9 externe invloeden van hindernissen !

Wat voel ik me gezegend en ben ik dankbaar nu al in het begin van het jaar. Het voelt alsof ik 10 centimeter ben gegroeid in mijn denken in deze 11 dagen. Vorig week heb ik 3 Gratis Masterclass Webinars gegeven waar ik de interne en externe processen heb gedeeld van Spiritueel Leiderschap. De informatie was voor velen een opluchting en zeer waardevol omdat ze nu weten waar het probleem ligt waardoor ze geen LEIDER kunnen worden van hun eigen leven en vast blijven hangen in het verleden. De jarenlange pijn en frustratie is nu voorbij omdat je weet waar je aan moet werken.

Deze week is de 10-daagse online training Spiritueel Leiderschap van start gegaan waar we samen een reis gaan maken om alles te behandelen waar je tegen aanloopt om de beste versie te worden van jezelf, dingen doen waar je echt blij van wordt en je mooiste dromen uit de vrieskast te halen.

Ik geloof erin dat je hier op de aarde gekomen ben met 100% potentie, met een superkracht, met heel veel dromen en verlangens en dat het nu tijd is om jezelf te omarmen en voluit te leven. Het is nu tijd om je plek volledig in te nemen en de dingen te doen waar je hart ECHT van gaat kloppen. En dit alles kan vele malen makkelijker als je weet WAAR je aan moet werken en HOE je rekening mee moet houden om NIET gestoord te worden.

Leiderschap wordt pas succesvol als je gaat werken aan je interne invloeden en je externe invloeden. Intern invloeden kan zijn je eigen verwachting, manier van denken, oude gewoontes, patronen, angsten, trauma`s, overtuiging en motivatie.

Externe invloeden kan zijn de factoren zijn waardoor je niet in je kracht kan blijven, omdat je van BUITENAF wordt tegengehouden of gestoord.

In dit BLOG # 8 deel ik de 9 meest voorkomende externe invloeden uit mijn praktijk, ervaring en onderzoek die een groot hindernis kan zijn in Spiritueel Leiderschap.

LET OP! DIT ZIJN SPIRITUELE INZICHTEN!

#1 Achterdeuren

Net als je huis heeft je lichaam ook een voor en achterdeur waar energie binnen komt en wegstroomt. Beide deuren moeten goed dicht en op slot zijn om ervoor te zorgen dat je geen onuitgenodigd bezoek krijgt. Hierbij houden we veel rekening met de voordeur maar vergeten de achterdeur te sluiten. Als de achterdeur openstaat dan verlies je de motivatie en kracht die je nodig hebt om door te gaan.

#2 Contracten

Contracten zijn afspraken die je ooit hebt gemaakt en waar je energetisch nog mee verbonden ben. Denk hierbij aan het contract waarbij je hebt beloofd om voor altijd te zorgen voor iemand of in dienst te zijn bij iemand. Dit zorgt ervoor dat je niet durft in je kracht te staan want er is een overtuiging dat je het niet kan of mag.

#3 Huwelijken

Huwelijk is de meest voorkomende afspraak die de grootste reden is van niet durven om van jezelf te houden. In je vorige huwelijk of relatie heb je beloftes gedaan en dit kan je blijven achtervolgen tot heel veel levens erna. Dit kan ervoor zorgen dat je niet gelukkig voelt met je huidige partner want je bent eigenlijk bezet, je hebt moeite om liefde te voelen of moeite om liefde te geven. Dit alles kan heel veel gevolgen hebben in je groei.

#4 Vorig levens

Je maakt van alles mee maar het lukt niet altijd om alles op te lossen. Dit alles neem je elke keer mee naar een ander leven totdat je het hebt opgelost. Deze stapel kan ervoor zorgen dat je niet toekomt aan je nieuwe droom of verlangens omdat de oude nog niet verwerkt is.

#5 Voorouders

Voorouders hebben je DNA gecreëerd met de informatie uit je familielijnen. Hun manier van denken en leven kan heel veel invloed hebben op jouw en je dromen. Dit kan ervoor zorgen dat je heel hard je best doet maar niet vooruitkomt omdat je nog heel sterk in de overtuiging van hun meedoet. Denk hierbij aan de slavernij.

#6 Entiteiten

Entiteiten zijn rond dwalende zielen die geen lichaam hebben en met jou meeliften. Hierbij kan het een ziel zijn die door een miskraam niet tot bloei is gekomen en bij je is gebleven. Maar het kan ook om een ziel zijn die toevallig is achtergebleven in je huis, werkplek of iemand anders die bij je wil blijven omdat het prettiger is. Dit gaat je heel veel energie kosten en je leeft niet meer je eigen leven maar die van de entiteit.

#7 Karma van je omgeving

Je kan helemaal schoon zijn maar iemand in je omgeving die vies is kan invloed hebben op jou. Met vies bedoel ik hier een karmische stukken waardoor hij of zij niet wil groeien of leven. Dit kan jou heel erg stoppen om te groeien. Een voorbeeld hiervan is iemand die niet gelooft in rijk worden of bang is om uit zijn comfortzone te komen en woont in je huis of slaapt in je bed.

#8 Grootmoeders

Iedereen heeft een OERKRACHT in zich vanuit waar je de levensenergie vandaan haalt om jezelf op te laden en vooruit te komen. Deze OERKRACHT bestaat uit 9 grootmoeders uit je familielijn en staat achter en voor jou. Zijn er pijnen in je moederlijn of in relatie tussen jou en je moeder kan dit invloed hebben op jou groei en je levensenergie.

#9 Lekkage

Lekkage moet je zien als een emmer die je probeert te vullen maar onderin zit er een gat en stroomt alle water weg. Zo kan je een lekkage hebben in je aura en loopt alle energie en motivatie weg om door te gaan. Een ander nadeel van lekkage is dat er geen bescherming is en er altijd een energie binnen kan lopen zonder dat je het weet.

Alle externe invloeden op een rijtje:

#1 Achterdeuren

#2 Contracten

#3 Huwelijken

#4 Vorig levens

#5 Voorouders

#6 Entiteiten

#7 Karma van je omgeving

#8 Grootmoeders

#9 Lekkage

Nu je dit alles weet snap je nu WAAROM al die tijd het niet lukte ondanks dat je zo hard je best hebt gedaan. NU weet je dat het niet jouw schuld was maar kwam van buitenaf. Het helpt je nu om te begrijpen WAAROM je steeds bleef hangen in het verleden en niet vooruitkwam. Je kan je nu voorbereiden en vooral jezelf goed laten begeleiden in het stoppen van alle externe invloeden die jou storen om verdere te groeien.

Ik geloof in de wet van blijven geven en heb speciaal voor jouw een GRATIS VIP Ticket Masterclass Webinar “Spiritueel Leiderschap ” twv € 997 gereserveerd op Donderdag 11 februari van 10.00 – 12.00 uur

Je krijgt uitgebreid informatie over de interne en externe invloeden. Je leert van mij de problemen, oorzaak en oplossing herkennen en deze oplossen. Resultaat is dat je ongestoord en volledig je plek gaat innemen! Je krijgt bericht hierover om je cadeau te kunnen verzilveren!

==============================

Nu is het jouw beurt. Wil je onderstaande vraag beantwoorden?

Welke van deze 9 externe invloeden herken je? Welke ga je zeker uitzoeken?

Hartelijk dank voor het lezen en ik kijk uit naar jouw reacties!

En wil je alsjeblieft deze blog met jouw relaties delen?

Dat waardeer ik enorm en alvast enorm bedankt!

Ik hoop je gauw te ontmoeten, EN voeg me gerust toe aan jouw netwerk als we nog niet verbonden zijn.

Een spirituele groet,

Sita Goelab

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *