15 TIPS Hoe je in je kracht moet blijven!

Wat een feest heb ik achter de rug en ben ik zo blij en dankbaar voor. De reacties blijven komen van blije mensen die zo lang hebben moeten wachten op mijn Training serie en de Ebook waarin ik mijn 35 jaar aan ervaring, kennis en onderzoek heb gedeeld. En dit alles in deze moeilijke tijd vlak voor de kerst. De reden om het toch te doen is mijn kerstcadeau aan jullie om het leven aangenaam te maken.

Maar dat ging allemaal niet zo makkelijk als ik had verwacht!!!!!

Ik ben al meer dan 3 jaar aan het voorbereiden voor dit moment en de laatste jaar het meest. Elke keer waren er twijfels, stress, onzekerheid, verdriet, onrust en vragen HOE ik het voor mekaar zou krijgen. De lancering heb ik meerdere keren moeten opschuiven omdat de techniek niet klaar was of ik was er nog niet genoeg op voorbereid.

Nu had ik binnen 3 dagen besloten om te lanceren omdat ik heel sterk voelde dat het TIJD was. Dit was het geschikte moment! Ik moest nu mijn emoties loslaten en denken aan de mensen die op mij aan het wachten waren.

Op het moment dat ik had bekend gemaakt dat ik ging lanceren is mijn website GEHACKT. Alle was weg, stil en kon ik nergens meer in. Gelukkig hebben we dit aan het eind van de avond kunnen oplossen.

Nu was alles klaar en heb ik feestelijk gelanceerd. Nu kon er niks misgaan toch? Er bleek een technisch storing te zijn en niemand kon mijn Ebook downloaden. OW NEEEEEEE…. In plaats van te genieten ben ik gelijk achteraangegaan om dit op te lossen.

Mijn hele reis was spannend maar tegelijk heb ik zoveel geleerd hieruit. Wat ik nu weet is dat het gaat om de ervaring wat je LEIDER maakt en niet de DOEL wat je voor ogen hebt!

In dit BLOG deel ik mijn 15 TIPS Hoe in je kracht te blijven als dingen anders gaan dan je hat verwacht!

Hou je vast want hier komen ze !!!!

#1 Haal diep adem in

Het moment dat iets verkeerd gaat of anders gaat zijn we gewend om te stoppen met ademhalen. Dit zorgt ervoor dat je situatie ook verlamd raakt en daardoor moeizaam gaat oplossen. Wat je wil is een wens van jou. Ben je verlamd dan geef je dit over aan je wens. Ga diep ademhalen en laat het stromen. Dit gaat je helpen om te ontspannen en helder te blijven.

#2 Blijf jezelf vertrouwen

Vertrouwen in jezelf is net wortels van een sterke boom. Je hebt het nodig om overeind te blijven. Vertrouwen geeft je ook voeding waar je kracht uit gaat halen om door te gaan. Het zijn je eigen wortels die je moet vertrouwen om door te gaan.

#3 Geloof in jezelf dat je het kan

Geloof is je innerlijke stem die komt uit je hart. Dit is je navigatie om te blijven op je koers. Het geeft je richting waar je moet zijn en hoe je verder moet gaan. Blijf geloven in jezelf bij alle keuze die je maakt. Dit gaat je proces LEIDEN.

#4 Vergelijk niet met je andere ervaringen

Als het niet gaat zoals je wil, ga dan de situatie niet vergelijken met een oude ervaring. Elke keer is het anders en heeft te maken met de omstandigheden. Door te vergelijken ga je niet open staan voor nieuwe deuren maar blijf je vastzitten met je verleden.

#5 Wat zullen mensen zeggen

Zoek geen goedkeuring van mensen want die weten niet wat JIJ meemaakt. Ze reageren vanuit hun denken en zal niet hetzelfde zijn wat jij wil. Laat je niet tegenhouden door de reacties van je omgeving en blijf bij jezelf.

#6 Ga jezelf er niet voor schamen

Schaamte is een van de drie drugs (schaamte, schuld, spijt) die je helemaal kapot kunnen maken. Dit is vaak een oude reactie of eentje die je hebt geleerd van je omgeving. Schaam nooit voor iets wat JIJ aan het doen ben of wil gaan doen.

#7 Wees niet streng voor jezelf

Wees niet streng voor jezelf door te denken dat je het GOED moet doen. Je bent ook maar een mens met vlees en bloed. Gun jezelf en geef jezelf toestemming om te leren van alles wat je tegenkomt in je leven.

#8 Laat je controle los

Controle is net als een auto die op handrem staat en verwachten dat het gaat rijden. Je kan hierdoor geen kant meer op en sta je stil. Laat je de controle los dan gaat je auto in beweging komen. Het gaat weer stromen.

#9 Zoek de HUMOR in alles

Humor zorgt ervoor dat je meer ruimte gaat creëren en er is zachtheid. Humor zorgt ervoor dat je gaat lachen en daardoor de situatie niet zo zwaar gaat optillen. Humor zorgt ervoor dat je lichter door het leven zal gaan.

#10 Hou je hoofd rustig door….

Is je hoofd vol dan ga je nergens oplossing in zien. Alles wordt te veel. Zorg ervoor dat je iets doet waardoor je hoofd lichter wordt. Ga buiten lopen, doe yoga, brand een wierook, ga mediteren, neem een bad of doe een ademhaling oefening. Doe iets om in beweging te blijven en je aandacht te verplaatsen.

#11 Laat je verwachting los

Laat los wat je had verwacht! Dit zorgt ervoor dat je niet teleurgesteld zal raken. Resultaat is dat je iets beters en mooier zal ontvangen. Soms heeft het universum MEER voor je besteld dan je durft te denken. Denk in mogelijkheden.

#12 Beweeg mee

Geef jezelf over aan de omstandigheden en ga niet trekken en forceren. Beweeg mee en voel hoe er meer ruimte komt. Laat je mening, oordeel en kritiek los en kijk naar de oplossing. Je zult echt zien dat de zon ineens gaat schijnen of er gaat ineens licht branden.

#13 Vraag hulp/ praat met iemand

Praat met iemand en deel je pijn/ frustratie. Een luisterend oor doet wonderen. En het voordeel is dat je niet ALLEEN gaat voelen en er komt misschien een oplossing waar je zelf niet aan had gedacht.

#14 Vergelijk jezelf niet met anderen

Kijk niet naar anderen en vergelijk jezelf niet om hierdoor klein te maken. Kijk alleen naar anderen om van te leren en omhoog te komen. Dit zorgt ervoor dat je gaat leren dat je NIET alleen ben met een probleem maar er meer mensen lopen zoals JIJ.

# 15 Denk eraan WAAROM je dit aan het doen ben

Je WAAROM is heel belangrijk om elke keer terug te keren als je het even niet weet. Je WAAROM is je jouw pilaar waarop je gaat steunen en kracht uit halen. Zorg ervoor dat je WAAROM groter is dan JIJ zelf.

Nu even alle TIPS bij elkaar:

#1 Haal diep adem in

#2 Blijf jezelf vertrouwen

#3 Geloof in jezelf dat je het kan

#4 Vergelijk niet met je andere ervaringen

#5 Wat zullen mensen zeggen los

#6 Ga jezelf er niet voor schamen

#7 Wees niet streng voor jezelf

#8 Laat je controle los

#9 Zoek de HUMOR in

#10 Hou je hoofd rustig door….

#11 Laat je verwachting los

#12 Beweeg mee

#13 Vraag hulp/ praat met iemand

#14 Vergelijk jezelf niet met anderen

# 15 Denk eraan WAAROM je dit aan het doen ben.

Nu je dit alles weet is het onmogelijk om nog zorgen te maken als dingen anders gaan dan je had verwacht. Dit zorgt ervoor dat je ook eerder een besluit gaat nemen om uit je comfort zone te komen.

Ik hoop echt dat deze 15 TIPS je gaat helpen om 2021 de BESTE jaar ooit te maken. Een jaar waar je volledig in je kracht staat en gaat doen waar je ECHT VOOR BESTELD ben. DURF JE DIT????

==============================

Nu is het jouw beurt. Wil je onderstaande vraag beantwoorden?

Welke van deze 15 TIPS is waardevol voor jou? Welke ga je zeker toepassen?

Hartelijk dank voor het lezen en ik kijk uit naar jouw reacties!

En wil je alsjeblieft deze blog met jouw relaties delen?

Dat waardeer ik enorm en alvast enorm bedankt!

Ik hoop je gauw te ontmoeten, EN voeg me gerust toe aan jouw netwerk als we nog niet verbonden zijn.

Een spirituele groet,

Sita Goelab

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *