channelen met je lichaam!

Vandaag werd ik gebeld door de redactie van NTR omdat ik me had opgegeven voor een programma
“Het goede kan het kwade overwinnen”.
Dit thema vond ik wel passen bij mijn levens verhaal en hoe ik ermee omga. Dit interview duurde ongeveer 90 minuten en heb ik de hoogtepunten van mijn leven vertelt. Waar ze heel erg benieuwd naar was HOE ik omga met mijn ziekte en WAT doe ik eraan.

Het is een wonder voor mij en de reguliere artsen dat ik ondanks zo ziek ben, er NIET ziek uitzie. Ik doe mee aan bijna alles in mijn leven en heb nog zoveel energie. Ik heb nog zoveel plannen en wil nog zoveel bereiken zolang het kan. Ik blijf positief ondanks dat ik mindere tijden heb. Mijn longarts zeg dat ik hun heel moeilijk maak. Hij snap niet waarom ik geen zuurstof nodig heb terwijl mijn longen maar 29% actief zijn. Snap jij het hoe dit komt? Hoe doe ik dit alles?

Relatie met mijn lichaam

IK ben bewust van de relatie met mijn lichaam NU maar het is niet altijd zo geweest. Er was een tijd dat ik mezelf niet waardevol genoeg vond. Ik vond me niet mooi genoeg. Ik geloofde niet in mezelf. Ik schaamde voor mezelf en mijn leven. Ik schaamde me dat ik ziek was. Het leven was zo somber. Ik was verdrietig en ik was heel boos. Ik was boos op mijn lichaam en boos op mijn ziekte. Ik was verdrietig dat ik niet alles kon doen. IK was verdrietig dat ik beperkt was in alles. Ik haalde mezelf steeds meer omlaag en kwam in een cirkel van negativiteit terecht. Dit alles maakte mij nog zieker en depressief. Ik werd er niet vrolijk van. Het koste mij alleen maar energie. Toen ik bewust werd van mijn gedachte ben ik op zoek gegaan naar oplossing, want zo kon ik niet doorgaan. Dit was mijn eerste stap in de spirituele wereld.

Wat ik heb geleerd is dat de grootste fysieke vriend in mijn leven mijn lichaam is. Mijn lichaam dat er altijd voor mij is en ondanks wat er ook gebeurd. In goede tijden en slechte tijden. Mijn lichaam wordt elke ochtend wakker ondanks dat het ziek is. Mijn lichaam is heel loyaal en laat mij nooit in de steek. Het is lief en leed. Het is vriendschap FOR EVER en tot de dood ons scheid. Ik heb leren waarderen wat ik WEL heb en ik heb leren omgaan met wat ik NIET heb. Ik heb leren channelen (praten) met mijn lichaam.

Hoe channel ik met mijn lichaam

Ik ben de grootste klant van mijn eigen tools en technieken. Dat betekent dat ik mijn tools en technieken dagelijks gebruik voor mezelf. Ik geloof in de tools en ik vertrouw de technieken. Ik ben het grootste en levende bewijs dat het ook echt werkt. Ik channel elke dag met mijn lichaam. IK praat elke dag met mijn organen. Ik vraag elke dag wat mijn lichaam nodig heeft. IK krijg ook elke dag antwoord op mijn vragen. Ik krijg antwoorden hoe ik moet omgaan met bepaalde pijnen. Ik krijg antwoorden wat ik moet doen met mijn angsten. Ik krijg antwoorden wat de oorzaak is van mijn pijnen. Ik krijg antwoorden op letterlijk alle vragen. Ik kan kijken in mijn lichaam. Ik kan kijken in mijn spieren en gewrichten. Ik ben niet afhankelijk van anderen want ik kan rechtstreeks praten met mijn lichaam. Dit alles doe ik door te channelen met mijn lichaam. Door te verbinden met mijn lichaam en alles waar te nemen. Dit is een kennis wat iedereen kan. Het is geen gave maar een techniek. Iedereen kan het leren.

Channelen met je lichaam in de praktijk

Channelen met het lichaam van je klant is erg essentieel en kan erg waardevol zijn in je praktijk. Deze techniek zorgt ervoor dat je meer waarde kan bieden aan je klanten. Het werken wordt makkelijker want het lichaam geeft zelf aan wat er nodig is. Door al te kijken naar het lichaam maak je contact met de archiefkamer waar alle informatie opgeslagen zit. Tijdens de ontspanningsmassagesessie die ik kort geleden gegeven heb aan mijn klanten hoefde ik alleen mijn handen op de pijn neer te zetten en ik voelde op dat moment mijn handen diep in het lichaam gaan naar de blokkade. Door contact te maken met het lichaam en te channelen ermee kan je zien waar het probleem en oorzaak vandaan komt. Deze informatie zorgt ervoor dat je niet onnodig stappen neemt of medicijnen slikt wat geen bijdrage is. Ik had gisteren iemand die mij vroeg waarom zij licht in haar hoofd was terwijl ze heel erg bezig is met spiritualiteit. Ik heb gechanneld en kreeg door dat ze meer moet gaan aarden en haar vitamine moet gaan checken. Niet alle problemen zijn op spirituele vlak het probleem, maar kan soms ook fysiek zijn.

Wil jij meer weten hoe deze techniek “channelen met je lichaam” werkt?
Wil jij deze techniek leren en je klanten meer bieden?

Neem gerust contact met me op, laat een reactie achter of stuur een e-mailtje naar info@sitagoelab.nl.

Voor nu wens ik je een fijne week.
Lieve groet,
Sita

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *