Access Bars Practitioner

[fusion_builder_container hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” parallax_speed=”0.3″ video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” overlay_opacity=”0.5″ border_style=”solid”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” center_content=”no” last=”no” min_height=”” hover_type=”none” link=””][fusion_text]

Ons leven is net een cadeauwinkel. Je mag kiezen wat je wil en als je iets niet wil kan je het terug brengen. Zo makkelijk is het leven. Wij mensen durven niet te kiezen, want je heb geleerd dat je niet mag of niet kan of niet wil. Heel vaak ben je bang om deze keuze te maken. Al deze programma’s om geen keuze te maken zijn opgeslagen op je hoofd.

Hoe zou jouw leven zijn als je alles kon kiezen wat jij wilt?

WAT ZIJN DE BARS®?

De Bars® zijn 32 punten op het hoofd, die verbonden zijn aan energiebanen in het lichaam. Deze energiebanen bevatten elektromagnetische lading van overtuigingen, meningen, gedachten, emoties,houdingen, ideeën en beslissingen, die jij ooit hebt aangenomen. Elke Bar communiceert met het gedeelte in je leven, waar deze naar genoemd is. Bijvoorbeeld alle energie van elke gedachte, die je ooit hebt gehad over geld, is opgeslagen in de “geld” Bar. Er zijn Bars voor het lichaam, genezing, controle, bewustzijn, creativiteit, kracht, veroudering, seksualiteit, plezier, verdriet, tijd en ruimte, communicatie etc.

Door het licht aanraken van deze punten worden de energiebanen ontladen, wordt de elektromagnetische lading afgevoerd en ontstaan er ruimte voor nieuwe, andere keuzes. Deze unieke methode heeft duizenden mensen al geholpen met het veranderen van hun lichaam en hun leven, stress, financiën, gezondheid, gewicht, relaties en angsten. De Bars is een techniek waarmee je alles in je leven met gemak en plezier kan verbeteren. Het defragmenteert en herprogrammeert als het ware je gehele energiesysteem en verwijdert alle rommel en “spam”, die bepaalde problemen aantrekken of in stand houden.

Wil jij zelf je keuzes maken en niet beïnvloed worden? Heb je een eigen praktijk of er altijd een willen hebben, heb je kinderen, vrienden of familieleden die je blij wilt maken met een ontspannende sessie waardoor ze meer ruimte, gemak en mogelijkheden krijgen?

Dan is een 1 daagse Access Bars practitioner training precies iets voor jou!

In een Bars® training leer je om zelf de Bars® te geven. Je ontvangt tweemaal een Bars® behandeling en je geeft tweemaal een Bars® behandeling. We bekijken ook een DVD waarin Gary Douglas, de oprichter van Access Consciousness®, een Bars® behandeling geeft met een uitgebreide uitleg. Tevens ontvang je ook een handboek om thuis alles nog eens na te lezen en meer te leren over de Bars® en de beginselen van Access Consciousness®. Met een certificaat ga je aan het einde van de dag weer opgeschoond naar huis.

De voordelen van het volgen van een Bars® class zijn:

  • Je mag aan anderen de Bars® gaan geven, zodat zij ook meer rust en ruimte kunnen gaan ervaren;
  • Je gebruikt de Bars® voor jezelf om elk gewenst gebied van je leven te veranderen;
  • Je kan meer geld verdienen omdat je als Bars® practitioner geld kan vragen voor een Bars® behandeling;
  • Je brengt meer bewustzijn in de wereld.

De prijs voor Bars® classes is bij iedere Facilitator gelijk. Kinderen van 15 jaar en jonger zijn gratis, mits vergezeld van een betalende ouder.De prijs is inclusief koffie, thee en diverse versnaperingen gedurende de dag.Lunch is niet inbegrepen en dient zelf meegenomen te worden. Een Bars® class bij jou thuis is ook mogelijk. Vanaf 4 deelnemers kom ik naar je toe. Heb je hier interesse in, neem dan even contact met mij op om een datum af te spreken.

Wat voor bijdrage kan de Bars® class voor jou en jouw leven zijn?

 

[/fusion_text][fusion_pricing_table type=”1″ hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” columns=”1″][fusion_pricing_column title=”Jouw bijdrage” standout=”yes”][fusion_pricing_price currency=”€” currency_position=”left” price=”270″ time=”” ][/fusion_pricing_price][fusion_pricing_footer][fusion_button link=”#” title=”” target=”_self” alignment=”” modal=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” color=”default” button_gradient_top_color=”” button_gradient_bottom_color=”” button_gradient_top_color_hover=”” button_gradient_bottom_color_hover=”” accent_color=”” accent_hover_color=”” type=”” bevel_color=”” border_width=”” size=”” stretch=”default” shape=”” icon=”” icon_position=”left” icon_divider=”no” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=””]Ja, ik wil meedoen[/fusion_button][/fusion_pricing_footer][/fusion_pricing_column][/fusion_pricing_table][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]