Community

Community betekent lid worden van een familie!

Om succes te hebben in het leven heb je een coach, trainer, goeroe, leider of mentor nodig die jouw helpt om beter te worden. De eerste personen zijn onze ouders, daarna de leerkrachten op school, de priester, de buurman, je familie, je naasten, je vrienden. Je heb continue hulp van anderen nodig om te herinneren hoe sterk je bent en wat je nog meer kan om in dit leven succesvol te zijn.

Een voetbal team heeft ook een coach / trainer nodig om succes te bereiken. Op school heb je de leerkracht nodig om elke jaar over te gaan. Je heb de bakker nodig voor je brood. Je heb de dokter nodig voor je gezondheid. Je heb de tandarts nodig voor je tanden. Je heb de vuilnisman nodig voor je vuil, want anders is het overal vies. Zo zijn er heel veel redenen om een coach te hebben.

In het leven zouden we in principe alles zelf kunnen doen maar dat zou niet verstandig en handig zijn. Het word anders teveel. Iedereen heeft zijn eigen specialiteiten. Iedereen is een speciale stuk van de grote puzzel en samen vormen wij het groot geheel. Je heb een ander tijdelijk nodig om op de juiste spoor te komen en dan kan je weer verder.

Door een coach te nemen maak je het jezelf makkelijker. Het is eigenlijk een luxe wat je jezelf gunt. Een coach staat meestal niet middenin het probleem en kan daardoor heel objectief zijn. Een coach kan je helpen zonder er emotioneel bij betrokken te zijn.

Ik krijg dagelijks mails, telefoons, app, sms met vragen of oplossing bij een probleem. Steeds meer mensen zijn zoekende naar antwoorden, naar oplossing, naar verlichting, naar begeleiding, naar een luisterende oor , naar een vriend. Dit alles heeft te maken met het stukje bevestiging wat je nodig heb om door te gaan. Wij willen graag gehoord worden. Wij willen graag ergens bij horen. Wij willen graag een familie hebben waar we helemaal vrij zijn. Een familie die jouw begrijpt , die jouw niet oordeelt, die van jou houd hoe je bent zonder enige verwachting.

Dit alles kan je krijgen in een Community.