20 ingrediënten voor een knallende start!

We zijn al begonnen met aftellen want over een paar dagen nemen we afscheid van het jaar 2020. Voor velen een jaar om nooit meer te vergeten omdat ze pijnlijke herinneringen meenemen. Daar moeten we zeker stil bij staan en hoop echt uit mijn hart dat 2021 voor hun meer goeds gaat brengen.

Als ik terugkijk dan mag ik helemaal niet klagen en heb een TOP jaar gehad. En natuurlijk waren er momenten dat het niet goed ging maar daar heb ik van geleerd en zal met jullie delen om ervoor te zorgen dat JIJ voorbereid ben.

In januari 2020 begon ik met een avontuurlijke reis samen met Roy Martina en zijn team naar de Amazone in Suriname. Dit was een reis om nooit meer te vergeten. Mijn wens om met hem samen te werken is uitgekomen.

In maart 2020 begon ik met de eerste stappen om mijn bedrijf naar een hogere level te brengen, heb besloten om volledig online te gaan, de fysieke deuren van mijn praktijk gesloten, met buikpijn mijn grafrede geschreven en als laatste een commitment aangegaan met mezelf.

De commitment met mezelf was dat ik niet het land uit zou gaan totdat ik mijn bedrijf had neergezet. Ik werk namelijk veel buiten het land en ben daardoor veel weg en had nu gekozen om echt te blijven op één plek.

Elke twijfel heb ik behandeld, mijn angsten gezuiverd, mijn overtuiging om succesvol te worden aan gewerkt (Dit was eentje uit mijn familielijn). Elke keer als ik vertrouwen heb gemist ben ik teruggegaan naar WAAROM ik moet doorgaan. Zo ben ik op koers gebleven en vandaag bereikt wat ik heel graag had gewenst.

In dit BLOG deel ik DE 20 Ingrediënten om een knallende start van het nieuwe jaar 2021 te maken en voorbereid te zijn als je even wankelt! Lets GO!

#1 Doe een ritueel

Neem afscheid van alles wat je niet wil meenemen naar 2021, vergeef jezelf en anderen, bedank alles en iedereen en stap voorbereid het nieuwe jaar in.

#2 Schrijf je verlangens

Schrijf op wat je wil bereiken in het nieuwe jaar, plaats het op een altaar of hang het ergens op. Maak elke dag verbinding en voel het in je hoofd, hart en in je buik.

#3 Geloof in jezelf

Blijf geloven in jezelf dat je het waard ben wat je wil bereiken. Je bent een mooi mens met een super kracht die nu gezien mag worden.

#4 Heb vertrouwen in jezelf

Vertrouwen zijn je wortels om steeds geaard te zijn in alle wat je wil gaan ondernemen. Dit zorgt ervoor dat je altijd stabiel blijft.

#5 Vergelijk jezelf niet met anderen

Iedereen heeft zijn eigen reis en heeft een eigen manier van denken en doen. Vergelijk jezelf nooit met anderen want JOUW reis is anders.

#6 Kijk alleen naar anderen om te leren

Kijk naar anderen om te leren wat je wel en niet moet doen. Laat je motiveren en inspireren door quotes en verhalen van anderen die de reis al hebben gemaakt.

#7 Zoek veiligheid bij jezelf

Kijk en luister naar iedereen maar doe wat voor jou goed voelt. Dit zorgt ervoor dat je veiligheid en stabiliteit van binnen gaat creëren.

#8 Let op je voeding

Je voeding gaat je energie geven om fris en vitaal te blijven. Eet wat goed en gezond is voor jou. Doe een detox om je lichaam schoon te houden

#9 Let op je beweging

Je beweging zorgt ervoor dat je soepel blijft en kan doorgaan met wat je verlangt. Doe Yoga, ga buiten lopen en doe ademhaling oefeningen

#10 Begin elke dag opnieuw

Start je dag met een nieuw verhaal, nieuwe energie, nieuwe moed en nieuwe gedachten. Dit zorgt ervoor dat je de oude niet gaat herhalen (tenzij het positief was)

#11 Laat je verwachting los

Laat los wat je verwacht van anderen en doe het zelf. Dit zorgt ervoor dat je minder vaak teleurgesteld zult raken.

#12 Leer vergeven

Vergeef jezelf en anderen als ze je pijn hebben gedaan en maak jezelf los van de situatie. Dit zorgt ervoor dat je altijd in het heden zult blijven.

#13 Durf om uit je comfortzone te komen

Durf om stappen te nemen die je pijn gaan doen, de zweet breekt uit, natte oksel geeft en sneller gaat ademen. Dit zorgt ervoor dat je gaat groeien.

#14 Het is nooit goed wat je doet

Probeer niet alles goed te doen want dat gaat toch niet lukken. Er zullen altijd mensen zijn die niet tevreden zullen zijn. Je kan niet iedereen als vriend houden.

#15 Beweeg mee

Als het niet gaat zoals je wil, ga dan mee met de stroming en zorg ervoor dat je mee gaat bewegen. Dit gaat je meer zachtheid geven en kan je het makkelijk loslaten

#16 Omgaan met kritiek

Luister naar anderen zonder kritiek te hebben en ontvang kritiek als een compliment. Dit zorgt ervoor dat je alle lading weg haalt en open staat voor vernieuwing.

#17 Omgaan met teleurstelling

Er zullen momenten zijn dat het niet gaat zoals jij had gewild of verwacht. Omarm dit moment en zie het als een levenservaring om rijk van te worden.

#18 Zoek de humor

Bekijk alles vanuit humor en ga meer lachen. Dit houd je soepel en ga je makkelijk om met situaties die minder leuk zijn.

#19 Neem alles niet persoonlijk

Mensen hebben nooit tegen jou als je iets vertellen. Ze praten over hun eigen ervaring en dat is altijd anders dan die van jou. Hou die gescheiden.

#20 Doe de dingen waar jij voor besteld ben

Doe de dingen waar JIJ goed in ben en laat de rest over aan anderen. Dit zorgt ervoor dat je jouw energie gaat gebruiken waar het nodig is.

Wat ik nu heb geleerd is dat het leven veel makkelijker kan als je hierbij iemand hebt die je kan helpen, begeleiden en coachen. Dit heeft mij enorm geholpen om steeds weer terug te komen in mijn kracht en mezelf weer te herinneren. Heel vaak weten we wat er nodig is en hebben we iemand nodig om op de juiste pad te komen.

Ik help je graag met het op koers blijven en het toepassen van alle ingrediënten.

Lees HIER mijn ebook en ontvang praktische tips HOE je terug moet keren naar je basis.

Even alle ingrediënten samengevat:

#1 Doe een ritueel

#2 Schrijf je verlangens

#3 Geloof in jezelf

#4 Heb vertrouwen in jezelf

#5 Vergelijk jezelf niet met anderen

#6 Kijk alleen naar anderen om te leren

#7 Zoek veiligheid bij jezelf

#8 Let op je voeding

#9 Let op je beweging

#10 Begin elke dag opnieuw

#11 Laat je verwachting los

#12 Leer vergeven

#13 Durf om uit je comfortzone te komen

#14 Het is nooit goed wat je doet

#15 Beweeg mee

#16 Omgaan met kritiek

#17 Omgaan met teleurstelling

#18 Zoek de humor

#19 Neem alles niet persoonlijk

#20 Doe de dingen waar jij voor besteld ben

Nu je dit alles weet is het onmogelijk om nog zorgen te maken over je toekomst en wat het nieuwe jaar jou gaat. Ik wens je alvast een hele mooie jaarwisseling en een gelukkig jaar 2021 toe.

Ik hoop echt dat deze 20 ingrediënten je gaan helpen om 2021 een waardevolle jaar te maken. Een jaar waar je volledig in je kracht staat en gaat doen waar je ECHT VOOR BESTELD ben. BEN JE ER KLAAR VOOR????

==============================

Nu is het jouw beurt. Wil je onderstaande vraag beantwoorden?

Welke van deze 20 ingrediënten is waardevol voor jou?  Welke ga je zeker toepassen?

Hartelijk dank voor het lezen en ik kijk uit naar jouw reacties!

En wil je alsjeblieft deze blog met jouw relaties delen?

Dat waardeer ik enorm en alvast enorm bedankt!

Ik hoop je gauw te ontmoeten, EN voeg me gerust toe aan jouw netwerk als we nog niet verbonden zijn.

Een spirituele groet,

Sita Goelab

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *