channelen in de praktijk!

In mijn blog van vorige week schreef ik over de meest bekende en voorkomende vormen van channelen. Mooi hè, al die magische en fascinerende verhalen. Maar wat kan je nu met channelen in het dagelijks leven? Wat zijn de voordelen van channelen en waarvoor kan je het gebruiken?

Zoals ik eerder vertelde ben ik heel vroeg begonnen met channelen, maar eerlijk gezegd wist ik nog niet wat ik er echt mee kon doen. Ik had gezien in mijn omgeving dat je magische dingen kon doen, maar er zat ook heel veel angst omheen.
Tijdens mijn studie ben ik echt gaan leren wat channelen is en wat je kan doen met deze techniek. Ik heb geleerd dat channelen heel veel mogelijkheden bied. Ik heb geleerd dat channelen iets heel moois is. Ik heb geleerd dat channelen mij de weg kan wijzen naar mijn toekomst. Ik heb geleerd dat ik met channelen problemen kan oplossen. Ik heb geleerd dat ik met channelen de oorzaak kan zien van mijn problemen. Ik heb geleerd dat ik niet meer alleen alles hoef te doen. Ik heb geleerd dat iedereen kan channelen. Channelen heeft mij dichter bij mezelf gebracht. Channelen heeft deuren voor mij geopend. Channelen geeft mij kracht om door te gaan. Channelen geeft mij kracht om te geloven in mezelf. Channelen geeft mij hoop.

Voorbeelden van channelen in de praktijk

Door te channelen met je hogere bewustzijn krijg je antwoorden op je vragen, waardoor je de situatie beter gaat begrijpen. Een voorbeeld hiervan is relatie problemen. Ik heb gechanneld voor een klant die geen relatie had. Elke keer als ze iemand leerde kennen ging het mis. Toen ik ging channelen met dit thema bleek dat ze in haar moederlijn een vloek had die was ontstaan in de derde generatie. Een oom van haar uit deze generatie had een vrouw mishandeld en verkracht. Deze vrouw is dood gegaan en heeft een vloek achtergelaten op liefde en relatie. Deze vloek is gaan leven in de hele familie en dus ook bij haar. Samen hebben we gewerkt aan deze vloek waardoor ze eindelijk toch een partner heeft gevonden.

Een ander voorbeeld van channelen uit mijn praktijk is geen kinderen kunnen krijgen. Mijn klant die meerdere keren zwanger werd maar toch steeds een miskraam kreeg. In mijn channeling bleek dat al deze kindjes nog bij haar waren waardoor er geen plek was voor een nieuwe baby. Door al die miskraam kindjes naar het licht te sturen was er wel ruimte voor een nieuwe gezonde zwangerschap en negen maanden later kwam er een prachtig kind op de wereld.

Heb je problemen om een baan te krijgen? Je kan channelen wat je moet doen, bij wie je moet solliciteren en hoe je moet voorbereiden.

Ben je onrustig in je huis, dan kan je channelen waarom dat is en hoe je jouw huis kan reinigen. Vaak zijn het dolende zielen die je naar het licht moet sturen.

In mijn leven gebruik ik het channelen voor bijna alles. Vier jaar geleden gingen mijn man ik op zoek naar een nieuwe auto. We hadden op internet wat gezien en daarvan was eentje die ons ideale auto was volgens de channeling. We hebben deze auto gekocht en met heel veel plezier gereden. We hebben nooit problemen mee gehad. We hadden een afspraak gemaakt met deze auto dat als de tijd er was dat we deze auto moesten weg doen, dan zouden we het horen. En ja hoor, het was tijd voor een andere auto. Vorige week hebben we onze dierbare auto met tranen in onze ogen ingeruild voor een andere.
En wist je dat je ook kan channelen als je iets wilt kopen? Zeker een aanrader in deze decemberfeestmaand!

Wil je meer weten over channelen of over jouw soulconnection? Laat een reactie achter of stuur een email naar info@sitagoelab.nl.

Lieve groet,
Sita

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *