Ayurveda

Op zoek naar hulp voor mijn eigen gezondheid ben ik in december 2017 in contact gekomen met een zeer bijzondere Ayurveda arts  Doctor Ish Sharma uit India.

Hij is professor in Ayurveda en doceert  op de hele wereld mensen deze kennis en hoe je het kan toe passen in je leven. Wat mij aantrekt in hem is de passie voor zijn kennis. Wat mij diep heeft geraakt is dat hij een ieder helpt als een mens en niet als iemand die een titel heeft. Wat ik waardeer in hem is de tijd en geduld wat hij heeft om je te adviseren wat goed is voor jouw. Elk minuut met hem is een zegen kan ik je nu al vertellen. Deze bijzondere Doctor is bereid om op verzoek  naar Nederland te komen en zijn kennis te delen met ons. Je kunt gebruik maken van deze kennis door een consult te boeken bij hem.

 

Biografie of Doctor Ish Sharma:

Dr. Ish Sharma, komt uit een traditionele Vaidya-familie, deed zijn post-graduation en Ph.D. in Ayurveda aan het meest gereputeerde National Institute of Ayurveda, Jaipur. Hij heeft een speciale vaardigheid voor aandoeningen , levensstijl en heeft vele klinische onderzoeken uitgevoerd tegen diabetes, auto-immuunziekten en aandoeningen van het zenuwstelsel. Hij is een wereldfiguur in Ayurveda met 15 jaar ervaring in Ayurveda Educatie, training en patiëntenzorg, Ayurveda-toerisme in EU- en ASEAN-landen. Als een Panchakarma-arts, was hij getuige van vele prachtige resultaten bij de meeste refractieve patiënten. Hij is auteur van 4 boeken, 15 peer reviewed medische onderzoeksartikelen en leidt Babeke Ayurveda Medical College & Hospital in Punjab, India.
Zijn wederhelft ( partner) Dr Aparna Sharma is assistent-professor in Ayurveda Eye, E.N.T. bij het National Institute of Ayurveda, Jaipur.

 

Wat is Ayurveda ?

Het woord Ayurveda betekent letterlijk

ayur (leven ) en veda ( kennis )

“kennis van het leven”

Ayurveda is de oudste holistische geneeskunst die de mensheid heeft gezegend. Deze kennis is vandaag relevant vanwege zijn unieke preventieve en curatieve, geïndividualiseerde, niet-chemische benadering. De overweging, beoordeling en toepassing van individuele constitutie / prakriti moet nog worden begrepen en gekopieerd door andere medische stromen.

Een goed evenwicht tussen de drie werkingsprincipes van vata, pitta, kapha betekent gezondheid en hun onevenwichtigheid wordt aangeduid als ziekte. Dieet, levensstijl, kruiden en panchakarma zijn de graduele hulpmiddelen om dit evenwicht te bewaren.

 

*Sta je open voor natuurlijke manier van genezen?

*Ben je moe van alle diagnoses en wil je leren wat de mogelijkheden zijn voor jou?

*Wil je je gezondheid verbeteren ?

*Wil je je leefstijl veranderen ?

*Wil je je eet gewoontes aanpassen ?

*Ben je ziek of ken je iemand die ziek is?

*Heb je ziektes in je familie die generatie op generatie doorgaan?

 

BOEK DAN EEN CONSULT BIJ DOCTOR ISH SHARMA

 

Wat is een consult ?

Een consult is een afspraak bij Doctor Ish Sharma waarin hij je pols gaat beluisteren en jou advies gaat geven over je eetgewoonte, leefstijl, kruiden en detox. In deze consult verteld hij je wat je WEL en NIET moet eten. Hij verteld je ook HOE je weer gezond kan worden.

 

Datum : 20 – 31 maart 2020

Plaats : Ondernemershuis

Adres : Lylantseplein 1 / 2908 LH Capelle ad IJssel

Tijd : 30 minuten

Kosten  :  €45,-per perso0n

 

Afspraak voor een consult kan je maken via :

info @ sitagoelab.nl

0614807782

 

Deze consult word gegeven in het Engels of Hindi ( Nederlandse vertaling is mogelijk )

 

Een ayurvedisch groet,

Team Doctor Ish Sharma

Sita Goelab