channelen, open je eigen schatkamer!

Van huis uit ben ik heel religieus opgevoed. Ik zag mijn moeder elke ochtend bidden en als kind vond ik dit heel bijzonder. Van kleins af heb ik heel veel fantasie en ik geloofde erin dat door te bidden magische dingen gebeuren. Ik geloofde erin dat de goden naar mij zouden komen als ik heel goed mijn best deed met bidden. Met al mijn creativiteit en fantasie zag ik het allemaal voor me. Deze twee eigenschappen hebben mij heel veel gebracht. Fantasie en creativiteit zijn de twee belangrijkste ingrediënten om te channelen.

Zoals ik eerder beschreef, zijn er meerdere manieren om te channelen. Bijna al deze manieren heb ik ervaren en daardoor kan ik ook op heel veel manieren channelen. Ik ben vaak uit mijn lichaam getreden. Ik heb vaak zielen uitgenodigd in mijn lichaam om te channelen. Ik ben ook vaak overgenomen zonder dat ik me hier bewust van was. Ik heb vaak reizen gemaakt in mijn slaap. Dit alles deed ik toen nog onbewust en later tijdens mijn studies heb ik begrepen dat ik best wel geluk heb gehad dat het goed gegaan is. Toen besloot ik dat ik tijdens het channelen mijn lichaam niet meer wilde verlaten. En zo heb ik een eigen methode ontwikkeld!

Mijn methode om te channelen!

Tijdens het channelen ben ik altijd erbij terwijl een andere energie aanwezig is om zijn boodschap te geven. Ik geloof erin dat mijn lichaam van mij is en ik er altijd aanwezig moet zijn. Ik verlaat dus nooit mijn lichaam. Tijdens het channelen zien mensen mij en praten ook met mij terwijl de antwoorden van iemand anders komen. Wat ik doe is een stapje achteruit doen. Door een stap achteruit te doen kan de energie plaats nemen op de voorgrond en als de channeling voorbij is dan verlaat deze energie (ziel) mijn lichaam en kom ik weer op de voorgrond. Ik kies er ook bewust voor dat een energie niet volledig plaats neemt in mijn lichaam.

Hoe bescherm ik mezelf tijdens het channelen?

Ik reciteer mantra’s die blijven draaien als ik niet aan het reciteren ben. Deze mantra draait dag en nacht in mijn hoofd, ook als ik aan het slapen ben. Zo heb ik altijd hulp en bescherming als ik toevallig uit mijn lichaam ga. Door deze mantra kom ik dus altijd volledig terug in mijn lichaam. Deze mantra zorgt ervoor dat mijn lichaam en ziel in verbinding blijven. Ik hoef me nooit zorgen te maken. Voor mij is dit de manier om veilig te channelen.

Kan jij het ook?

Ja, iedereen kan channelen, omdat dit geen gave is maar een techniek. Moet ik een vooropleiding hebben om te leren channelen? Nee, je hebt geen vooropleiding nodig om te kunnen channelen. In mijn training Soulconnection practitioner leer ik jou de basisstappen van channelen.

Als je leert channelen geef je jezelf een groot cadeau. Je geeft jezelf toegang tot je eigen grootste schatkamer waar alle antwoorden op jouw vragen liggen. En daarmee ook toegang tot de oplossingen voor veel van je problemen. Je ontdekt je eigen navigatiesysteem dat je helpt bij het nemen van alle beslissingen in je leven. En zo kan jij de ander ook weer verder helpen.

Gun jij jezelf deze prachtige training als start van een voorspoedig 2018?
Meer weten? Neem gerust contact met me op, laat een reactie achter of stuur me een e-mailtje op info@sitagoelab.nl.

Lieve groet,
Sita

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *