De kracht van herhalen !

Waarschuwing!! Ik zit volledig in mijn leeuwen energie en ben van plan om jou ook daar te krijgen!!

Mijn vorige blog over “BEN je een schaap of ben je een leeuw” heeft heel veel teweeg gebracht bij iedereen. Ik heb zoveel berichten gehad daarover.

Lees hier een paar:

Wat een mooi, prachtig en confronterend stuk heb je geschreven op FB. Ik herken mezelf in de schaap en leeuw, terwijl ik dondersgoed weet dat ik een leeuw ben. Ik voel nu wel de behoefte om je te ontmoeten. Wil je dolgraag een keer met je afspreken, vraag me niet waarom weet ik zelf nu niet.

*******

Wauw Sita! Wat mooi omschreven en wat een doorbraak! Veel plezier ermee en dat je de wereld iets moois ermee geeft is heeeeel duidelijk!

*******

Het is een prachtige metafoor en een hele werkbare/praktisch bruikbare. Ik zelf ben hier mee opgegroeid. Leuk om te zien dat je er zelf ook zoveel aan hebt. Heel veel kracht, groei en positiviteit! Big hug!

Ps…love to see people grow and expand spiritually!

That’s really inspiring! Keep up the great work and the lovely e-mails!

*********

IK blijf herhalen…

Ik schrijf deze blog om je bewust te maken van wat er mogelijk is. Ik schrijf deze blog speciaal voor jou om je te laten weten dat het tijd is om uit je luie stoel te stappen. Deze blog is voor jou om je te stoppen om excuses te gebruiken. Deze blog is voor jou als je iets wil bereiken in je leven. Deze blog is voor jou om je blinde vlekken naar boven te halen. Deze blog is voor jou om je te triggeren of misschien te irriteren. Deze blog is voor jou als je mij vanaf nu gaat haten maar wel van jezelf gaat houden. Deze blog is voor jou een kick-ass waarheid. Een waarheid wat je al weet maar niet durf te zeggen of te erkennen. Deze blog is voor jou een wake-up call. WORD WAKKER!!!!!

Mijn keuzes!

Ik kies er bewust voor om te gaan naar events om mezelf te laten inspireren door ervaren deskundigen. Ik betaal per jaar heel veel geld hiervoor en kies ook bewust voor de beste speakers. Roy Martina is voor mij één van de beste en ik volg hem sinds 2009. Ondanks dat ik zoveel kennis en ervaring heb in mijn werk, weet ik ook dat er nog meer is wat ik kan leren. Ik kan nog beter worden dan wat ik al ben. Ik weet ook dat één workshop, één training of één consult niet mijn problemen gaat oplossen van mijn hele leven. Ik moet het blijven herhalen. Net als hoe ik elke dag moet blijven eten. Ik ben er ook bewust van dat alles veranderd in mij maar ook om mij heen. Dat houd in dat de training van 10 jaar geleden niet meer zo relevant is voor mij nu. NU heb ik iets nodig van deze tijd want de energie is ook veranderd in 10 jaar tijd.

En dit geldt ook voor jou!

De kracht van herhalen!

In mijn praktijk krijg ik vaak mensen die al jaren ziek zijn of een probleem hebben en dan verwachten ze dat 1 consult of 1 behandeling of 1 workshop alles gaat oplossen. Je moet ook elke dag blijven eten en kan je niet zeggen dat na één keer eten jouw honger weg is. Je moet ook elke dag naar het toilet om te poepen, want één keer poepen leegt jouw buik niet voor het hele leven.

Herhalen is de wet van de natuur. De kracht van herhalen is de cirkel waar wij in zitten. Die moet rond gaan, net als geld dat moet blijven rollen. Net als water dat moet blijven stromen. Het leven is een school en je kan niet continu in de kleuterklas blijven zitten en blijven alfabet herhalen of met poppen spelen. Je moet verder gaan naar een gevorderd klas. Voor deze gevorderd klas heb je meer informatie nodig, je hebt meer aandacht nodig, je hebt meer kennis nodig, je hebt meer tijd nodig, je moet er meer voor betalen.

Een andere voordeel van herhalen van een behandeling of een workshop of een training is dat je steeds meer lagen gaat schoonmaken, je gaat steeds dieper in de materie duiken, dezelfde informatie komt anders over want jij bent veranderd. Het kan zijn dat je toen niet klaar voor was en daardoor niet hebt gehoord of het is je niet opgevallen, maar nu wel.

Wat zegt spiritualiteit!

Spiritualiteit zegt dat je verantwoordelijk bent voor je eigen leven. Je hebt bewust gekozen om te komen naar de aarde en dat is een teken dat je hier moet ZIJN. Er is geen discussie daarover. Hoe eerder je dat accepteert hoe beter. Maak er iets moois van anders moet je weer terug keren. Bij het terugkeren kan het zijn dat je problemen nog groter zijn of dat je in een land geboren wordt waar het slechter is dan hier. JIJ bent het rimpel effect voor vele anderen. NU is het tijd want MORGEN heb je niet gezien.

Wat doet een leeuw!

Een leeuw denkt niet 10 x na voordat ze een besluit neemt. Een leeuw heeft heel veel respect voor zichzelf. Een leeuw laat zich niet tegenhouden door geld. Een leeuw kiest bewust zijn doel. Een leeuw wil altijd MEER. Een leeuw blijft doorgaan tot het einde. Een leeuw gebruikt geen excuses. Een leeuw heeft geen bevestiging nodig van anderen. Een leeuw is niet bang om te vallen. Een leeuw kiest voor kwaliteit. Een leeuw houd zichzelf niet klein. Een leeuw verstopt zichzelf niet. Een leeuw staat rechtop en kijkt altijd omhoog.

Vol trots en vol vertrouwen!!!

Wil jij trots zijn op je jezelf?

Ben je klaar om alle excuses los te laten?

Ben je klaar om tijd voor jezelf te maken?

Ben je klaar om een keuze te maken?

Wil je weten WAAROM je niet in je leeuwenkracht durft te stappen?

Kies voor een Soul Session om je leven in kaart te brengen en te horen waar je aan kunt werken!

Of kies voor de Take Control of Your Life programma om en je te laten begeleiden naar je leeuwen kracht!

Neem gerust contact met me op of stuur je reactie naar mijn email info@sitagoelab.nl.

Lieve groet,

Sita Goelab

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *