channelen, dat kan iedereen!

Channelen is voor mij een bekend thema, het is me als het ware met de paplepel ingegoten.
In het Hindoeïsme is channelen heel bijzonder. Als je kan channelen ben je heel speciaal. Je wordt als god aanbeden, want je kan iets wat een ander niet kan.
Toen ik op jonge leeftijd ziek werd hebben mijn ouders mij naar heel veel verschillende spirituele mensen gebracht die konden channelen. Ik heb mensen ontmoet met een hindoestaanse, creoolse en indiaanse achtergrond. Ik kan me herinneren dat we bij iemand waren en die sprak ineens een andere taal tijdens het channelen. Er was iemand erbij voor de vertaling.
In ieder channeling kreeg ik te horen waarom ik ziek was en wat de oorzaak ervan was. Ieder channeling was weer anders. Ieder contact was anders. Ieder energie was anders. Heel vaak begreep ik er niks van en mocht ik er geen vragen over stellen terwijl ik heel veel vragen had. Het was niet toegestaan om als kind vragen te stellen want uiteindelijk was dit een “grote mensen ding”. Er werd geheimzinnig over gedaan. Mensen waren er bang voor.

Als kind begreep ik al vroeg dat channelen iets moois was maar dat mensen eigenlijk vaak niet begrepen wat ze aan het doen waren. Mijn vermoeden en mijn gevoel werden bevestigd toen ik zelf alles ging leren over channelen. Het is inderdaad iets heel moois en het is ook iets wat iedereen onbewust al doet en je hoeft er niet persé spiritueel voor te zijn.

Wat is een channel en channelen?

Een channel is een kanaal tussen twee werelden. Vergelijkbaar met een TV met alle kanalen. Via elk kanaal ontvang je verschillende informatie.
Het lichaam van een mens is ook een channel (kanaal), maar als mens kan je vele malen meer dan een TV. Je kan informatie ontvangen maar ook doorgeven. Er is een links en rechts verkeer. Je bent een doorgeef luik tussen de spirituele wereld en de zielen (geesten)wereld.
Dit gesprek (het ontvangen en doorgeven) is channelen.

Channelen betekent letterlijk je lichaam beschikbaar stellen zodat de zielen uit verschillende werelden kunnen praten via je lichaam en een boodschap doorgeven. Voorbeeld hiervan is Abraham Hicks.
In de Hindoeïsme wordt channelen Shakti genoemd.

Waarom is channelen belangrijk?

Channelen is belangrijk omdat je door deze techniek een oplossing kan krijgen voor je problemen van iemand die specialist is en alles weet over dit thema. Als je problemen hebt met je gezondheid dan kan je channelen met een spirituele arts en krijg je oplossing. Ben je een emotioneel persoon dan zou je kunnen channelen met moeder Maria. Zij kan jou doorgeven wat je nodig hebt voor het omgaan met je emoties. Wil je iets weten over je verleden dan kan je channelen met je hogere bewustzijn want daar zijn alle bestanden over jou opgeslagen, waar JIJ alleen toegang tot hebt.

Kortom, channelen is jouw navigatie en geeft je toegang tot oplossingen/antwoorden voor de problemen waar jij tegenaan loopt. Je bent niet meer alleen maar kan hulp krijgen bij alles!
Wil je meer weten over channelen, hoe het mij dagelijks helpt en hoe jij het kan leren?

Laat het me weten, stuur me een email via info@sitagoelab.nl.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *