst niet gesproken over dit onderwerp.

Toen mijn ontwikkeling begon in de spirituele wereld kreeg ik bezoek van mijn beschermer uit de familielijn. Ik ben gaan verdiepen in dit thema en kwam erachter dat onze voorouders een hele grote bijdrage zijn in ons leven als je weet hoe je hiermee moet omgaan. Er zijn heel veel oude geschenken die wij mogen gebruiken voor ons leven hier op de aarde. Deze geschenken zijn heel waardevol voor ons en ook onze kinderen.

5 daags online programma:

– Ben je benieuwd naar je voorouders en wil je weten wat hun invloed op jouw leven is?

– Wil je leren wat je familiegeheimen zijn?

– Wil je leren wat je familiekrachten zijn en hoe jij dit kan gebruiken?

– Wil je leren wie jouw familielijn beschermd en welke voordelen dit voor jou heeft?

– Wil je weten hoe het systeem van de generaties van je familie is ontstaan?

– Wil je leren omgaan met de beperkende overtuigingen van je voorouders?

– Wil je vrij komen van alle negatieve koorden van je familie?

– Wil je de cadeaus van je voorouders ontvangen?

Wat ga je leren in dit online programma?

In deze 5 dagen krijg je via mail elke dag een audio met informatie van mij om te luisteren en te leren. Daarnaast ga ik op Facebook een besloten groep openen voor jullie vragen omtrent dit onderwerp. De laatste dag ga ik online op deze pagina.

We gaan beginnen bij het ontstaan van de familielijnen gaan steeds laag voor laag in verdiepen. Ook zullen de emoties, vloeken, zwarte magie, erfelijkheid en nog vele andere thema`s besproken worden. In deze 5 dagen krijg jij een heldere beeld tussen jou en je voorouders.

Alle informatie wordt gechanneld vanuit de Hogere Bron.

Deelname aan dit programma is de start van je eerste reiniging.

Alle informatie werkt door op je relatie met je familie en voorouders, maar ook op de generaties er na.

Als je geïnteresseerd bent kan je deelnemen door HIER aan te melden

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *