de meest bekende vormen van channelen!

Het thema channelen is voor mij nu heel normaal, maar dat was 10 jaar geleden niet zo. Ik kende channelen vanuit Hindoeïsme als Shakti. Het zal je verbazen als je je realiseert dat we allemaal dagelijks channelen en dat we dat doen zonder dat we er bewust van zijn.
Channelen is letterlijk je lichaam verlaten bewust of onbewust, waardoor een andere energie plaats kan nemen op deze plek. Ik zal de meest voorkomende vormen uitleggen, en natuurlijk heb je hier ook positieve en negatieve vormen. Maar let op; jij hebt altijd een keuze! Niks gebeurt zonder jouw toestemming of goedkeuring.

Waar ben jij met je gedachten?

Een bekende vorm van channelen is met je gedachten ergens anders zijn. Je bent zover weg met je gedachten dat je je niet echt meer bewust bent van wat er in je omgeving gebeurd. Dit gebeurt vaak als je verdrietig of ziek bent. Het is niet fijn om hier te zijn en je wil eigenlijk liever ergens anders zijn. Misschien voel je jezelf niet eens meer. Je kan het je voorstellen als het verlaten van je huis. Een verlaten huis wordt stoffig, trekt vaak ongedierte, gaat muf ruiken, ziet er donker en verlaten uit en de energie is er laag. Zo kan het een plek worden waar negatieve energieën zich gaan verzamelen. Er kunnen ook ziektes ontstaan.

Nog meer channelen

Een andere vorm van channelen is als je iets traumatisch hebt meegemaakt. Bijvoorbeeld bij sexueel misbruik, fysieke mishandeling of een operatie. De pijn is zo groot dat je liever dood zou willen gaan. Dan treed je als het ware uit je lichaam uit en eigenlijk wil je niet meer terug komen. Op dat moment kan een andere rond dwalende ziel je lichaam binnen komen en neemt plaats. Dit wordt een Walk Inn ziel genoemd. Dat houdt in dat de eerste ziel halverwege heeft besloten om uit te treden en een andere ziel zijn plek overneemt. De ziel die later plaats neemt blijft tot de dood. Er zijn heel veel Walk In zielen om ons heen zonder dat je het weet. Misschien ben jij ook een Walk Inn ziel. Dit zijn vaak zielen die geen band voelen met hun naasten, die zich vaak heel alleen voelen, zich snel vervelen en heel veel tegelijk willen doen.

Weer een andere vorm van channelen is dat je wordt meegenomen tijdens het slapen. Je wordt meegenomen door buitenaardse wezens voor experiment of onderzoek. Na afloop word je weer terug gebracht in je lichaam. Je weet alles en kan alles nog navoelen. Het kan ook zijn dat je littekens nog ziet of voelt op je lichaam.

Voodoo is een vorm waarbij je door middel van spreuken uit je lichaam wordt weggehaald en dan neemt een andere entiteit plaats in jouw lichaam. Dit wordt bezeten genoemd.

Kort geleden werd ik gebeld voor een klant die bezeten was. Ze werd letterlijk mishandeld in haar eigen lichaam. De entiteit die in haar lichaam zat was gestuurd om mijn klant mee te nemen. De entiteit was gestuurd om moord te plegen. Gelukkig is het niet gelukt en konden we met succes het lichaam weer schoonmaken en afsluiten.

Abraham Hicks is de positieve vorm van channelen. Hierbij verlaat je in overleg je lichaam en neemt een andere ziel je lichaam over. De andere ziel gebruikt jouw lichaam om waardevolle informatie door te geven. Dit is vaak informatie die wij hier op de aarde niet kennen of waar we niet bewust van zijn. Jij bent tijdelijk niet aanwezig en komt weer terug als er weer plek vrij is.

Ik was heel jong toen ik goddelijk zielen toestemming gaf om in te treden in mijn lichaam. Ze kwamen en vertelden mij de meest magisch dingen. Ze vertelden mij hoe ik me verder moest ontwikkelen. Ze gaven mij ook waardevolle informatie die nergens te vinden was. Dit was heel bijzonder.

Jij bent het licht!

Wat ik heb geleerd is dat je altijd aanwezig moet zijn in je lichaam. JIJ bepaalt altijd WAT er gebeurd in je lichaam. Jouw lichaam is jouw huis en JIJ bent ervoor verantwoordelijk. Je lichaam heb je te leen en daar moet je zuinig op zijn. Door in je lichaam aanwezig te zijn en je energie hoog te houden hou je alle negatieve energieën buiten. Door heilig te geloven in jezelf en jezelf lief te hebben, ben je niet aantrekkelijk voor het negatieve. Waar licht schijnt is er geen plek voor donker. JIJ bent het licht!

Wil je hier meer over weten? Laat een reactie achter of stuur een email naar info@sitagoelab.nl.

Lieve groet,

Sita

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *