de spirituele schijf van vijf!

Afgelopen maand heb ik veel aandacht besteed aan de emoties omdat dit DE basis is in de spirituele wereld. Na mijn uitleg over excuses en emoties, gevoelens en emoties en de invloed van kleur op je emoties, vertel ik je vandaag graag over welke basis emoties er zijn. En natuurlijk besteed ik ook aandacht aan wat je ermee kan doen. Bedenk dat jijzelf degene bent die heeft gekozen voor al deze emoties en jij bent dus ook degene die mag kiezen om alles los te laten wat geen bijdrage meer levert aan jouw leven.
En ja, we hebben het nog steeds over jouw spiritualiteit en hoe je deze kan onderhouden.

De gouden regel in de spirituele wereld!

Voor een optimaal contact met je hoger bewustzijn en wil je op een later moment goed kunnen channelen, dan moet je je kanaal, je verbinding vrij en open houden. Hoe doe je dit? Dit doe je door je emoties op te ruimen, te erkennen. Hoe ruim je je emoties op?

Wat is deze spirituele Schijf van Vijf?

Je ruimt je emoties snel en effectief op met de spirituele Schijf van Vijf. Schijf van vijf is een techniek waarbij je de vijf basis emoties opruimt waardoor de sub-emoties sneller oplossen. Deze basisemoties zijn: Gekwetst, Eigenwaarde, Verdriet, Angst en Boosheid. Als voorbeeld neem ik eigenwaarde. Als je je moeite hebt om te geloven in je eigen waarde dan word je onzeker, maak je jezelf klein en wil je liever niet zichtbaar zijn. Dit werkt door in alle facetten van je leven, in je bedrijf en je relatie. Je hebt moeite om voor jezelf op te komen en blijft altijd JA knikken terwijl je NEE bedoeld. Ongemerkt wordt dit een gewoonte. En het kost je bergen energie.

Ga je werken aan je eigenwaarde dan sta je zeker in het leven en straal je dit ook uit. Je maakt jezelf groot en je wordt gezien. Je durft voor jezelf op te komen door NEE te zeggen als je iets niet wil. Je bent zeker van jezelf en wat je wil. Je krijgt energie door deze keuze. Er is ruimte voor je verbinding met je hoger ik en je bent klaar om te gaan channelen.
Jouw harde schijf schoonmaken

Wees je ervan bewust dat je emoties in je lichaam zijn opgeslagen in je DNA. En DNA is als een harde schijf van ons lijf. DNA zit in alle cellen van je lichaam, dus je emoties zijn in elke cel aanwezig. Kortom als je aan de slag gaat met de Spirituele Schijf van Vijf en je ruimt lekker op, dan kan je dat zien en ervaren als een herprogrammering van je harde schijf, je delete je oude zelf en download een nieuw programma.

Wil je hier meer over weten kom dan naar mijn Soul Connection Booster.
Tijdens deze booster ga je leren en tegelijk werken aan je eigen emoties.

En je leert op deze middag ook hoe je deze Schijf van Vijf-techniek kan toepassen bij je klanten.

Datum : Vrijdag 8 december
Tijd : 12.00 – 16.00 uur
Kosten €125.- exc. BTW

Maar LET OP! In verband met mijn persoonlijke aanpak heb ik maar plaats voor 4 deelnemers.
Heb je interesse, laat het me snel weten en stuur me een persoonlijk bericht, of een email naar info@sitagoelab.nl.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *