7 manieren om je gave te herkennen!

Wat word ik blij van dit onderwerp om mijn kennis en ervaring te moge delen met jou en hierdoor de meeste VAGE beelden weg te halen over een GAVE.

Dat ik nu blij ben is niet altijd zo geweest en heb ik ook mijn nodige twijfels gehad over een gave en wat je ermee kan doen. Ondanks dat ik ben opgegroeid tussen verschillenden culturen met diverse godsdiensten en rituelen was het toch onwerkelijk om zelf een gave te hebben.

Ik kan me nog herinneren dat alleen GROTE mensen een gave mochten hebben en heb daardoor het heel lang voor mezelf gehouden. Niemand zou me toch geloven dacht ik. Wat ik ook zag bij mijn voorouders was dat alles stiekem werd gedaan en nooit uitgebreid werd gesproken. Het was taboe om vragen te stellen over een gave. Eigenlijk heel jammer dat door alle geheimen heel veel kennis verloren is gegaan. Nu ik meer weet geeft het mij rust en kan ik het makkelijk accepteren.

Wat is een gave?

Een gave betekent letterlijk dat je zintuigen open en scherp zijn waardoor je alles kan horen, zien, voelen, ruiken en proeven. Iedereen heeft een gave alleen zijn ze daar niet bewust van. Een gave is een deel van jou en kan je zien als een natuurtalent. Hierdoor kan JIJ veel meer dan de andere mensen in je omgeving. Een gave is een kennis van jouw waar je heel goed in ben als je het zou begrijpen en in begeleid kan worden. Deze kennis kan generatie op generatie doorgaan via de genen en kan je het NIET tegenhouden. Heb je een gave dan ben je paranormaal, helderziend, medium of een orakel.

In dit BLOG ga ik de meest voorkomende manieren delen om ervoor te zorgen dat je de voordelen van gave gaat leren en die gebruiken voor meer rust en helderheid in jouw leven. 

#1 Ik schaam me ervoor dat ik anders ben.

Schaamte is letterlijk niet willen accepteren dat je anders ben. Je voelt je niet bij de rest horen. Je hebt moeite om te geloven dat je andere dingen kan doen dan de rest. Hierdoor schaam je je en wil je niet gezien worden als iemand die een gave heeft. De schaamte is zo hoog dat je er niet over wil praten en stopt je talent weg. Je verstopt een belangrijk deel van jezelf weg waardoor je altijd een leegte gaat voelen. Dit natuurtalent van jou wil gezien worden nu.

#2 Ik begrijp het niet en heb moeite om te geloven.

Doordat je het niet begrijp wat een gave is heb je moeite om te accepteren dat het iets moois is. Je hebt moeite om te geloven dat JIJ zoiets moois kan doen en in je bezit heb. Het is ook een stukje onwetendheid waardoor je moeite hebt om je open te stellen. Je heb moeite om een GESCHENK te accepteren waarmee je geboren ben.

#3 Ik mag niet praten erover van mijn omgeving.

De omgeving weet vaak niet wat een gave is. Vroeger was het zelfs een taboe en moest het geheim blijven. Alles wat je niet ziet bestaat niet denken we maar zo werkt het niet. Er zijn zelfs geloofsovertuigingen waar een gave onmogelijk is want dat kan GOD alleen. Dat is alleen bedoelt voor schone mensen.

#4 Ik krijg boodschappen door in mijn dromen wat er gaat gebeuren.

Boodschappen krijg je ook door als je wakker ben maar omdat je te veel in je hoofd zit kan je het niet horen en zien. Ga je slapen dan laat je alle controle los en sta je open om boodschappen te ontvangen. Je EGO kan er ook niet mee bemoeien. De boodschap wat je doorkrijgt kan iets zijn waarvoor je word gewaarschuwd.

#5 Ik zie beelden, hoor geluiden en voel alles om mij heen .

Omdat je zintuigen heel open staan kan je voorbij de fysiek lichaam kijken. Hierdoor kan jij veel meer horen, zien en voelen dan een ander iemand. Je zintuigen kan je zien als antennes die informatie ontvangen en doorgeven.  Wil je meer ontvangen dan moet je jouw zintuigen schoon en open houden.

#6 Er is niemand die mij begrijpt.

Het niet begrijpen is ook de oorzaak om niet je natuurtalent te accepteren. Dit was voor mij de belangrijkste reden om mijn gave niet te accepteren. Ik was bang om er iets verkeerd mee te doen en daardoor mezelf en anderen pijn te doen. Het moment dat ik ben gaan leren en begrijpen kon ik mezelf openstellen en gebeurde er veel meer dan ik durfde te geloven.

#7 Ik word moe zonder dat ik weet waarom.

Heb je een gave dan ben je als een LICHT voor alles wat in het donker zit. Dit kunnen levende mensen zijn maar ook overleden mensen. Ze willen allemaal bij jou zijn om zichzelf op te laden. Ze komen naar jouw omdat ze VERLICHT willen worden. Doe je dit niet dan blijven ze genieten van jouw energie en daar kan je heel moe van worden.

Nu je dit alles weet is het bijna onmogelijk om jezelf NIET te accepteren met dit prachtige talent. Een gave is een deel van jou en heeft jouw erkenning nodig. Een gave is dat deel van jou wat gezien wil worden. Hoe meer je het gaat negeren des te meer ongelukkig je gaat worden. Een gave is niet alleen voor jou maar ook om te delen met anderen die het nodig hebben. Het is dat deel van jou waar je jezelf kan opladen. Het is nu tijd om het LICHT aan te zetten in je leven. Accepteer je gave en laat het voor je werken.

Samenvatting van de 7 Manieren om je Gave te herkennen:

#1 Ik schaam me ervoor dat ik anders ben.

#2 Ik begrijp het niet en heb moeite om te geloven.

#3 Ik mag niet praten erover van mijn omgeving.

#4 Ik krijg boodschappen door in mijn dromen wat er gaat gebeuren.

#5 Ik zie beelden, hoor geluiden en voel alles om mij heen maar kan het verklaren.

#6 Er is niemand die mij begrijpt.

#7 Ik word moe zonder dat ik weet waarom.

==============================

Nu is het jouw beurt. Wil je onderstaande vraag beantwoorden?

Welke van deze 7 manieren herken je? En wat is jouw overtuiging over een gave?

Voor nu wil ik je bedanken voor het lezen en ik kijk uit naar jouw reacties!

En wil je alsjeblieft deze blog met jouw relaties delen?

Dat waardeer ik enorm en alvast enorm bedankt!

Ik hoop je gauw te ontmoeten, EN voeg me gerust toe aan jouw netwerk als we nog niet verbonden zijn.

Een spirituele groet,

Sita Goelab

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *