5 Krachtige rituelen voor huis reiniging!

We zitten samen in een hele lastige tijd en vaak thuis waar je best wel veel irritaties kan krijgen. Samen met je gezin voor een lange periode in dezelfde huis kan zorgen voor veel spanning, boosheid, lage energie, geen zin, stress, niet gemotiveerd zijn, een zwaar gevoel en moeite om te concentreren. Dit alles kan impact hebben op de relatie onderling, werk en snel prikkelbaar zijn. Dat kan je natuurlijk niet erbij hebben naast alle andere onzekere momenten.

Hoe wij mensen een lichaam en een ziel hebben heeft je huis waar je in woont ook dit alles. Hoe jij jezelf opschoont door in bad te gaan, je tanden te poetsen en een geur op te zetten kan je jouw huis dit alles ook geven. Het resultaat hiervan is dat je veel meer plezier gaat ervaren, energieker wordt, je lichter gaat voelen, rustig blijft, meer focus en meer harmonie onder elkaar gaat creëren. Nu je dit alles weet snap je nu WAAROM al die tijd er zoveel onrust was in je huis en het niet lukte ondanks dat je zo hard je best deed om rustig te blijven.  

In dit BLOG deel ik met jou mijn 5 meest gebruikte rituelen om de lichaam en ziel van je huis schoon te maken. Voor een goed resultaat kan je dit alles zeker 1x per week doen. Absoluut aan te raden voor gezin met kinderen en als je heel gevoelig bent.

#1 Geuren

Neem een geur (voorbeeld lavendel of sinaasappel) wat jouw rust geeft en doe dit in een diffuser of een oliebrander. Vraag in gedachten aan de geur om overal in je huis naar toe gaan en haar eigenschappen te verspreiden.

#2 Wierook

Doe een wierook naar keuze aan en loop door je hele huis en vooral in je slaapkamers. Vraag de rook en geur alle energie op te schonen van je huis en van alle spullen in je huis. Nadat je klaar ben met je rondje mag je de wierook ergens laten uitbranden. Waar je ook begint maakt niet uit maar eindig altijd bij je voordeur.

#3 Dweilen

Neem een emmer of je mop waarmee je dweilt en vul dit met lauw water. Doe hierin een theelepel keuken zout en een paar druppels citroen. Veeg eerst met dit water de tafels en je keuken aanrecht. Dweil daarna je huis hiermee alle hoeken en kamers. Eindig ook hier bij je voordeur. Gooi het water in de toilet en spoel door.

#4 Het licht

Maak een kaars aan laat het branden tot het einde. Vraag het licht van de kaars te verbinden met het licht van je huis en hierdoor alle donker weg te halen. Laten ze daarna elkaar versterken in kracht, energie en liefde. Vraag het licht ook alle mensen in je huis te helpen om uit het donker te stappen en in het licht te staan.

#5 Mantra`s

Mantra`s zijn klanken met een hoge trilling. Zoek op YouTube een mantra naar keuze en draai dit volledig. Vraag aan de klanken om je huis te vullen met de trilling en daardoor te reinigen en te beschermen. Visualiseer hoe alles uit je huis wordt opgeschoond en na afloop visualiseer de kleuren van de regenboog binnen komen en plaats nemen in je huis.

Hierbij alle rituelen op een rij:

#1 Geuren

#2 Wierook

#3 Dweilen

#4 Het licht

#5 Mantra

Nu heb je de 5 meest krachtige rituelen geleerd om je huis makkelijk en snel weer op te schonen zodat alle rust weer terug mag keren. Ik gun je een huis met heel veel liefde, wijsheid en plezier.

Ik geloof in de wet van blijven geven en heb speciaal voor jou een GRATIS VIP Ticket Masterclass Webinar “Spiritueel Leiderschap​” twv € 997 gereserveerd op Donderdag 11 februari van 10.00 – 12.00 uur

Je krijgt uitgebreid informatie over de interne en externe invloeden waardoor we niet in onze kracht blijven. Je leert van mij de problemen, oorzaak en oplossing herkennen en deze oplossen. Resultaat is dat je ongestoord en volledig je plek gaat innemen!

Verzilver HIER je ticket

Nu is het jouw beurt. Wil je onderstaande vraag beantwoorden?

Welke van deze 5 rituelen ga je zeker gebruiken?

Hartelijk dank voor het lezen en ik kijk uit naar jouw vragen en reacties!

En wil je alsjeblieft deze blog met jouw relaties delen?

Dat waardeer ik enorm en alvast enorm bedankt!

Ik hoop je gauw te ontmoeten, EN voeg me gerust toe aan jouw netwerk als we nog niet verbonden zijn.

Een spirituele groet,

Sita Goelab

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *